Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، مسعود شکوهی در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه تاکید هدایت تحصیلی در سال جاری همانند سال گذشته، انتخابات آزادانه و آگاهانه دانش آموزان برای ورود به شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی است اظهار کرد: توزیع دانش آموزان در رشته‌های مختلف بر اساس توان استان و منطقه برای ایجاد ظرفیت رشته‌ای با توجه به توانایی، انگیزه، استعداد، رغبت و شخصیت دانش آموزان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدایت تحصیلی با سال گذشته تفاوتی ندارد البته امسال دوره‌های توانمندسازی بیشتری را برای مدیران، معلمان، دانش آموزان و اولیاء برگزار کردیم.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزان پایه نهم فرم‌های مربوط را پر کرده‌اند، آزمون توانایی و رغبت داده‌اند، نظر خودشان را برای ورود به رشته‌ها اعلام کرده‌اند، والدین و ملعمان دروس مختلف نیز نظر خودشان را درباره استعداد و توانایی دانش آموزان اعلام کرده‌اند گفت: در نهایت مشاورین نیز بر اساس همه این موارد بررسی شده یک ارزیابی نهایی انجام داده‌اند و اکنون به محض آنکه کارنامه‌ها صادر شوند تجزیه و تحلیل برای صدور نمون برگ‌ها انجام می‌شود و از ۱۰ تیرماه نمون برگ نهایی هدایت تحصیلی را صادر می‌کنیم.

شکوهی درباره سیاست توسعه متوازن شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی نیز گفت: با توجه به اینکه در شیوه‌نامه هم اعلام کرده بودیم که هدایت دانش آموزان باید بر اساس ایجاد حداکثر ظرفیت به مفهوم اینکه فضا و نیروی انسانی داشته باشیم و دانش آموزان استعدادشان در نظر گرفته بشود دنبال بشود.

وی افزود: بنابراین توسعه متوازن به آن مفهوم نداریم که بگوییم می‌خواهیم به عدد مشخصی در رشته‌های مختلف برسیم و به شکل اجباری دانش آموزان را به سمت برخی رشته‌ها سوق بدهیم.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش درباره محدودیت‌های انتخاب رشته نیز گفت: تنها محدودیت ما فضا، امکانات و نیروی انسانی است. اگر ۷۰۰ هزار دانش آموز تقاضای رشته تجربی داشته باشند، نمی‌توانیم برای ۷۰۰ هزار نفر کلاس تجربی، معلم زیست، شیمی و … فراهم کنیم. ولی تاکید ما به مناطق این است که تا جای ممکن بر اساس اولویت دانش آموزان، ظرفیت ایجاد کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هدایت تحصیلی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۷۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست

حمید طریفی‌حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت:والدین کودکانی که شش سال آن‌ها تمام و کار سنجششان انجام شده، می‌توانند با مراجعه به سایت my.medu.ir به صورت الکترونیکی نسبت به ثبت‌نام فرزندشان در کلاس اول اقدام کنند.

وی با بیان این که ۱۹  اردیبهشت  ثبت‌نام کلاس اولی‌های ایرانی آغاز می‌شود؛ افزود: ثبت نام دانش آموزان اتباع پس از ثبت نام کلاس‌اولی‌های ایرانی آغاز می‌شود.

طریفی حسینی ادامه داد: دانش آموزانی که قصد جهش تحصیلی دارند باید با مراجعه به سازمان آموزش و پرورش استثنایی آزمون‌های هوش و استعداد را دهند. زمان ثبت نام این آزمون توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی اعلام می‌شود.

شایان ذکر است که تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران