Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ایران همچنان در تولید گندم خودکفا است گفت: با وجود وقوع سیل در فروردین ماه امسال تولیدات گندم کاهش نمی‌یابد زیرا در بسیاری از مزارع افزایش تولید وجود دارد. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

نوربخش حاتمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: در جریان سیل فروردین ماه 91 هزار و 234 هکتار از اراضی گندم استان متحمل خسارت شد که 63 هزار و 350 هکتار دیم و مابقی آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: با این خسارت تولید گندم 94 هزار تن نسبت به پیش‌بینی‌ها کاهش پیدا می‌کند اما چون در مزارع دیگر افزایش عملکرد وجود دارد نسبت به سال گذشته تغییری ایجاد نمی‌شود.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه در زمینه تولید گندم نه‌تنها خودکفا است بلکه بخش زیادی از گندم به استان‌های همجوار صادر می‌شود عنوان کرد: ایران در تولید گندم خودکفاست و مازاد بر نیاز کشور نیز تولید می‌شود و بنابراین نیازی به واردات گندم وجود ندارد.

پیش‌بینی برداشت 85 هزار تن گندم در چهارمحال و بختیاریمیزان تولیدگندم در شهرستان‌های شمالی استان اردبیل کاهش یافت163 هزار تن گندم از مزارع بوشهر برداشت شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به شرایط نامناسب پرداخت خرید تضمینی گندم به کشاورزان در سال گذشته گفت: امسال تمهیداتی برای این موضوع اندیشیده شده است که در کوتاهترین زمان بهای گندم کشاورزان پرداخت شود.

حاتمی با بیان اینکه 671 دستگاه کمباین بومی در استان کرمانشاه وجود دارد بیان کرد: در چند سال اخیر با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت تعداد زیادی کمباین مدرن وارد شده است و 500 کمباین غیربومی نیز برای برداشت وارد استان شده است و درخواست شده کمباین مدرن با کمترین میزان ریزش گندم به استان اعزام شود.

وی با اشاره به اینکه هیچ کمباینی بدون دریافت کارت معاینه فنی حق برداشت گندم ندارد افزود: در مواردی رانندگان کمباین‌های متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شده‌اند زیرا یکی از فاکتورهای اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی رساندن ضایعات به کمترین میزان ممکن است.

انتهای پیام/ش

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.
تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده - فروردین ۱۴۰۳

‌ کد خبر 6090650 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • بازگشایی گردنه تته بعد از پنج ماه
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران