Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-07@22:00:37 GMT

بهترین هتل های قزوین، پایتخت خوشنویسی ایران

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۵۹۰۲۵

بهترین هتل های قزوین، پایتخت خوشنویسی ایران

قزوین به پایتخت خوشنویسی ایران معروف است و مهمترین جاذبه گردشگری آن الموت و نگین آن بوده که دریاچه اوان نامیده می شود. اگر قصد دارید به این شهر سفر کنید، بد نیست که بهترین هتل های آن را بشناسید.به گزارش بلاغ،اگرچه قزوین دارای آثار باستانی و تاریخی بسیار زیادی است، اما شاید اکثر کسانی که به این شهر سفر می کنند، یکی از اهدافشان دیدن قلعه الموت باشد، چرا که بهشتی است در دل قزوین و ارزش یکبار دیدن را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اقامت در قزوین و دیدن آثار با ارزش تاریخی، هتل های مناسبی وجود دارند تا مسافران با خیال آسوده به این شهر سفر کنند. در این گزارش 5 هتل برتر قزوین را از دیدگاه مسافران و کاربران سایت tripadvisor مورد بررسی قرار دادیم تا انتخاب بهتری داشته باشید.

هتل مرمر

هتل مرمر در سال 74 تاسیس شد و با 7 طبقه شروع به فعالیت کرد. این هتل در سال 94 به طور کامل بازسازی شد. هتل مرمر دارای 48 واحد اقامتی است که در طبقات دوم تا چهارم جای گرفته اند. موقعیت مکانی این هتل عالی بوده و در نزدیکی بیمارستان فوق تخصصی پاستور و مرکز شهر قرار دارد و به آثار تاریخی و باستانی شهر نیز نزدیک است. هزینه اقامت در این هتل از 298 تا 610 هزار تومان است.

هتل سنتی خانه بهروزی

اگر عاشق معماری سنتی هستید حتما هتل سنتی خانه بهروزی قزوین را انتخاب کنید، این هتل یادگار دوران قاجار است و بیش از 200 سال قدمت دارد. خانه بهروزی در اسفندماه سال 93 با حفظ معماری سنتی مرمت شد و در اختیار گردشگران قرار گرفت. این هتل دارای 12 باب اتاق با فضای سنتی است که در یک طبقه جای گرفته اند. خانه بهروزی در لیست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این هتل بخش های مختلفی دارد که دربردارنده تمدن و فرهنگ بومیان این منطقه است. خانه بهروزی از لحاظ موقعیت مکانی در کوچه زرگرها واقع شده و به نقاط مختلف شهر دسترسی دارد. این هتل دارای حمام سنتی است و به گفته مسافران با توجه به معماری سنتی این هتل شما احساس خوب و صمیمی را در این فضای نوستالژیک تجربه می کنید. به عقیده مسافران به نسبت امکانات و فضایی که این هتل در اختیار شما می گذارد، هزینه اقامت در آن بسیار مناسب و از 164 هزار تومان شروع می شود و اتاق شش تخته آن 740 هزار تومان است.

هتل ایرانیان

هتل ایرانیان قزوین در سال 92 شروع به فعالیت کرد و در تابستان اتاق های بیشتری به آن اضافه شد. این هتل اکنون دارای 3 طبقه و 34 باب اتاق است. اگر به دنبال جایی برای آرامش و به دور از شلوغی در قزوین هستید، هتل ایرانیان در خارج از محدوده شهر و در شهرک هفت سنگان واقع شده است. به گفته مسافران این هتل از امکانات خوبی برخوردار است و کادر مجربی دارد. از طرفی هزینه اقامت در این هتل از 212 هزار تومان با توجه به امکانات مورد ارائه آغاز می شود.

هتل البرز

هتل البرز قزوین جز با سابقه ترین و قدیمی ترین هتل های این شهر است. این هتل در سال 1355 فعالیت خود را آغاز کرده و توانسته طی این مدت رضایت میهمانان خود را جلب کند. بازسازی کلی هتل در سال 96به اتمام رسیده است. ساختمان هتل البرز در سه طبقه بنا شده و دارای 38 باب اتاق است. از لحاظ موقعیت مکانی این هتل با قرار گرفتن در مرکز شهر، امکان دسترسی آسان و سریع را به مراکز خرید و سایر خیابان های شهر برای میهمانان خود فراهم کرده است. این هتل جز هتل های ارزان قیمت قزوین به شمار می آید و هزینه اقامت در آن از 142 تا 309 هزار تومان است.

هتل راژیا

هتل دو ستاره راژیا در بلوار میرزا کوچک خان شهر قزوین واقع شده است. این هتل در سال 95 به بهره برداری رسیده و جز هتل های تازه تاسیس قزوین به حساب می آید. هتل راژیا شامل یک طبقه، 20 باب اتاق، سالن صبحانه خوری و پارکینگ اختصاصی بوده، از موقعیت مکانی بسیار خوبی برخوردار است و فاصله اندکی با کاخ چهل ستون و مراکز خریددارد که جز مزیت های این هتل محسوب می شود. در این دسته از هتل ها، هتل راژیا ارزان ترین هتل به شمار می آید و هزینه اقامت در آن از 105 تا 345 هزار تومان است.


منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار

به گزارش خبرنگار مهر، پس از اتمام نمایشگاه آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران با عنوان «بر فراز دشت»، نمایشگاه آثار رضا مافی هنرمند خوشنویس و نقاش ایرانی به کیوریتوری محبوبه کاظمی در موزه هنرهای معاصر تهران آغاز به کار می‌کند.

این نمایشگاه که به همت نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی اسلامی ترانه باران برگزار می‌شود، برگزیده‌ای از آثار، لوازم و مجموعه شخصی زنده یاد رضا مافی را در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش خواهد گذاشت.

رضا مافی هنرمند نقاش و خوشنویس و از پیشگامان هنر معاصر ایران است. او از نخستین هنرمندانی است که در دوره معاصر به خلق نقاشی‌خط پرداخت. او در مشهد و در خانواده‌ای اهل هنر زاده شد، برادر بزرگترش، محمد مافی نقاش بود. رضا مافی از کودکی قلم به دست گرفت سپس خوشنویسی را نزد جلال‌الدین اعتضادی آموخت و در سال ۱۳۴۳ در انجمن خوشنویسان ایران، نزد حسین میرخانی آموختن خوشنویسی را ادامه داد.

نمونه‌ای از آثار رضا مافی که در سال ۱۳۵۱ خلق شده است

رضا مافی از مکتب سقاخانه تاثیرگرفته بود و سعی داشت آثار خوشنویسی خود را به نقاشی نزدیک کند. برگزاری نمایشگاهی از آثار نقاشی آمیخته با خط او در گالری سیحون نقطه عطفی در تاریخ این هنر به شمار می‌رود چرا که برای نخستین بار خوشنویسی سنتی با شیوه‌های نقاشی مدرن تلفیق می‌شد. مافی که هم خوشنویس بود و هم نقاش، از ترکیب این ۲ هنر راهی نو و شیوه‌ای جدید در هنر معاصر ایران پدید آورد که تا به امروز ادامه پیدا کرده و پیروان فراوانی دارد. او همچنین به دلیل علاقه به گچبری مساجد به تولید آثار حجم و برجسته نیز پرداخته بود. مافی در سال ۱۳۶۱ در اثر حادثه سقوط از روی اسب در گذشت.

مافی بر آن شد تا پتانسیل مستتر در سیاه‌مشق‌نویسی و نمایان کردن توان زیباشناختی نستعلیق ایرانی را در مسیری متفاوت از هنرمندان هم‌نسلش که با موتیف خط کار می‌کردند، به سطحی تازه، ارتقا بخشد و در این راه موفق بود و توانست هوایی تازه به جهان هنر نوگرای ایرانی بدمد و آن را غنی‌تر سازد.

این هنرمند در طول زندگی کوتاه خود تعداد قابل توجهی آثار سیاه مشق آفرید. او در این روش فرم‌های بدیع و جدید را با استفاده از قلم نی و مرکب (بدون قلمو) بر روی بوم می‌نوشت. مافی با تسلطی که بر شیوه‌های مختلف خوشنویسی چون نستعلیق، شکسته، ثلث، تعلیق و رقاع و اجرای آنها بر روی بوم داشت، توانست زیبایی نهفته در سیاه مشق نویسی را آشکار و روحی تازه در آن بدمد.

نمایشگاه «بر فراز دشت» نیز در حالی به پایان رسید که طی ۴۳ روز برپایی، بیش از ۳۷ هزار نفر به‌صورت انفرادی و نیز در قالب گروه‌های دانشجویی، دانش‌آموزی و هنری از این نمایشگاه دیدن کردند. همچنین بیش از ۱۴۰ بازدیدکننده خارجی هم با حضور در موزه هنرهای معاصر تهران از آثار نمایشگاه «بر فراز دشت» بازدید کردند.

کد خبر 6099636

دیگر خبرها

  • درمان کم کاری و پرکاری تیروئید با طب سنتی (فیلم)
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • راهنمای انتخاب قفل درب هتل
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • بهترین روش برای جلوگیری از آلزایمر (فیلم)
  • استقلال به بهترین میهمان فصل رسید / سرخ‌پوشان پایتخت در قائمشهر امیدوار به صدرنشینی
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است