Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهیلا جعفری، مادر محمدرضا خزایی، نخبه قرآنی استان همدان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: محمدرضا از همتایان قرآنی خود همواره چند گامی جلوتر بود.
وی با بیان اینکه محمدرضا 8 ساله، اکنون حافظ 18 جزء قرآن است، افزود: پسرم با حضور در جامعة‌القرآن خردسالان شعبه خواجه رشید همدان، توانست دوره‌های روخوانی و روان خوانی قرآن را در طی 3 ماه، بگذراند این در حالی بود که بسیاری از همتایان قرآنی او این دوره‌ها را طی 9 ماه گذراندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جعفری اضافه کرد: پس از گذشت 6 ماه زمانی که دوستانش به تازگی دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی را تمام کرده بودند، محمدرضا حافظ 2 جزء پایانی قرآن کریم شد، پس از آن به دلیل درگیری پسرم با بیماری سینوزیت در سال اول و دوم دبستان، کار حفظ قرآن را با حفظ روزانه چند صفحه از قرآن تا 12 جزء پیش برد.
مادر محمدرضا خزایی با اشاره به اینکه حضور یک مربی قرآن می‌تواند در پیشبرد بهتر امر حفظ مؤثر واقع شود، گفت: با گذشت زمان و بهبودی پسرم، کار حفظ مجدد با حضور در جامعةالقرآن از سر گرفته شد، با یاری خداوند با حفظ روزانه 2 صفحه از قرآن کریم محمدرضا با پایان فصل تابستان سال جاری، حافظ کل قرآن می‌شود.
وی با بیان اینکه کار حفظ قرآن سخت و زمان بر است، گفت: با حفظ 12 جزء باقی مانده، محمدرضا به‌عنوان کوچک‌ترین حافظ خردسال همدان و به تعبیر روشنیان، مدیر جامعة‌القرآن شبعه خردسالان همدان، به‌عنوان کوچک‌ترین حافظ خردسال غرب کشور شناخته خواهد شد.

بی‌اعتنایی مدارس به نخبگان قرآنی
جعفری با اشاره به اینکه خود علاقه بسیاری جهت حفظ قرآن دارد، گفت: مشوق اصلی در امر حفظ قرآن پسر و دخترم، خودم بودم به‌گونه‌ای که دخترم نیز توانست با هدایت و راهنمایی‌های من حافظ 3 جزء قرآن شود اما این نکته را نباید فراموش کرد که من و فرزندانم به‌ویژه محمدرضا در مسیر حفظ قرآن از بسیاری خوشی‌ها و لذت‌های دنیا زدیم.
این مادر قرآنی با اشاره به اینکه تحصیلات دانشگاهی‌اش ادبیات عرب و آشنا و برخوردار از صوت و لحن زیبای عربی است، گفت: اکنون حافظ 4 جزء قرآن هستم که این توفیق نیز به دلیل علاقه وافرم به قرآن در حین کار با پسرم برایم حاصل شده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از مدارس و حتی سیستم آموزشی کشور نسبت به قرآن و برنامه‌های قرآنی بی‌اعتنا است، ابراز کرد: مدیر و معلم قرآن مدرسه‌ای که پسرم در آن درس می‌خواند با گذشت 3 سال از کار حفظ محمدرضا و حفظ 18 جزء قرآن، هیچ اطلاعی از او و استعداد قرآنیش تا زمان گرفتن کارنامه او در خرداد‌ماه سال جاری نداشتند.
جعفری با اشاره به اینکه تا‌کنون مسابقات قرآن و عترت دانش‌آموزی شامل حال پسرش نمی‌شده است، ادامه داد: طی این سه سال، محمدرضا توانسته در مسابقات قرآن سپاه طی سه سال متوالی رتبه اول و دوم رشته حفظ را از آن خود کند.
این مادر قرآنی گفت: محمدرضا به برکت حفظ قرآن، قدرت یادگیری اش بسیار خوب شده است به‌گونه‌ای که یکی از شاگردان ممتاز مدرسه خود است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان نخبه قرآنی حافظ خردسال حفظ قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند