Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@17:12:14 GMT

مکزیک،"سندسری"ترامپ را منتشرکرد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۲۳۴۷

مقامات مکزیک سندی را که دونالد ترامپ هفته پیش در مقابل دوربین رسانه‌ها برای چند ثانیه کوتاه نمایش داد، منتشر کردند. ترامپ با نمایش دادن این سند، مدعی شد که امتیازات ویژه‌ای درخصوص قانون مهاجرت از کشورهای همسایه گرفته است. ناطقان: به نقل از خبرگزاری فرانسه، هفته پیش دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با نمایش یک سند تک برگی مقابل دوربین رسانه‌ها، تلاش کرد انتقادهای مبنی بر ناتوانی در اعمال تعهدات جدید به مکزیک با وجود تهدید دولت‌اش به افزایش تعرفه واردات از مکزیک را از خود دور سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عکاسان خبری با وجود تلاششان برای عکس گرفتن از متن سند، موفق به آشکار کردن تمام مضمون سند نشدند.

این سند یک "مکمل" برای توافق‌نامه امضا شده هفته پیش بین ایالات متحده آمریکا و مکزیک است که تدابیر بیشتری علاوه بر موارد توافق‌شده را در بر می‌گیرد.

طبق این سند، دو طرف، مذاکرات دوجانبه‌شان را برای تعریف شرایط معین اجرای توافق برای تخصیص هزینه‌ها و تصمیم‌گیری در خصوص مسؤولیت پرونده‌های پناهندگی مهاجران، در سریع‌ترین زمان آغاز خواهند کرد.

علاوه بر این، "کشورها بازگرداندن مهاجران را خواهند پذیرفت و وضعیت پناهندگی اتباعی را که از محدوده خاک کشور ثالث به قصد ورود به خاک همسایه عبور کرده‌اند، بررسی خواهند کرد."

این مورد یادآور درخواست ترامپ مبنی بر توافق درخصوص وجود یک "کشور ثالث امن" است که پناهجویانی که وارد خاک مکزیک می‌شوند، به این کشور ثالث –و نه ایالات متحده آمریکا- پناهنده شوند و در صورت ورود به خاک آمریکا، سریعاً به خاک مکزیک بازگردانده شوند.

همچنین، سند اضافه می‌کند که این توافق، "بخشی از راه کار منطقه‌ای" برای پیگیری پرونده مهاجران و پناهندگانی است که فاقد مدارک قانونی‌اند.

بر اساس سند مذکور، کشور مکزیک متعهد شده است که قوانین و مقررات داخلی خود را با هدف شناسایی هر نوع تغییراتی که تنظیم سند دیگری از این نوع را بطلبد، بیازماید.

علاوه بر این، مکزیک موافقت کرده است که ۶۰۰۰ نیرو را برای استحکام بیشتر مرزهای جنوبی‌اش، همزمان با بررسی پرونده پناهجویان توسط ایالات متحده، اعزام کند.

سند اضافه می‌کند که پس از ۴۵ روز اگر ایالات متحده "به صلاح‌دید خود و بعد از مذاکره با مکزیک" تشخیص دهد تدابیر مذکور کافی نبوده‌اند، مکزیک " اقداماتی ضروری جهت اجرای توافق‌نامه در ۴۵ روز و بر اساس قوانین خود، اتخاذ کند." منبع: ایسنا برچسب ها: سند سری ، ترامپ ، مکزیک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سند سری ترامپ مکزیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • فیلیپین توافق بر سر آبهای مورد مناقشه با چین را رد کرد