Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نايب رئيس اتاق اصناف ايران با بيان اينکه تصميمات لحظه‌اي به ضرر توليد است، گفت: شعار سال بايد در قالب يک سند سياست‌گذاري شده پيگيري شود و در مرحله اول واحدهاي توليدي نياز به تسهيلات سرمايه در گردش دارند که بانک‌ها در اين زمينه آن‌چنان همکاري نمي‌کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا، مجتبي صفايي در رابطه با برنامه‌هاي دولت در زمينه رونق توليد در بخش اصناف گفت: شعار سال مبني بر رونق توليد از ابتداي سال جاري به عنوان خط‌مشي مديران تعيين شد اما براي دستيابي به هدف نهايي اين شعار بايد سندي راهبردي تهيه و تدوين شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نايب رئيس اتاق اصناف ايران ادامه داد: با تصويب چند بخشنامه و عدم ثبات در تصميم‌گيري و سياست‌گذاري‌ها نمي‌توان به مقصود نهايي شعار رونق توليد دست پيدا کرد.
وي با انتقاد از تصميم‌گيري‌هاي لحظه‌اي يادآور شد: تصميمات لحظه‌اي براي توليد و واحدهاي توليدي همچون سم عمل مي‌کند و نياز است در سياست‌گذاري‌ها به رونق توليد به صورت کلي و جزئي نگريسته شود.
صفايي بار ديگر با بيان اينکه تصميمات لحظه‌اي توليد را متضرر کرده است، گفت: واحدهاي توليدي نياز به سرمايه در گردش دارند و بايد خود را براي پاسخگويي به نياز بازار به روز نگه دارند اما در شرايط فعلي دستگاه‌ها دولتي و خصولتي به تعهدات خود در قبال قراردادهاي منعقد شده پاسخگو نيستند و عاملي شده تا توان واحدهاي توليدي در خطر قرار گيرد.
نايب رئيس اتاق اصناف ايران تاکيد کرد: اولين درخواست اصناف در زمينه رونق توليد، ارائه تسهيلات کم بهره با بازپرداخت بلندمدت است و بايد تاکيد شود که اين تسهيلات بايد به موقع و قبل از نابودي واحدهاي توليدي ارائه شود.
صفايي در گفت‌وگو با ايسنا يادآور شد: مديران ارشد نظام بانکي و مسئولين مربوطه بر ارائه تسهيلات در راستاي رونق توليد تاکيد دارند اما در عمل اتفاقي طي چند ماه اخير رخ نداده و اين موضوع به دليل آن است که سرمايه بانک‌ها در قسمت‌هاي مختلف به خصوص بنگاه‌داري مورد استفاده قرار گرفته و توان بانک‌ها در زمينه پرداخت تسهيلات را کاهش داده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور