Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@23:39:10 GMT

غذای حلال و بدون شبهه باید به مردم عرضه کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۴۰۷۰

غذای حلال و بدون شبهه باید به مردم عرضه کرد

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با تأکید بر اینکه باید غذای حلال و بدون شبهه به مردم عرضه کرد؛ گفت: دشمن به راحتی با استفاده از تکنولوژی می تواند مواد ناسالم وارد کشور کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام علی ایمانی تبار، امروز(۲۵ خرداد)در همایش ائمه جمعه استان با اشاره به هفته جهاد کشاورزی (۲۱ تا ۲۷ خرداد) هدف امام راحل از تشکیل این نهاد را حرکت و مدیریت جهادی در سطح کشور دانست و گفت: بر این اساس محرومیت زدایی از روستاها در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان  با بیان اینکه قبل از انقلاب روستاها در معرض دید نبود و هدف خالی شدن آنها بود اما به همت جهادسازندگی کارهای عظیمی انجام و روستائیان دلگرم شدند؛ افزود: ایجاد استقلال واقعی برای کشور هدف دیگری بود که این نیز در گرو کار جهادی و در راستای خودکفایی در بخش کشاورزی است.

 

وی ادامه داد: امنیت غذایی مأموریت مهم دیگری است که امروز بعد از ۴۰ سال از انقلاب نیاز به آن بیشتر احساس می شود زیرا دشمن به راحتی با استفاده از تکنولوژی می تواند مواد ناسالم وارد کشور کند که اثر آن در ۱۰ تا ۲۰ سال آینده مشخص می شود.

 

ایمانی تبار بسیاری از کالاهای خارجی را ناامن و خطرناک برای سلامتی نسل آینده قلمداد کرد و در ادامه فرهنگ جهادی و الگوی جهادی در جامعه را هدف دیگر تشکیل جهاد سازندگی عنوان کرد و اظهار داشت: در سیل اخیر اگر مدیریت جهادی نبود معلوم نبود چه اثری بر کشور می گذاشت.

 

وی با یادآوری این مطلب که شهدا تلاش کردند و جان خود را گذاشتند و امنیت را برای ما به ارمغان آوردند؛ با تصریح به اینکه اهمیت امنیت غذایی کمتر از امنیت ارضی نیست؛ اظهار داشت: غذای حلال در جهادکشاورزی دنبال می شود بسیاری از کشورهایی که در رده ما نیستند و این اعتقاد را ندارند در این باره جلوتر از ما هستند.

 

 

 مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با تأکید بر اینکه باید غذای حلال و بدون شبهه به مردم عرضه کرد؛ افزود: گردش مالی غذای حلال در مالزی بسیار زیاد و بسیاری از کشورهای حتی غیرمسلمان دنبال برند غذای حلال هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: ایران عضو کمیسیون غذای حلال است و باید جایگاه خود را داشته باشد. 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه نماز جمعه نماز جمعه مجلس خطبه های نماز جمعه آمریکا اردبیل مقاومت خبرگزاری شبستان شیراز دانشگاه آزاد اسلامی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نوکیای تقلبی حرام است!

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عرضه نوکیای تقلبی گفت: فروش این نوع موبایل در بازار به دور از انصاف و حرام است. سازمان بازرسی کل کشور باید به این موضوع ورود کند.

«سید کاظم موسوی» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ما پیرامون حواشی به وجود آمده درباره تولید تلفن همراه نوکیا در داخل کشور بدون اخذ مجوز از این شرکت خارجی اظهار کرد: عرضه این نوع موبایل‌ها به منزله تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است. 

در چنین شرایطی مردم می‌توانند به دلیل خسارتی که از این محل شامل حالشان شده از عرضه کننده آن شکایت کنند.

نایب رئیس کمیسیون مجلس اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: کالا‌هایی باید در بازار عرضه شود که از تایید استاندارد‌های داخلی و بین المللی برخوردار باشد. اخیرا در فضای رسانه‌ای کشور شنیده شده که تلفن همراه تقلبی با عنوان نوکیا در بازار فروخته می‌شود که از اصالت کافی برخوردار نیست. خرید این موبایل صرفاً باعث هدررفت پول مردم می‌شود؛ لذا، فروش این نوع تلفن‌های همراه را دور از انصاف و حرام می‌دانم.

وی تاکید کرد: نهاد‌های نظارتی کشور مانند سازمان بازرسی کل کشور و تعزیرات حکومتی باید به این موضوع ورود کنند. وزارت صمت هم به عنوان متولی بازار باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد. مگر مردم ایران افراد متقلبی هستند که اکنون بخواهند از گوشی تقلبی استفاده کنند.

موسوی در پایان تصریح کرد: مردم در بازار پول یک کالای اصل را پرداخت می‌کنند، اما در نهایت یک محصول تقلبی را دریافت می‌کنند. بروز مسائل مشابه با این موضوع صرفا باعث بی اعتمادی مردم به بازار و مخدوش شدن ذهنیت آنها نسبت به فضای اقتصادی کشور می‌شود.

منبع: بازارنیوز

tags # موبایل سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • امنیت شغلی یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه کارگری است
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است