Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی محمدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با برنامه ریزی انجام شده تمامی مراکز درمانی تأمین اجتماعی این استان نیز برای اجرای بهینه طرح بسیج ملی غربالگری فشار خون وارد عمل شده اند.

وی اظهار داشت: این امر مهم با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همسو با سیاست‌های کلی نظام سلامت در تمامی مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان در حد مقدورات واحدها اجرا می‌شود زیرا، فشار خون از اولویت دارترین بیماری‌های غیرواگیر است و مردم باید این بیماری را جدی گرفته و از عوارض آن آگاهی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ادامه داد: این طرح تا ۱۵ تیر سالجاری در مراکز درمانی تابعه این مدیریت و در مبادی ورودی مراکز درمانی اجرا می شود و تاکنون بیش از ۵۲۰ بیمار به ترتیب ۲۹۰ بیمار در بیمارستان امام حسین (ع) زنجان و ۲۳۰ بیمار نیز در بیمارستان امید شهرستان ابهر شناسایی، غربال و در سامانه اینترنتی ثبت نام شده اند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان سردردهای ناگهانی، اختلالات عصبی خاص، اختلالات بینایی، سرگیجه و مشکلات قبلی مثل تپش قلب و آریتمی قلب را از علائم فشار خون برشمرد و گفت: این مهم در بیماری‌های غیر واگیر اهمیت دارد و رعایت سبک زندگی و تغذیه در کنترل این بیماری بسیار مهم و حیاتی است.

وی خاطرنشان کرد: میانگین رضایتمندی بیماران بستری در ۲ مرکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی زنجان رشد چشمگیری داشته بطوری که این میزان در سال ۹۳ بیش از ۷۷.۳۳ درصد بود که این رقم به ۹۰.۶ درصد در سال گذشته رسیده است.

هم اکنون ۲ بیمارستان، یک پلی کلینیک و چهار درمانگاه تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در شهرهای زنجان، ابهر، خرمدره و خدابنده فعالیت می‌کنند.
۲۳۰ پزشک عمومی، متخصص و دندانپزشک، ۱۳۵ مرکز پاراکلینیک شامل رادیولوژی، آزمایشگاه، ۳۵ درمانگاه خصوصی و دولتی و ۱۲ بیمارستان در استان زنجان طرف قرار داد تأمین اجتماعی هستند.

با توجه به آخرین آمار اعلام شده از سوی مدیر گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با آغاز اجرای طرح بسیج ملی غربالگری فشار خون از ۱۸ خرداد جاری تا کنون از جمعیت ۵۳۶ هزارو ۶۵۰ نفری افراد بالای ۳۰ سال این استان ۵۱ درصد غربالگری شده‌اند.

۹۶۴۶/‌۶۰۸۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی فشارخون طرح بسیج ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • تکذیب پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس