Web Analytics Made Easy - Statcounter

سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد به عنوان سم کبد معروف است اما به همان نسبت یک  ماده عالی برای رفع شپش مو است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید،‌ را دنبال می‌کنیم.

سس مایونز برای مو چه فایده ای دارد؟

سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد به  سم کبد معروف است اما به همان نسبت یک نرم کننده عالی برای مو است؛ مواد موجود در سس مایونز با نفوذ به تارهای مو باعث افزایش استحکام تارهای مو ،رشد آنها و رطوبت‌رسانی و درمان خشکی موها می‌شود؛  یکی از راهکارهایی که برای رفعشپش سر استفاده می‌شود، سس مایونز است؛  سس مایونز باعث کشته شدن شپش‌ها می‌شود، همچنین مایونز برای از بین بردن وز مو موثر است و می‌تواند آن را نرم‌تر و صاف‌تر کند، سس مایونز باعث افزایش نرمی‌ و تقویت موهای رنگ شده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از خواص زیتون چه می‌دانید؟  

زیتون باعث کاهش التهاب در بدن می‌شود؛  ترکیبات مختلف در زیتون نه تنها به عنوان ترکیبات آنتی اکسیدانی عمل می‌کنند بلکه دارای خاصیت ضد التهابی نیز هستند؛  این عوامل باعث کاهش التهاب در بدن می‌شوند، مصرف زیتون باعث کاهش درد و التهاب در مفاصل، ماهیچه‌ها، قسمت‌های آسیب دیده، تاندون‌ها و اندام‌های مختلف بدن می‌شود؛ به خصوص در شرایط آرتریت، نقرس و دیگر شرایط روماتیسمی ، زیتون می‌تواند درد را کاهش دهد. 

عوارض مصرف آنتی هیستامین در زمان سرماخوردگی !

مصرف آنتی هیستامین برای جلوگیری از آبریزش بینی و عطسه در هنگام سرماخوردگی به غلیظ شدن ترشحات دستگاه تنفسی منجر می‌شود؛ مصرف آنتی هیستامین غلیظ شدن ترشحات دستگاه تنفسی، انسداد مجاری خروجی سینوس‌ها و از سوی دیگر رشد بیشتر ویروس‌ را در پی دارد،  پس در ۳ روز  اول سرماخوردگی تا حد امکان باید از سرکوب آبریزش بینی و عطسه بوسیله آنتی هیستامین‌ها پرهیز کرد.

چه كسانی بیشتر دچار بیماری ام.اس می‌شوند؟

 دو دسته از افراد در معرض ابتلا به ام اس هستند؛  گروه اول افراد فوق‌العاده حساس، زودرنج و عصبی هستند که با كمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست می‌دهند؛ گروه دوم شامل افرادی است كه از نظر ژنتیكی دارای طبع سرد هستند و مدام هم از غذاهای سرد استفاده می‌كنند یعنی علاقه زیادی به خوردن ترشی، سركه، تمر هندی، ماست، قره‌قروت و امثال آن دارند،  پس این افراد برای در امان ماندن از ام اس باید رژیم غذایی متعادلی را رعایت کنند.

کشمش و خواص بی‌شمار آن

خانوم‌هایی که موهایشان را بسیار رنگ می‌کنند از خوردن کشمش غافل نشوند؛  کشمش ریشه مو را قوی می‌کند، از سفید شدن مو پیشگیری می‌کند و عوارض رنگ‌های شیمیایی را کاهش می‌دهد؛  جالب است بدانید کشمش از پوسیدگی و سیاه شدن دندان پیشگیری می‌کند، از ابتلا شدن به MS و آلزایمر در بزرگسالی پیشگیری می‌کند، همچنین فشار خون را کنترل می‌کند علاوه بر این معدن آهن و خون‌ساز است،  از این رو توصیه می‌شود خانم ها این خشکبار را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه دارایی و کسانی می‌شود؟
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟