Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

فیلم «متری شیش‌ونیم» یک فیلم اجتماعی و پلیسی درباره مصرف مواد مخدر است که در سی و هفتمین جشنوراه فیلم فجر جایزه بهترین فیلم از نگاه مردمی را از آن خود کرد. سید جمال ساداتیان تهیه کننده این فیلم در مصاحبه تلفنی درباره نگرش خود یعنی طرح مساله و حل آن در سینما گفت: قطع به یقین همین خطی را که در ذهنم شکل گرفته است می‌خواهم ادامه بدهم؛ خب سینما هم می‌تواند سرگرمی باشد و هم طرح موضوعات اجتماعی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قسمت اعظمی از سینمای ما در حال تولید سرگرمی با مضامین طنز است. ولی ما دارای سینمای اجتماعی هستیم که باید طرح مسائل و معضلات اجتماعی بکند که جامعه گریبانگیر آن است که اگر آن مساله را به خوبی طرح کند می‌تواند توجه جامعه و مخطبین عام خود را به آن جلب کند و تا بتوان برای آن راه حل پیدا کرد.

او در ادامه یبان کرد: به نظر من سینما در 100 دقیقه فرصت کافی برای ارائه راه حل ندارد و تنها اگر بتواند صورت مساله را به خوبی ارائه کند قدم خوبی برداشته است. من بحثتم این است که اگر این قدم اول به خوبی برداشته شود باعث می‌شود تا متخصصین امر بیایند و روی آن مساله به خوبی کار کنند و مساله را حل کنند.

او درباره عدم ارائه حل مساله و امکان بازخوردها و پیامدهای منفی برای مخاطبین عمومی جامعه گفت: من حداقل خوشحال هستم که فیلم توانست باز توجه مخاطبین را به خود جلب کند. ما در جلسه‌ای با تعدادی از جامعه شناسان و روان شناسان که در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی کار کرده بودند نشست داشتیم. بعد از اتمام جلسه یکی از آنان یکباره با هیجان گفت که من سال‌ها درباره موضوع اعتیاد کار کردم ولی انقدر که این فیلم روی من تاثیر گذاشت این همه تلاش خودم روی من اثر گذار نبود. این فیلم قصد دارد یک تلنگری به جامعه بزند و من فکر می‌کنم که توانسته این کار را به خوبی انجام دهد. البته سلایق فکری مختلفی در جامعه حضور دارد که امکان دارد برخی فیلم را بپسندند و برخی خیر. از طرف دیگر تا به الان 2 میلیون و نیم بلیط فروخته شده است و کامنت‌هایی هم که از فیلم در فضای مجازی می‌بینیم غالبا نشان می‌دهد که فیلم آنان را تحت تاثیر قرار داده است.

ساداتیان در ادامه بیان داشت: در مصاحبه‌ها خواندم که درصد پایینی از دانش آموزان در حال مصرف مواد مخدر هستند، طبیعتا این فیلم می‌تواند باعث شود که بچه‌ها با تماشای این فیلم متوجه عواقب خطرناک نزدیک شدن به مواد مخدر شوند و از آن اجتناب کنند. یکی از مشکلات ما امروز این است که برای اوقات فراغت مردم برنامه ریزی خیلی خوبی نداریم و اکثرا داریم سلبی برخورد می‌کنیم درحالی که باید در ازای آن بگوییم که چه کاری را باید انجام بدهیم. در حوزه کودک و بزرگسال فرقی ندارد، باید برای این اوقات برنامه ریزی کرد زیرا نوجوانان اگر دارای برنامه ریزی خوبی نباشند امکان دارد به سمت مصرف مواد مخدر، مشروبات الکلی و دیگر منحرفات کشیده شوند.

تهیه کننده «چهارشنبه سوری» درباره اعتراضش در فیلم فجر گفت: واقعیت این است که هر ساله جشنواره ما ملاحظات سیاسی را دارد امسال هم به صورت بسیار بالایی در خود این سیاست را داشت. از طرفی وقتی عوامل فیلم با تمام وجودشان کار می‌کنند می‌بینند که به فیلم توجه کافی نشده است ناراحت می‌شوند. البته سلیقه هم در این میان دخیل است و نمی‌شود که به هیئت داوران حق نداد آن‌ها هم نظراتی دارند که محترم است.

او در پایان گفت: ما تلاش کردیم که به یک رفتار اجتماعی برش بزنیم زیرا فکر می‌کنیم که پدیده مواد مخدر در کشور ما دارد کمی پررنگ می‌شود و این پررنگ شدن دارد آسیب جدی به خانواده‌ها و جوانان می‌زند. ما گفتیم با طرح این قصه بتوانیم توجه را به این موضوع جلب بکنیم وهشداری از عواقب خطرناک آن بدهیم. در زمینه‌ آسیب‌های اجتماعی شرایط کنونی نشان می‌دهد که زیرساخت‌های اجتماعی ما دارای مشکلاتی است و ما می‌خواستیم که مخاطبین ما قبل از آنکه این پدیده شوم را در زندگی تجربه بکنند و تبعاتش را بپردازند آن را روی پرده سینما ببینند و از عواقبش باخبر شوند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مواد مخدر مصاحبه جامعه اعتیاد بلیط فضای مجازی دانش آموزان مشکلات اوقات فراغت مشروبات الکلی بلیط جامعه چهارشنبه سوری مصاحبه مواد مخدر متری شش و نیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند

رئیس آموزش و پرورش شهرستان دیر در جنوب استان بوشهر گفت: برخی از دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های مستقر در منطقه جنوب استان بوشهر به مسئولیت‌های اجتماعی خود در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر دیر، غلامحسین مهران‌پور صبح امروز در آیین تجلیل از معلمان شهرستان دیر اظهار داشت: بزرگترین سرمایه اجتماعی و فرهنگی در کشور، مقام معلم است و این معلم انسان‌ساز و قدردانی از این مقام شامخ به یک هفته نباید بسنده شود.

وی افزود: پیشرفت و سلامت جامعه به دست نیروی انسانی مؤثر و آن به دست آموزش و پرورش است.

معاون آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: جامعه فرهنگیان در تمام عرصه‌ها پیشگام و پیشرو هستند و جامعه باید قدردان معلمان باشیم.

معلمان مسیر روشن رشد و آگاهی را برای نسل آینده ترسیم می‌کنند

یونس باربرز در حاشیه این مراسم ضمن گرامیداشت مقام شامخ معلم اظهار داشت: تجلیل از مقام معلم در روز شهادت استاد مطهری، در اصل تکریم مقام علم‌آموزی که دین مبین اسلام و سیره نبی مکرم اسلام(ص) برای آن ارزش و اعتبار بسیار زیادی قائل است. امروز جامعه از معلمان به عنوان قشری فرهیخته و امانت‌دار آینده سازان کشور برای فردایی بهتر یاد می‌کنند، مردان و زنان که با تعلیم و تربیت جوانان ایران اسلامی، آنان را برای حضور در جامعه و تلاش برای پیشرفت و آبادانی کشور آماده می‌سازد

وی با بیان اینکه در جامعه اسلامی، اساسی‌ترین کار، تعلیم و تربیت است خاطرنشان کرد: این رسالت بر عهده انسان‌های شریف، قانع و وظیفه‌شناسی قرار داده گرفته که از سر تعهد و دلسوزی، به پرورش نسل مومن و انقلابی پرداخته و در سنگر علم و دانش، به تربیت مدیران آینده کشور می‌پردازند.

فرماندار شهرستان دیر تصریح کرد: معلمان با تقویت فضایل اخلاقی، ارزش‌های انسانی و روشنگری دینی در ضمیر دانش‌آموزان، نسل فردا را از مفاسد اجتماعی و زشتی‌های جامعه دور نگه داشته و مسیر روشن رشد و آگاهی را برای آنان ترسیم می‌کنند.

شرکت‌ها به مسئولیت‌های اجتماعی خود در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند

عبدالحسین جهانگیری هم جایگاه معلم در توسعه و پیشرفت را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: اهمیت دادن به معلمان، نویدبخش آینده‌ای روشن برای همه اجتماع است.

وی افزود: در جای جای و همه عرصه‌ها این معلمان هستند که نقش مهم را برعهده دارند و نیک سرشتی و مسئولیت‌پذیری و هدفمند بودن را به دانش‌آموزان یاد می‌دهند. معلم رکن مهم آموزش و پرورش است. معلم اضافه بر توجه به موارد آموزشی، اهداف اخلاقی و دینی و اجتماعی برعهده دارد.

رئیس اداره آموزش و پرورش دیر با تأکید بر توجه به پرداخت مطالبات این اداره گفت: برخی از دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های مستقر در منطقه به مسئولیت‌های اجتماعی خود در قبال آموزش و پرورش و حتی به وظیفه قانونی و شرعی و عرفی خود نسبت به آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند.

جهانگیری اضافه کرد: تاکنون به مکاتبات و تذکرات بسنده کرده‌ایم، ولی از این پس از طریق قانونی و اعلام عمومی عمل خواهیم کرد.

معلمان هویت‌ساز هستند

حجت‌الاسلام سید علی حسینی هم با قدردانی از تلاش آموزش و پرورش بیان کرد: قدردانی از معلمان وظیفه آحاد مردم است و در جهت ارتقا این جایگاه تلاش شود.

وی افزود: اگر به جایگاه معلمان واقف و شناخته شود، آینده تعلیم و تربیت جاذبه پیدا می‌کنند.

امام جمعه دیر ضرورت احترام معلمان را مهم دانست و گفت: معلمان هویت‌ساز هستند و آنان انسان‌های خلاق و مبتکر پرورش می‌دهند.

تجلیل از معلمان دیر

در این مراسم از 5 معلم نمونه، 7 فرهنگی بازنشسته، 7 معلم شاخص و 10 معلم بازنشسته که امسال همکاری کردند, تجلیل شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • واکنش تهیه کننده «پرویزخان» به اعتراض احمدرضا عابدزاده
  • توضیح تهیه‌کننده «پرویزخان» درباره اعتراض احمدرضا عابدزاده و اکران آنلاین
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • مد خوب، مد بد!
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد