Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، خالد قدومی سخنگوی جنبش حماس در نشست خبری امروز در خبرگزاری تقریب با اشاره به طرح معامله قرن گفت: معامله قرن چنانکه از اسم آن مشخص است، دال بر خرید و فروش است و باید دید چه کالاهایی خرید و فروش می‌شود و کمیت و کالاهای مورد مبادله در این طرح چه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ما فلسطینی ها این معامله که تضییع حقوق فلسطینی ها را به دنبال دارد رد کرده‌ایم و همه ما موضع واحدی در برابر اجلاس بحرین داریم و برای ما قابل درک نیست که چطور این اجلاس بدون حضور فلسطینی‌ها برگزار می‌شود.

قدومی خاطر نشان کرد: هدف معامله قرن تامین امنیت رژیم صهیونیستی و آمریکا و خط بطلان بر مساله فلسطین است.

وی خطاب به آمریکا تاکید کرد که ما نه اهل خرید و فروش هستیم و نه میتوانیم از باورهایمان دست بکشیم و نیازی به پند و نصیحت شما برای اداره امورمان نداریم؛ به تمام کسانی که می‌خواهند ما زیر پرچم آمریکا باشیم اعلام میکنیم دست از این اقدام بردارید؛ ما راهی جز مقاومت نداریم و بی شک باید این راه را ادامه دهیم.

به گفته قدومی این معامله یکی از اهداف مرحله ای، انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست و رییس جمهوری انتخاب شده باید اولین اقدامش حمایت همه جانبه از اسراییل باشد.

 وی ادامه داد: اقدامات عملی معامله قرن حمایت از اسرائیل،  نابودی فلسطینان، انگ زدن به حماس و سپاه به منظور تروریست خواندن آنها است.

قدومی اظهار داشت: معامله قرن شامل سه قسمت است که قسمت اول طراحان این برنامه، دوم دنباله روها و سوم اجرا کننده‌ها هستند  که در این بین طراحان و اجرا کنندگان مهمترین این گروه هستند.


قدومی افزود: یکی از اهداف مرحله ای، انتخابات ریاست جمهوری است و رییس جمهوری انتخاب شده باید اولین اقدامش حمایت همه جانبه از اسراییل باشد.

 وی ادامه داد: اقدامات عملی معامله قرن حمایت از اسرائیل،  نابودی فلسطینان، انگ زدن به حماس و سپاه به منظور تروریست خواندن آنها است.


قدومی اظهار داشت: معامله قرن شامل سه قسمت است که قسمت اول طراحان این برنامه، دوم دنباله رو هاو سوم اجرا کننده ها هستند  که در این بین طراحان و اجرا کنندگان مهمترین این گروه هستند

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است

شیخ محمود، مدرس دانشگاه و امام مسجد نور شهر آروا در اوگاندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب دوستی و وحدت قلوب را مبنا و پایه اسلام و نقطه اتصال ملت های مسلمان خواند و بیان داشت: اگرچه وجود افکار متفاوت و گرایش های متضاد در میان ملت های مسلمان امری طبیعی است اما همه اندیشمندان و فعالان مذهبی باید ذیل هدف بزرگ تری که مصلحت حفظ دین اسلام را در نظر دارد، این تفاوت ها را نادیده بگیرند و با حس برادری به سمت هدف مشترک حرکت کنند. این نزدیکی تنها در صورتی ممکن می شود که هر یک از گروهها نگاه برتر و سلطه طلبانه ای بر دیگری نداشته باشد بلکه باید نگاه اصلی آنها، جلوگیری از ادامه ظلم و تفرقه افکنی دشمنان باشد و از ارزش های متعالی اسلام محافظت کنند.

او به ریشه های تمدن اسلامی که فرهنگ فکری مشترکی را به ملت های مسلمان حاکم کرده است، اشاره کرد و افزود: ملت های مسلمان اشتراکات فرهنگی بسیاری دارند که آنها را به هم نزدیک می کند و هدف از پیگیری تقریب مذاهب، دستیابی به ظرفیت های قابل اجرا برای افزایش توانمندی و قدرت ملت های مسلمان است.  

شیخ محمود به تحولات منطقه خاورمیانه اشاره کرد و افزود: جنگ خشونت باری که در بیش از 7 ماه گذشته میان اسرائیل و فلسطین روی داده و به شهادت هزاران نفر از مردم مسلمان فلسطینی منجر شده، نشان می دهد کشورهای اسلامی باید یک سازکار عملی برای ایجاد وحدت را در دستور کار قرار دهند و و به طور عملی وارد میدان عمل شده و به حمایت از مردم مسلمان فلسطین بپردازند.

او با بیان اینکه دستور صریح دین اسلام دوری مسلمانان از جنگ‌ بوده است اما وقتی مساله ستمدیدگان در میان باشد، حمایت از آنها ضروری است، ادامه داد: با وجود اتفاقات تاسف بار در غزه برخی از دولت های اسلامی همچنان همکاری های اقتصادی خود را با اسرائیل ادامه می دهند و نتیجه آن این شده که اسرائیل در جنگ غزه فرصت بیشتری برای ادامه جنگ خشونت بار خود به دست آورده است. بنابراین در حالی که همه دولت های مسلمان باید از اسرائیل دوری کنند و بنا به توصیه اسلام نباید با دشمنان در زمینه مسائل اساسی جهان اسلام رابطه برقرار می کردند، این دستور را نادیده گرفتند که حاصل آن امروز در حوادث فلسطین نمایان شد.

شیخ محمود همچنین افزود ضروری است که کشورهای مسلمان با درس آموزی از اقدامات گذشته در کنار یکدیگر بایستند، یک جبهه قوی تشکیل دهند و توجه خود را معطوف به حل و فصل مناقشه تاریخی در سرزمین فلسطین نمایند.  

دیگر خبرها

  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • چهره واقعی آمریکای بزک کرده برای دنیا مشخص شد
  • از متن پیشنهادی آتش بس میان حماس و اسرائیل چه می دانیم؟/ تنش زدایی در چند مرحله صورت می گیرد/ سرنوشت غزه پس از جنگ همچنان مبهم است / مرحله اول معامله 40 روزه خواهد بود