Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@16:39:36 GMT

وظیفه‌ اصلی ما ایجاد اشتغال در کشور است

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۵۷۲۰

وظیفه‌ اصلی ما ایجاد اشتغال در کشور است

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به این‌که توجه به رفع معضل بیکاری در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: وظیفه‌ی اصلی ما ایجاد اشتغال در کشور است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، محمد مخبر که در مجمع عمومی عادی سالیانه‌ی بنیاد برکت سخن می‌گفت، افزود: تأمین معیشت مردم، جز با اشتغال‌زایی محقق نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر سامان‌دهی اشتغال‌زایی در کشور تصریح کرد: اهمیت فعالیت‌های بنیاد برکت از این منظر قابل تقدیر است. این بنیاد در رفع برخی از معضلات کشور از جمله بیکاری، می‌تواند نقش مهم و به‌سزایی را ایفا نماید.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با وجود همه‌ی فعالیت‌ها و اتفاقات خوبی که رقم زده است، اما هم‌چنان باید برای رسیدن به نقطه‌ی ایده‌آل تلاش کند. این بنیاد که مورد وثوق و اعتماد مردم است، باید به جایی برسد که همه، امور خیریه‌ی خود را از طریق برکت دنبال کنند.
مخبر داشتن روحیه‌ی انقلابی و جهادی را شرط اصلی فعالیت در بنیاد برکت ذکر و عنوان کرد: بنیاد برکت جای نیرو‌های نخبه و جهادی است. روحیه‌ی جهادی نیز به معنای انجام کار‌های بی‌برنامه نیست، بلکه شرط اصلی فعالیت‌های جهادی، برخورداری از هوشمندی، نظم، ایثار، تعامل، از خودگذشتگی و مشورت‌گیری است.
وی داشتن سلامت نفس را از دیگر ملزومات فعالیت در بنیاد برکت نامید و افزود: بنیاد برکت امروزه به یک آبرو برای کشور تبدیل شده و عملکرد آن حتی به لحاظ شاخص‌های بین‌المللی هم مقبول و مورد تأیید است. البته در راه خدمت‌رسانی به مردم نباید احساس رضایت از خود دست دهد که همین رضایت‌مندی، موجب شروع افول خواهد شد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ادامه دقت هر چه بیش‌تر در انتخاب تسهیل‌گران ایجاد اشتغال را خواستار شد و تأکید کرد: تسهیل‌گران بنیاد برکت باید نماد تدین و تعهد و تلاش جهادی باشند، و علاوه بر لحاظ ملاک‌های اخلاقی و ایمانی، باید بر کار آن‌ها نظارت مستمر داشت.
 مخبر با اشاره به نوسانات نرخ ارز در یک‌سال گذشته یادآور شد: اولویت راه‌اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی باید با طرح‌هایی باشد که قابلیت صادرات محصولات خود را دارند یا می‌توانند از واردات یک یا چند محصول جلوگیری کنند.
مدیریت تخصیص و توزین مناسب اعتبارات، عمل به وعده‌ها و احساس تعهد داشتن و لزوم طراحی یک نرم‌افزار برای رصد میزان رضایت‌مندی ذی‌نفعان از فعالیت‌های بنیاد برکت از دیگر مواردی بود که رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بر آن تأکید کرد.
وی با اشاره به این موضوع که اساس فعالیت‌های بنیاد برکت بر پایه‌ی مشارکت است، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد با مشارکت خود مردم به انجام می‌رسد، اقدامات عمرانی و زیربنایی نیز باید طبق همین رویه به پیش برود.
 مخبر بر تکمیل هر چه سریع‌تر پروژه‌های نیمه‌تمام تا پایان شش ماهه‌ی‌ِ نخست امسال تأکید کرد و ادامه داد: لازم است برای هر استان یک معین مشخص شود تا به شکل پیوسته، فعالیت‌های انجام شده در آن استان را رصد و پی‌گیری کند.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ادامه تصریح کرد: تمام الگو‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت مورد تأیید است، اما تیم تحقیق و توسعه‌ی‌ِ فعال در این بنیاد باید به شکل مستمر زایش مدل‌های اقتصادی داشته باشد و شاهد یک تنوع مکانیسم‌های اشتغال‌زایی باشیم.
 مخبر در پایان از خدمات متنوع بنیاد برکت که به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مناطق محروم سراسر کشور انجام می‌دهد و تلاش و شفافیت مدیران این بنیاد تقدیر کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام بیکاری و اشتغال بنیاد برکت تامین معیشت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه‌های خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی مسوولان دانشگاه‌های استان خراسان رضوی با فرمانده سپاه امام رضا (ع) افزود: در هیچ دینی به اندازه اسلام، به جایگاه علم بها داده نشده و اسلام پرچمدار حرکت علمی در بین ادیان مختلف است‌.

حجت‌الاسلام جواد مهدوی‌نسب با بیان این که در ناآرامی‌های اجتماعی و همچنین بحران‌های طبیعی، بسیج اولین قشری است که اقدام به خدمت‌رسانی می‌کند اضافه کرد: اگر در ناآرامی‌های سال گذشته بسیج حضور نداشت اکنون شاهد وضعیت دیگری بودیم. نیروهای بسیج در این صحنه بسیار صبور بودند و البته نیروهای امنیتی و عزیزان سپاه نیز با یک نقش پدرانه وارد شدند.

وی ادامه داد: تعداد اندکی از اساتید دانشگاهی هستند که از بیت‌المال ارتزاق می‌کنند اما تیشه به ریشه اعتقادات جوانان می‌زنند و باید این اساتید شناسایی و با همگرایی میان بسیج، نهاد رهبری و مسوولان دانشگاه به آنان تذکر داده شود که در این صورت بیش از ۹۰ درصد اساتید تغییر مسیر خواهند داد. لذا نهی از منکر یکی از مهمترین اقداماتی است که باید در دانشگاه‌ها انجام شود.

مهدوی نسب با اشاره به فرمایش امام علی(ع) مبنی بر لزوم پرهیز مسلمانان از تفرقه عنوان کرد: متاسفانه در برخی از مراکز علمی، نوعی از اختلافات مسموم دیده می‌شود در حالی که بسیاری از نواقص و ضعف در عملکردها با یک تذکر برادرانه و امر به معروف حل می‌شود، اما گاهی می‌بینیم در قبال این موارد به جای تذکر برادرانه، اقدامات دیگری انجام می‌شود.

او با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: این عملیات باعث شد بعد از ماه‌ها بمباران، کودکان غزه چند شبی را راحت بخوابند و مردم کشورهای مقاومت و جهان نیز شاد شدند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) نیز در این نشست گفت: امروز اقتدار ما به برکت ولی فقیه است و تمام نعمات دیگر نیز در سایه این نعمت حاصل شده است. اگر ما امروز امنیت داریم، از فناوری هسته‌ای برخورداریم و استوار در مسیر انقلاب گام برمی‌داریم، همه به برکت وجود ولی فقیه است.

سردار سید هاشم غیاثی افزود:ما باید قدرتمند شویم و یا این که اراده دشمن را بپذیریم و در این ۴۵ سال نشان دادیم هیچ گاه تسلیم نشدیم و نخواهیم شد و باید در تمام حوزه‌ها نیز قدرتمند شویم و بر همین اساس قدرت علمی یکی از مهم‌ترین مولفه‌هاست و باید دانشگاهیان تلاش کنند در این حوزه قوی‌تر از همیشه مسیر را طی کنند.

وی با بیان این که باید برای تحقق مشارکت مردمی مورد تاکید رهبری تلاش کنیم اظهار کرد: ۲۱ بخش در حوزه بسیج اقشار فعال هستند که هر کدام مختص به یک قشر است و هدف از تاسیس چنین شاخه‌ای از بسیج ایجاد زمینه برای مشارکت اقشار مختلف است و برای تحقق این هدف می‌توانیم با نهادهای مختلف تعامل کنیم.

او با بیان این که ایران در حوزه‌های امنیتی سرآمد است اضافه کرد: بسیاری از کشورهای دیگر هم امنیت دارند اما آنها با تهدید مواجه نیستند اما ما با وجود تهدیدها، امنیت داریم و از اقتدار امنیتی برخورداریم و این به برکت وجود ولایت فقیه است.

دیگر خبرها

  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید