Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: ۳۷ هزار و ۸۲۹ نفر پس از پایش فشار خون در بسیج ملی کنترل فشار خون به فهرست بیماران با فشار خون بالا در استان کرمانشاه اضافه شدند. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۶ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در راستای اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا تاکنون حدود 378 هزار و 395  هزار نفر غربالگری فشارخون شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، گفت: از این تعداد، 37 هزار و 829 نفر بیمار جدید و 85 هزار و 154 نفر هم پره‌هایپرتنشن (پیش فشار خونی) شناسایی شده است که این افراد خبر نداشتند که دچار فشارخون بالا یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند.

 وی عنوان کرد: براساس آمار به دست آمده تاکنون 10درصد افرادی که در این طرح مورد سنجش فشارخون قرار گرفتهاند بیمار فشارخون جدید بوده و 22 درصد نیز در آستانه ابتلا به این بیماری هستند.

شکیبا با بیان اینکه آزمایش فشار خون برای یک میلیون نفر از مردم کرمانشاه انجام می‌شود، افزود: شایع‌ترین علت مرگ و میر در کشور، فشار خون بالا است که 60 درصد بیماران فشار خونی از بیماری خود اطلاع ندارند و این نوع بیماری را بیماری خاموش می‌گویند که می‌توان با امکانات کم و با فشار خون گرفتن ساده به وجود آن پی‌برد.

400 هزار نفر در خراسان جنوبی در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون غربالگری‌ می‌شوند‌31 درصد مردم گیلان مبتلا به فشارخون بالا هستندغربالگری 160 هزار گلستانی در طرح ملی «‌کنترل فشارخون»؛ مراجعه مردم به 800 پایگاه ثابت و سیار‌

وی با بیان اینکه پرفشاری خون سبب افزایش خطر حملات قلبی و سکته مغزی و نارسایی قلب و کلیه می‌شود، بیان کرد: فشار خون بالای کنترل‌نشده می‌تواند منجر به نابینایی، نامنظمی ضربان قلب و نارسایی قلبی شود. 

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه خطر این عوارض در صورت وجود عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی مانند دیابت افزایش می‌یابد، گفت: فشار خون بالا قابل پیشگیری و درمان است و با پیشگیری و کنترل فشار خون بالا مرگ و ناتوانی ناشی از بیماری‌های قلبی کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه ضروری است افراد دارای فشارخون بالا شناسایی شوند، عنوان کرد: در برخی کودکان فشار خون بالا نیز به دلیل مشکلاتی مانند بیماری قلبی یا بیماری‌های کلیوی به وجود می‌آید که در تعداد رو به افزایشی از کودکان، شیوه زندگی غلط مانند رژیم غذایی ناسالم و عدم فعالیت بدنی منجر به فشار خون بالا می‌شود.

شکیبا با اشاره به اینکه تمامی افراد بالای 30 سال، تمامی مادران باردار و تمامی بیماران دارای نارسایی کلیوی غربالگری می‌شوند، افزود:  این طرح از 27 اردیبهشت با آموزش و اطلاع‌رسانی آغاز و از 17 خرداد با غربالگری تا 15 تیرماه ادامه دارد.

وی بیان کرد: وضعیت سلامت کسانی که دارای فشارخون بالا تشخیص داده شوند پیگیری شده و اقدامات درمانی لازم برای آنها انجام می‌شود و مردم می‌توانند با مراجعه به سایت رسمی www.salamat.gov.ir نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

انتهای پیام/ش

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی برای بیماران مبتلا به فشار خون (فیلم)
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟