Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@16:46:36 GMT

وظیفه‌ اصلی ما ایجاد اشتغال در کشور است

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۸۷۱۹

وظیفه‌ اصلی ما ایجاد اشتغال در کشور است

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به اینکه توجه به رفع معضل بیکاری در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: وظیفه‌ اصلی ما ایجاد اشتغال در کشور است.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، دکتر محمد مخبر که در مجمع عمومی عادی سالیانه‌ی بنیاد برکت سخن می‌گفت، افزود: تأمین معیشت مردم، جز با اشتغالزایی محقق نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ساماندهی اشتغال‌زایی در کشور تصریح کرد: اهمیت فعالیت‌های بنیاد برکت از این منظر قابل تقدیر است. این بنیاد در رفع برخی از معضلات کشور از جمله بیکاری، می‌تواند نقش مهم و بسزایی را ایفا کند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با وجود همه‌ فعالیت‌ها و اتفاقات خوبی که رقم زده است، اما همچنان باید برای رسیدن به نقطه‌ ایده‌آل تلاش کند. این بنیاد که مورد وثوق و اعتماد مردم است، باید به جایی برسد که همه‌، امور خیریه‌ خود را از طریق برکت دنبال کنند.

دکتر مخبر داشتن روحیه‌ انقلابی و جهادی را شرط اصلی فعالیت در بنیاد برکت ذکر و عنوان کرد: بنیاد برکت جای نیروهای نخبه و جهادی است. روحیه‌ جهادی نیز به معنای انجام کارهای بی‌برنامه نیست، بلکه شرط اصلی فعالیت‌های جهادی، برخورداری از هوشمندی، نظم، ایثار، تعامل، از خودگذشتگی و مشورت‌گیری است.

وی داشتن سلامت نفس را از دیگر ملزومات فعالیت در بنیاد برکت نامید و افزود: بنیاد برکت امروزه به یک آبرو برای کشور تبدیل شده و عملکرد آن حتی به لحاظ شاخص‌های بین‌المللی هم مقبول و مورد تأیید است. البته در راه خدمت‌رسانی به مردم نباید احساس رضایت از خود دست دهد که همین رضایت‌مندی، موجب شروع افول خواهد شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام‌(ره) در ادامه دقت هر چه بیشتر در انتخاب تسهیل‌گران ایجاد اشتغال را خواستار شد و تأکید کرد: تسهیل‌گران بنیاد برکت باید نماد تدین و تعهد و تلاش جهادی باشند، و علاوه بر لحاظ ملاک‌های اخلاقی و ایمانی، باید بر کار آن‌ها نظارت مستمر داشت.

مخبر با اشاره به نوسانات نرخ ارز در یکسال گذشته یادآور شد: اولویت راه‌اندازی طرح‌های اشتغالزایی باید با طرح‌هایی باشد که قابلیت صادرات محصولات خود را دارند یا می‌توانند از واردات یک یا چند محصول جلوگیری کنند.

مدیریت تخصیص و توزین مناسب اعتبارات، عمل به وعده‌ها و احساس تعهد داشتن و لزوم طراحی یک نرم‌افزار برای رصد میزان رضایت‌مندی ذینفعان از فعالیت‌های بنیاد برکت از دیگر مواردی بود که رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بر آن تأکید کرد.

وی با اشاره به این موضوع که اساس فعالیت‌های بنیاد برکت بر پایه‌ی مشارکت است، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد با مشارکت خود مردم به انجام می‌رسد، اقدامات عمرانی و زیربنایی نیز باید طبق همین رویه به پیش برود.

دکتر مخبر بر تکمیل هر چه سریع‌تر پروژه‌های نیمه‌تمام تا پایان شش ماهه‌ی‌ِ نخست امسال تأکید کرد و ادامه داد: لازم است برای هر استان یک معین مشخص شود تا به شکل پیوسته، فعالیت‌های انجام شده در آن استان را رصد و پی‌گیری کند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ادامه تصریح کرد: تمام الگوهای اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت مورد تأیید است اما تیم تحقیق و توسعه‌ی‌ِ فعال در این بنیاد باید به شکل مستمر زایش مدل‌های اقتصادی داشته باشد و شاهد یک تنوع مکانیسم‌های اشتغال‌زایی باشیم.

دکتر مخبر در پایان از خدمات متنوع بنیاد برکت که به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق محروم سراسر کشور انجام می‌دهد و تلاش و شفافیت مدیران این بنیاد تقدیر کرد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اشتغال ایجاد اشتغال روابط عمومی شاخص نرخ ارز قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۸۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری

معاون اشتغال وزارت کار گفت: برای امسال ایجاد یک میلیون و ۴۴هزار شغل را در نظر گرفته ایم که به همه استانداران ابلاغ شده است و امسال برای اولین بار ۲۵درصد از این میزان به فارغ التحصیلان اختصاص می یابد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وعده ایجاد سالیانه یک میلیون شغل در دولت سیزدهم داده شد, آمار اعلام شده بیانگر این است که این موضوع در سال گذشته 100 درصد محقق شد و در کنار آن نرخ بیکاری روند کاهشی و نرخ اشتغال روند افزایشی به خود گرفته است.

مطابق با آمار سامانه رصد در سال 1401 بیش از یک میلیون و 350هزارفرصت شغلی بر اساس کد ملی، نوع شغل، جایی که در آن شغل ایجاد شده، دستگاهی که کمک کرده آن شغل ایجاد شود در این سامانه به ثبت رسید. در سال 1402 نیز مطابق آمارهای ارائه شده یک میلیون و 88هزارشغل ایجاد شده است.

تحلیلگران بازارکار معتقد هستند که دولت سیزدهم در زمینه اشتغال خوب عمل کرده است و کارنامه موفقی دارد, سیاست‌های دولت در احیای واحد‌های تولیدی نیمه‌کاره و نیمه‌تعطیل، راه اندازی پروژه‌های جدید صنعتی و واردات ماشین‌آلات و مواد اولیه موردنیاز کارخانجات و بهبود فضای کسب‌وکار از طریق تسهیل صدور مجوز‌ها از مواردی است که موجب شده این کارنامه برای دولت سیزدهم ثبت شود.

محمود کریمی بیرانوند, معاون اشتغال وزارت کار در آخرین اظهارات خود بیان کرده است: :برای امسال ایجاد یک میلیون و 44 هزار اشتغال در نظر گرفته‌ایم که ابه همه استانداران ابلاغ کرده ایم و  امسال برای اولین بار گفته‌ایم که 25 درصد این میازن باید حوزه فارغ التحصیلان باشد.

 وی گفت:  سال اول ما یک میلیون و 250 هزار تا تعهد در نظر گرفتیم، سال دوم یک میلیون و 88هزار شغل، سال سوم یک میلیون و تقریباً 44هزار شغل. ما  در ابتدا محاسبات را انجام می دهیم در صورتی که منجر به کاهش نرخ بیکاری شود, به استان ها ابلاغ می کنیم.

معاون اشتغال اظهار داشت:سال گذشته بیمه بیکاری روند کاهشی داشته است, نرخ اشتغال ناقص کاهش داشته است,عملکرد سازمان فنی و حرفه ای نسبت به سال گذشته خود در حوزه آموزش ها بیشتر بوده است, تسهیل راه اندازی کسب وکارو... بیانگراین است که پایداری مشاغل بیشتر شده است.نرخ مشارکت اقتصادی با افزایش چهار دهم درصدی به 41.3درصد رسیده است که نشان دهنده پایداری و کیفیت مشاغل است. اما به معنی این نیست که در وضعیت مطلوب هستیم, باید تلاش کنیم.

وی افزود: در راستای شعار سال یکی از برنامه‌های ویژه‌مان توسعه سامانه جستجوی شغل است، سال گذشته  سامانه جستجوی شغل را رونمایی کردیم، حدود8 ماه هم از عملکرد این سامانه گذشت، تقریباً در طول 8ماه حدود 300هزار فرصت شغلی را روی این سامانه بارگذاری شد، این اتفاق  توسط بخش خصوصی رخ داد, یعنی هیچ دخالتی دولت در این موضوع نداشت.

کریمی بیرانوند گفت: امسال به صورت ویژه ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم که حداقل 400هزار فرصت شغلی جدید را بتوانیم در تعاملمان با بخش خصوصی روی سامانه عرضه کنیم که کارفرما‌ها و کارجویان نیازشان برطرف شود،  تمرکزمان روی سامانه جستجوی شغل برای حل مسئله بیکاری فارغ التحصیلان بکارگماری فارغ التحصیلان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان