Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:48:33 GMT

انتشار قطعه‌ای برای کودکان کار+ ویدئو

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۹۰۱۰

انتشار قطعه‌ای برای کودکان کار+ ویدئو

‍‍‍‍‍‍

بردیا صدرنوری آهنگساز نوازنده پیانو با هدف توجه بیشتر مردم به معضل جهان شمول کودکان کار قطعه «کودک کار» را بر اساس ویدیویی از شاهو زندی در فضای مجازی منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، بردیا صدرنوری آهنگساز، پژوهشگر و نوازنده پیانو و مدیر جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرم که طی سال‌های گذشته فعالیت‌های متعددی را در حوزه موسیقی برای کودک و نوجوان انجام داده، با هدف توجه عموم شهروندان ایرانی در زمینه جلوگیری از کار کودکان نماهنگ «کودک کار» را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره این قطعه که تصاویر آن توسط شاهو زندی تهیه و تدوین شده است، توضیح داد: ۱۲ ژوئن مصادف با ۲۲ خرداد ماه از سوی سازمان بین‌المللی کار روز جهانی مبارزه با کار کودکان نام گرفت. همین موضوع بهانه‌ای شد تا همراه با هدف جهانی افزایش آگاهی مردم و فعالیت در حوزه مقابله با کار کودکان قطعه‌ای را با عنوان «کودک کار» منتشر کنم.

صدرنوری درباره موسیقی این اثر بی‌کلام گفت: آنچه از نظر موسیقایی برای ساخت این اثر روی تصویر برایم مهم بود دو فضای متفاوت بود که با بهره‌گیری از فواصل موسیقی به مخاطب القا شود. یک فواصل در گام دو مینور که شور و شوق کودکانه را با اجرای مستمر و پرسرعت نت‌ها در این گام نشان می‌داد و بخش دیگری از موسیقی نیز که مبتنی بر فاصله چهارم کاسته، با تصاویری از کودکان کار همراه است، فضای ایجاد شده در حالت اضطراب و ابهام و دلشوره را برای همذات پنداری شنونده با فضای زندگی کودکان کار ایجاد می‌کند. فضایی که امیدوارم توانسته باشم به سهم خود آن را در روح و نگاه حسی مخاطب ایجاد کرده باشم.

این نوازنده پیانو تاکید کرد: قطعه «کودک کار» یک اثر کاملاً حسی است که تلاش کردم به سهم خود توجه مردم را به موضوع مهم مبارزه با کار کودکان جلب کنم. من حتی در ابتدای این قطعه تصویری نیز عنوان کرده‌ام: «کودکان کار کودک‌اند؛ با همه پاکی‌ها و آرزوهای کودکی» بنابراین همه ما به عنوان یک شهروند باید کمک کنیم تا این معضل بزرگ اجتماعی به حداقل برسد تا این کودکان بتوانند در مسیر درست زندگی حرکت کنند. مردم شریف ایران هم می‌توانند با تکیه بر آموزه‌های اخلاقی، انسانی و دینی تلاش کنند تا این معضل بزرگ رفع و فرزندان ایران زمین با شرایطی بهتر زندگی کنند.

در ادامه می‌توانید این قطعه را که روی تصاویر کودکان کار قرار گرفته است، بشنوید:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كودكان كار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۹۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران

مهدی وجدانی آهنگساز و رهبر ارکستر قطعه «DONDOBAY» دوندوبای را با تنظیم متفاوت منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، مهدی وجدانی آهنگساز و رهبر ارکستر درباره این کار توضیح داد: قطعه «DONDOBAY» براساس موسیقی شمال خراسان است که این قطعه را برای کوارتت زهی که شامل دو ویلن، یک ویولا و یک ویلنسل تنظیم و سعی کردم که به ساختار و بافت اثر لطمه‌ای وارد نشده و آن را حفظ کنم. همچنین در یک بخش‌هایی نیز سعی کردم در تنظیم از فرهنگ و آیین موسیقی آن منطقه استفاده کنم. به هر حال همه ما می‌دانیم که آن‌ها در این قطعه علاوه بر موسیقی که با دوتا خراسانی اجرا می‌کنند، رقص‌هایی همانند رقص چوب نیز دارند و سعی کردم که این قطعه را نوعی تنظیم کنم که بتوانیم آن ریتم و رقص‌ها را نیز با هارمونی مدرن بشنویم.

مدرس آکادمی هنرهای مدرن استانبول ادامه داد: بحث موسیقی شمال خراسان را نیز تمام مردم ایران می‌دانند که از قدیم مهد فرهنگ و تمدن بوده و به دلیل وسعت جغرافیایی که داشته، سرشار از موسیقی و فرهنگ بوده و همینطور فرهنگ کتبی شفاهی همانند شاهنامه، لیلی و مجنون، شاه‌صنم و... که آن‌قدر خراسان گسترش داشته که موسیقی آن شامل خراسان شمال، شرق، جنوب است، به دلیل اینکه در آن منطقه، اقلیت‌های کرد، ترک، ترکمن و دامنه وسیعی از این گویش‌ها هستند، سبک‌های مختلف موسیقی نیز در آن منطقه وجود دارد و به همین علت بخش خراسان و موسیقی آن حائز اهمیت بوده است.

او اضافه کرد: از دوران موسیقی کلاسیک و دوره رمانتیک مشاهده می‌کنید ریشه اکثر موسیقی‌های آن دوره، بر اساس موسیقی‌های فولک یا محلی آن بوده که نمونه‌های آن در آثار بتهوون، برامز، فرانس شوبرت و... بوده است. منشاء اصلی موسیقی تمام آهنگسازان کلاسیک و معاصر، به موسیقی محلی، فولک و نواها و آواهایی که در آن زمان داشتند، برمی‌گردد.

وجدانی همچنین گفت: به نظرم شنیدن موسیقی‌های فولکلور که در هر بخشی از کشور و شنیدن آن‌ها با تنظیم‌های جدید، می‌تواند سرآغاز اتفاق جدید در موسیقی کشور باشد به دلیل اینکه این آثار قابلیت این را دارند که این ملودی‌ها برای ارکستر سمفونیک و یا ارکستر ملی تنظیم شوند و این آثار بسیار جذاب و شنیدنی خواهد بود چرا که قطعا این‌ها در بن مایه ایرانی‌ها بوده و با این قطعات ارتباط می‌گیرند.

رهبرارکستر MSA استانبول در پایان نیز گفت: این قطعات را با ساختار مدرن و معاصر تنظیم کردم، قطعا اگر از سازهای اصیل ایرانی استفاده می‌کردم، شاید حس و حال آن تغییر پیدا می‌کرد. به شخصه علاقه داشتم که قطعات را به صورت مدرن تنظیم کنم یعنی جغرافیای آن را مقداری جهانی ببینم. به همین علت، سازها را در کوارتت زهی آوردم که که تماما سازها کلاسیک هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان