Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-26@17:21:28 GMT

ادامه سریال بی‌احترامی به بیماران تالاسمی!

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۰۱۳۰

این شهردار به‌جای رعایت حال بیمار و کم کردن کار وی، به جرم همسر شهردار سابق بودن فشار کاری او را زیادتر کرده است.به گزارش بلاغ،پایت که درد می‌کند انگار تمام بدنت درد می‌کند و آن خراشیدگی پا هرچند هم که کوچک و سطحی باشد باز هم نیاز به رسیدگی و توجه دارد چه رسد به اینکه بیمار باشی و کل وجودت درگیر با یک بیماری آن هم از نوع خاص.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواسته یا ناخواسته زندگی، شغل و تحصیلت درگیر خاصی این بیماری می‌شود و توجه و رسیدگی بیشتر را طلب می‌کند ولی این‌بار سهم توجه اطرافیان بیشتر از خود بیمار است چراکه فرد درگیر، تمام وقت، باید حواسش به بیماری خود باشد و دیگر وقتی برای نیازهای روحی و توجه نخواهد داشت.

از تالاسمی حرف می‌زنم، بیماری که از ناهنجاری در خون پدید می‌آید و از بدو تولد در جان بیمار خانه‌ می‌سازد و تا پایان عمر، مالک بلامنازع آن می‌شود.

تالاسمی یک بیماری خونی و ژنتیکی است که به‌صورت صفت مغلوب از والدین به فرزندان منتقل می‌شود، این بیماری در تمامی نژادهای دنیا دیده شده و تا وقتی که در مداوای آن کوتاهی نشود، می‌توان با آن کنار آمد.

این بیماری به دو نوع آلفا و بتا تقسیم می‌شود که تالاسمی بتا در ایران بیشتر دیده می‌شود و شدیدترین نوع تالاسمی بتا، ماژور است که افراد مبتلا به این بیماری باید به صورت مستمر تزریق خون داشته باشند؛ چراکه در بدن این افراد هموگلوبین ساخته نمی‌شود و در نتیجه خون این افراد در زمان کمی از بین می‌رود و تبدیل به رسوب آهن می‌شود و این افراد باید حداقل هر ماه یک نوبت دریافت خون داشته باشند.

اگر بیمار تالاسمی از نظر مالی و شرایط زندگی بتواند درمان خود را به موقع انجام دهد براحتی می‌تواند همانند یک فرد سالم به کار و فعالیت بپردازد و از زندگی لذت ببرد. 

از آن سو، در جامعه افرادی به ظاهر سالم ولی از نظر فکری بیمار وجود دارند که گاهی  خصومت‌ شخصی را با کار در هم می‌آمیزند و دودش به چشم بیماری می‌رود که مطمئنا توانایی کاری‌اش از یک فرد سالم کمتر است.

در سال و سال‌های گذشته بارها و بارها داستان بی‌مهری مسؤولان به ویژه پزشکان و حتی نگهبانان بیمارستان‌ها با افراد تالاسمی همانند سریال‌ تکرار شد و همچنان ادامه دارد و این‌بار پای یک شهردار در میان است.

عضو هیأت مدیره انجمن تالاسمی ایران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس از بی‌مهری و رفتار ضد انسانی فردی نسبت به بیمار تالاسمی گله کرد و گفت: همسر شهردار سابق تنکابن یکی از بیماران تالاسمی ماست که به‌خاطر بیماری که ناخواسته با آن دست به گریبان شده باید هر دو هفته یک‌بار تزریق خون انجام دهد.

یونس عرب اضافه کرد: از وقتی که شورای شهر، شهرداری جدید انتخاب کرده، وجود این خانم به مذاق شهردار جدید خوش نیامده و با نقض حقوق شهروندی به این بیمار اجازه مرخصی برای درمان نمی‌دهد و یا اگر هم می‌دهد یکی دو نفر را مأمور می‌کند تا خانم بیمار را تا مرکز درمانی تعقیب کنند و از صحت  و سقم درمان برایش خبر ببرند.

دبیر انجمن تالاسمی ایران ادامه داد: این رفتار از لحاظ اخلاقی و انسانی نادرست است و شهردار با این کار حقوق شهروندی این خانم را زیر سؤال می‌برد.

وی با بیان اینکه هیچ‌کس حق ندارد جلوی درمان یک بیمار تالاسمی را بگیرد، اظهار کرد: این شهردار به جای رعایت حال بیمار و کم کردن کار وی، به جرم همسر شهردار سابق بودن فشار کاری را زیادتر کرده است.

عرب تصریح کرد: به‌دلیل فعالیت بسیار خوب دانشگاه علوم‌ پزشکی و سازمان انتقال خون مازندران افراد تالاسمی در این استان که روند درمانی خود را به صورت مستمر طی می‌کنند از نظر ظاهری مشکلی ندارند ولی این شهردار با این کار، بیماری همکار خود را جار می‌زند و فرد بیمار را از نظر روحی تحت آزار قرار می‌دهد و در دل بیمار ترس می‌اندازد.

عضو هیأت مدیره انجمن تالاسمی ایران در پایان از استاندار و فرماندار شهر مربوطه خواست تا هرچه زودتر فکری به حال این رفتار ناشایست و غیر انسانی این شهردار بکنند.

به گزارش فارس، بیماران تالاسمی و عموماً بیماران خاص، در شرایط اقتصادی فعلی از نظر تأمین دارو و طی مراحل درمانی از مشکلات عدیده رنج می‌برند و چه خوب است کمی با هم‌نوعان خود که بنا به تقدیر بیمار شدند، مهربانانه‌تر رفتار کنیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • شوخی داریم، بی‌احترامی نه!
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه