Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@18:38:13 GMT

دست های پشت پرده انتخابات فدراسیون وزنه برداری

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۳۶۹۵

دست های پشت پرده انتخابات فدراسیون وزنه برداری

فدراسیون وزنه برداری مدت‌ها است که در انتظار انتخاب رئیس است و تا برگزاری مجمع انتخاباتی آن مدت زیادی باقی نمانده است اما در این برهه هستند افرادی که خواهان برهم زدن فضای مجمع انتخاباتی باشند و برای تحقق اهداف خود و تخریب برخی از نامزدها دست به دامن وزنه برداران می‌شوند.

وزنه بردارانی که از خواسته‌های آنها باخبر نیستند و بدون تأمل و درنگ در مسیر اهداف آنها گام برمی دارند اما این امر نه تنها تله‌ای برای وزنه برداران و خدشه دار کردن جایگاه آنها خواهد شد بلکه راه را برای تشویش اذهان عمومی و سنگ انداختن در مسیر برگزاری انتخابات فدراسیون باز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مرضیه قنبری» از جمله وزنه بردارانی است که ناخواسته در این مسیر قرار گرفته و دعوت نشدن او به اردو و انتشار پست‌های فضای مجازی وی در خصوص نداشتن تجهیزات سبب شده تا افراد سودجو از این پست‌ها برای دستیابی به مقاصد خود استفاده کنند.

وی هفته گذشته به دلیل نداشتن میله وزنه برداری، پستی را در فضای مجازی در این خصوص منتشر کرد و به دنبال آن، انتشار خبر دعوت نشدن او به اردو، حاشیه‌های بسیاری را برای این وزنه بردار به وجود آورد.

موضوعی که «مریم امرالله» سرمربی تیم ملی وزنه برداری درخصوص آن گفته بود، دلیل دعوت نشد قنبری به اردو فنی است. می‌توانستم او را دعوت کنم و ۲ هفته تمرین می‌کرد و به شهر خود باز می‌گشت و اتفاقی هم نمی‌افتاد اما در هر صورت اگر این مطلب را پس از آن عنوان می‌کردیم برای او بدتر می‌شد.

قنبری که در اردیبهشت ماه به همراه ملی پوشان برای نخستین بار راهی مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا شده بود، توانست در رقابت‌های گروه A دسته ۷۶ کیلوگرم نفر نهم آسیا شود.

یک منبع آگاه در هیات وزنه برداری استان خراسان رضوی که خواست نامش گفته نشود در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: پس از مدتی از طریق دوستان «مرضیه قنبری» متوجه شدم که میله هالتر وی شکسته است و متأسفانه برای مطرح کردن تقاضای خود به هیأت وزنه برداری خراسان رضوی مراجعه نکرد. در تماسی به او گفتم که توقع داشتم اگر مشکلی داری به من بگویی و از دیگران درباره این مشکل نشنوم که در پاسخ به من گفت که «تصور می کردم که مثل دیگران هستید و با توجه به اینکه در دوره رئیس پیشین تقاضایم برآورده نشد، گفتن آن دردی برایم دوا نمی‌کرد.»

وی بیان کرد: به خاطر این وزنه بردار در تلاش بودیم تا سالنی را در چناران تجهیز کنیم تا در کنار او عده دیگری نیز جذب این رشته شوند. کمبودی از نظر تأمین تجهیزات برای وی نبوده و حتی در عرض ۲۴ ساعت هیأت استان میله هالتر وی را تهیه کرد. پس از آنکه قنبری پستی در فضای مجازی گذاشت و اعتراض خود را به این شیوه بیان کرد، به دنبال آن با ما تماس گرفت و عذرخواهی کرد و گفت که نیت بدی نداشته است اما به این موضوع توجه نکرد که افرادی سودجو از این پست به دلیل نزدیک بودن انتخابات سو استفاده می‌کنند.

وی یادآور شد: قنبری ورزشکاری بی حاشیه و وزنه برداری ایده آل است و در این میان افرادی از سادگی این وزنه بردار برای تحقق بخشیدن به اهداف خود در آستانه انتخاب فدراسیون وزنه برداری بهره برده‌اند.

مرضیه قنبری وزنه بردار دسته ۷۶ کیلوگرم

«بهار بهرامی» نایب رییس بانوان فدراسیون پیش از این در گفت و گو با ایرنا درباره اعتراض قنبری در فضای مجازی گفته بود که، اینکه او اعتراض خود را با پست گذاشتن در فضای مجازی ادامه دهد، این شیطنت‌ها برای احقاق حق اشتباه است و ورزشکاران دیگر نیز از وی پیروی خواهند کرد. با توجه به اینکه سیاست وزارت ورزش ورزشکار سالاری نیست، ورزشکاران از مسیر درستی چون مراجعه به هیأت‌های استان‌ها و اداره کل، احقاق حق کنند.

وی خاطر نشان کرد: این شیطنت‌ها در آستانه انتخابات فدراسیون، جلوه خوبی ندارد و افرادی که به این حواشی دامن می‌زنند به حساسیت زنان در وزنه برداری و مشکلاتی که همواره پیش روی آنها بوده و نیز فضایی که پس از انتخابات ایجاد خواهند کرد، توجه نمی‌کنند. اگر بحث فضای مجازی بود «مرضیه قنبری» به دلایلی که مطرح کردنش درست نباشد محروم می‌شد، نه اینکه به اردوی تیم ملی دعوت نشود. ورزشکاران ما یاد نگرفتند که برای احقاق حق به هیأت استان‌ها رجوع کنند.

اردوی تیم ملی وزنه برداری زنان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان در تایلند از ۲۰ خرداد در محل کمپ‌های تیم‌های ملی آغاز شد. پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ ۲۷ شهریور تا پنجم مهرماه برگزار می‌شود.

بنابر اعلام فدراسیون وزنه برداری، ۱۰ وزنه بردار شامل سیده الهام حسینی (لرستان)، الناز باجلانی (کردستان)، پوپک بسامی (تهران)، ابریشم ارجمندخواه (تهران)، پارمیدا محمودیان (گلستان)، پریسا جهانفکریان (کهگیویه و بویراحمد)، مریم زارع (فارس)، فروغ یونسی (بوشهر)، حدیثه حاج کناری (مازندران) و یکتا جمالی (اصفهان) به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزنه برداری انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

به گزارش ایلنا، وی در گفتگو با خبرنگاران، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد، ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود، ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور، سهم دختران استان همدان
  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور برای دختران همدان
  • دختر مازندرانی ستاره روز نخست مسابقات وزنه‌برداری کشور
  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمانی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور
  • بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند