Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@07:13:18 GMT

صندوق بین المللی پول به کمک اتحادیه اروپا می‌آید

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۴۹۹۷

به گزارش ایلنا به نقل از یورو نیوز، یک عضو ارشد صندوق بین المللی پول به اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده است که این اتحادیه شفافیت مالی و نظم بیشتری در مراودات مالی خود داشته باشد تا به توسعه بیشتری در بازار سرمایه برسد.

این صندوق به شرکت‌های اروپایی توصیه کرده است که به جای استفاده از وام‌های بانکی عرضه‌های بیشتری به بازار سهام و توزیع اوراق قرضه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از سال ۲۰۱۵ طرف‌های معامله شرکت‌های اروپایی به دلیل نوسان قیمت ارز اعتماد کمتری به این شرکت ها برای دریافت اوراق قرضه داشتند و در نتیجه شرکت ها مجبور به اخذ وام بیشتری شده اند.

به گفته «پول تامسون» رئیس دپارتمان اروپا، صندوق بین المللی پول بسته پیشنهادی خود را در یک یا دو هفته آینده به پارلمان اروپا ارائه خواهد کرد که شامل فاکتورهای انضباط مالی در روند شفافیت اعتباری این اتحادیه است.

وی در گفت‌وگو با دانشکده اقتصاد لندن اظهار کرد که پیشنهادها شامل سه بخش خواهند بود: شفافیت مالی، انضباط ارزی و سازو کار جدید در ارائه اوراق قرضه.

در بحث شفافیت صندوق تاسیس کردن یک طرح جامع الکترونیکی برای شفافیت مالی درون این اتحادیه بیش از آنچه که تاکنون در این اتحادیه مطرح بوده است به میان آمده است. او افزود: « یک پله جدید رو به آینده در این اتحادیه مطرح خواهد شد که ریز گردش مالی این اتحادیه همچون سایر اطلاعات در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.»

او در مقایسه اتحادیه اروپا و آمریکا افزود: «ارزش سهام در اروپا تنها ۶۸ درصد تولید ناخالص داخلی است در صورتی که این نسبت در آمریکا نزدیک به ۱۷۰ درصد است. همینطور اوراق قرضه ارائه شده بخش خصوصی در اروپا ۸۵ درصد تولید ناخالص داخلی را نشان می‌دهد در صورتی که این مقدار در آمریکا نزدیک به ۱۰۰ درصد است».

همینطور این صندوق پیشنهاد کرده است که با تقویت ثبات ارز یورو بتواند اعتماد بیشتری بین مشتریان شرکت ها کسب کند و همینطور صندوق‌های سرمایه گذاری صرفا از حالت ارائه وام‌های اعتباری خارج شوند. وی در ادامه گفت: «من معتقدم برای رشد نیاز به شراکت سازنده داریم.»

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند