Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس پیش‌بینی کرد حجم سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در سال ۹۸ به حدود ۷۰ میلیون دلار برسد و گفت: در این زمینه یک شرکت فرانسوی به میزان ۵۰ میلیون دلار در این منطقه سرمایه‌گذاری کرده است.

به گزارش ایسنا، حسن خلج طهرانی، در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که سرمایه‌گذاری خارجی در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در سال ۹۷ چطور بوده و پیش بینی شما برای سال ۹۸ چقدر است؟ گفت: حجم سرمایه گذاری در این منطقه در سال ۹۷ حدود ۵/۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری داخلی بوده است و با احتساب سرمایه گذاری خارجی که اوایل سال میلادی ۲۰۱۸ به ثمر نشست میزان سرمایه گذاری را حدود ۵۵ میلیون دلار می‌توان به حساب آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۹۸ نیز با انعقاد قراردادهای جدید سرمایه گذاری که در حال طی مراحل قانونی است پیش بینی می‌شود حدود ۷۰ میلیون دلار جذب منطقه ویژه شود.

وی همچنین درباره اینکه آیا سرمایه گذاری خارجی هم در این منطقه انجام شده است، اظهار کرد: در این زمینه یک شرکت فرانسوی اقدام به خرید یکی از کارخانه‌های مستقر در این منطقه کرده است که میزان سرمایه گذاری در آن نیز در حدود ۵۰ میلیون دلار است. در عین حال در حال مذاکره با یک سرمایه‌گذار خارجی دیگر برای سرمایه گذاری در منطقه هستیم که پیشرفت‌های خوبی هم در این زمینه حاصل شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در ادامه همچنین با اشاره به فرصت‌های سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در سال ۹۸ گفت: از جمله این فرصت‌ها می‌توان به سرمایه گذاری در زمینه طرح‌های صنعتی شامل صنایع تولید فولاد و صنایع پایین دستی فولاد، صنایع تولید آلومینیوم و صنایع پیش دستی آلومینیوم، طرح‌های نفتی و پتروشیمی، پایانه‌های دریایی، احداث نیروگاه‌های برق و طرح‌های آب شیرین کن اشاره کرد.

خلج طهرانی در پاسخ به این سوال که بیشترین میزان سرمایه گذاری در سال ۹۷ در این منطقه در کدام حوزه‌ها بوده است؟ اظهار داشت: در سال ۹۷ درخواست‌های متعددی از سوی سرمایه گذاران در زمینه‌های تولید فروآلیاژ، محصولات فولادی، صنایع نفتی آهک و دولومیت داشتیم.

وی درباره تسهیلات ویژه برای سرمایه‌گذاری در این منطقه نیز گفت: استفاده از معافیت‌های گمرکی برای واردات تجهیزات و مواد اولیه، معافیت از مالیات بر ارزش افزوده، معافیت مالیات عملکردی به مدت هفت سال و تسهیل در شرایط پرداخت قیمت زمین از جمله تسهیلاتی است که در اختیار سرمایه گذاران در منطقه قرار می‌گیرد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در ادامه در پاسخ به این سوال که با توجه به نامگذاری امسال به نام «رونق تولید» چه اقداماتی همسو با این هدف در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس انجام شده و چه اقداماتی در دست اقدام است؟ گفت: پس از آنکه امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «رونق تولید» نامگذاری شد، ما در منطقه ویژه نیز تمامی برنامه‌ریزی‌ها و اهداف خود را به‌گونه‌ای تعریف کردیم که بتوانیم در این مسیر قدم برداریم تا در نهایت اثری مثبت در جهت تحقق این موضوع مهم داشته باشیم و بدین طریق سازمان ایمیدرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت را به‌عنوان سازمان بالادستی در تحقق این هدف یاری رسانیم. همچنین بتوانیم گامی مهم در جهت افزایش تولید در استان هرمزگان برداریم. در همین راستا در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از پتانسیل‌های استان هرمزگان که استانی مرزی است و این منطقه که دارای مزایای متعددی است بهره گرفتیم تا با جذب هرچه بیشتر سرمایه‌گذار به این منطقه، رونق تولید را هرچه بیشتر عملی کنیم.

خلج طهرانی افزود: از جمله اقدامات ما در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در همین زمان سپری شده از سال جدید عبارت است از بررسی سرمایه‌گذارانی که در گذشته برای آغاز سرمایه‌گذاری در منطقه اقدام کرده بودند، اما در نهایت این اقدام به مرحله قرارداد و شروع فعالیت نرسیده بود. تلاش کردیم تا در ماه‌های ابتدایی سال جلساتی را با این سرمایه‌گذاران برگزار کرده و در جریان علل عدم سرمایه‌گذاری آن‌ها قرار گیریم و تا حد امکان با رفع موانع و کمک به آنها امکان سرمایه‌گذاری را برایشان فراهم کنیم. خوشبختانه این اقدام نتیجه‌بخش بود و به زودی شاهد آغاز سرمایه‌گذاری‌های جدیدی در این منطقه خواهیم بود.

وی در پایان تصریح کرد: همچنین برخی از واحدهای فعال منطقه طرح‌های توسعه‌ای دارند اما وجود برخی از مشکلات، روند اجرای این طرح‌های توسعه را کند کرده بود. برای حل مشکلات این بخش از فعالان منطقه نیز، همکاری و تعاملی با مراجع بالادستی خود از جمله استانداری و ستاد رفع موانع تولید صورت دادیم که خوشبختانه با همکاری خوب این مراجع مشکلات نیز برطرف شد و بدین ترتیب در سالی که از سوی مقام معظم رهبری «رونق تولید» نام گرفته است، شاهد افزایش سرمایه‌گذاری در این منطقه خواهیم بود که زمینه را برای تولید هرچه بیشتر فراهم خواهد کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۵۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، فرماندار ویژه خرمشهر در نشست کمیته اقتصادی این شهرستان گفت: هدف از برگزاری این نشست تاسیس یک اتاق وضعیت در فرمانداری ویژه خرمشهر است. 
مسعود خواست خدایی همچنین افزود: در حال برنامه ریزی برای استفاده همزمان از ظرفیت گردشگری زیارتی در منطقه و فعالیت تجاری مناسب هستیم 
نماینده مردم شهرستان خرمشهر در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: وجود سه اتاق بازرگانی در سطح استان خوزستان نشان از اهمیت ویژه اقتصادی این استان را نشان می‌دهد.
سید لفته احمدنژاد از تصویب قانون ملوانی در مجلس خبر داد و گفت: سود واردات کالا‌های ملوانی هم قرار است به مدت ۵ سال در خود مناطق هزینه شود.
رییس اداره کار و تعاون خرمشهر هم گفت:تعداد ۱۰۴۷ تعاونی ثبت شده در اداره تعاون خرمشهر وجود دارد که از این آمار تنها ۲۸۸ تعاونی فعال هستند.. رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر از آموزش بازرگانان جوان از تیرماه امسال خبر داد و گفت: تامین اشتغال یکی دغدغه‌های موجود در منطقه است که این دوره‌ها می‌تواند نیروی جوان را به تجارت علاقه‌مند کرد.
سید مصطفی موسوی به جذب سرمایه گذار در منطقه اشاره کرد و افزود: برنامه‌هایی تنظیم شده تا از ظرفیت کمیته اقتصادی استفاده شودو تسهیلات ویژه‌ای برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی ایجاد شود.

دیگر خبرها

  • سرمایه هلدینگ خلیج فارس نباید خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • واگذاری سهام باشگاه پرخرج به هلدینگ خلیج فارس غیرقانونی است