Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@11:07:49 GMT

تابش: فیلم کودک اولویت فیلم سازان باشد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۶۳۲۵

تابش: فیلم کودک اولویت فیلم سازان باشد

اصفهان امسال باز هم میزبان جشنواره بین المللی فیلم کودکان و نوجوانان است در این سال ها همیشه انتقاداتی به این جشنواره وارد می شد اما این جشنواره امسال با رویکردی جدید کار خود را شروع کرده است و در تلاش است تا بیش از پیش مخاطبان خود را راضی کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان به سی و دومین پله خود رسیده است و پس از گذراندن سی دهه اکنون در تلاش است که به یک جشنواره پویا و هدفمند در این عرصه تبدیل شود؛ دبیر سی و دومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان معتقد است که جشنواره فیلم کودک و نوجوان در چهارمین دهه از عمر خود به یک نهاد پر قدرت، جریان ساز و تاثیر گذار تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار ایمنا در خصوص رویکردهای سی و دومین جشنواره فیلم های کودک و نوجوان گفت و گویی با علیرضا تابش انجام داده که در ادامه می خوایند:

امسال پخش کنندگان و بازاریابان به جشنواره کودک دعوت می‌شوند هدف از این دعوت چیست؟

توجه به زنجیره صنعت تصویر در حوزه سینما کودک و نوجوان بسیار اهمیت دارد؛ جشنواره‌ها به خصوص جشنواره کودکان و نوجوانان غیر از جنبه‌های هنری و فرهنگی که در دل خود دارند باید محمل و مرجعی برای اتصال آثار هنری به بازار باشند که مهمترین آن اکران است اینکه دوست داریم از پخش کنندگان و بازاریابان در جشنواره امسال دعوت کنیم این است که آن‌ها هستند که می‌توانند فضای اکران اثری را که کارگردان تولید کرده ایجاد کنند و نقش آن‌ها نقش کلیدی است.

دیدگاه کلی شما از دعوت بازاریابان و پخش کنندگان چیست؟

متاسفانه در سال‌های گذشته به بازاریابان یا توجه نشده یا کم توجه شده بود اما امسال به طور حرفه‌ای از این دوستان دعوت شده است که هم فیلم‌هایی که در جشنواره جاری وجود دارد ارزیابی کنند و هم یک گنجینه‌ای از فیلم‌های کودک و نوجوان درست کردیم و مجموعه این فیلم‌ها را در اختیار دوستان می‌گذاریم و امیدواریم جشنواره امسال محملی باشد برای توجه بیشتر به فروش آثار سینمایی از قبیل اکران در تلویزیون و پخش در فضای مجازی و این دیدگاه کلی ما در جشنواره امسال است.

یکی از انتقادهایی که در سال‌های اخیر به جشنواره وارد می‌شد متناسب نبودن فیلم‌ها با سن کودکان است آیا امسال رویکرد شما در انتخاب فیلم تغییر کرده است؟

در انتخاب فیلم بخشی به دیدگاه هیات انتخاب جشنواره و بخشی به میزان تولیدات ما باز می‌گردد باید اقرار کنیم که تولیدکنندگان و تهیه کنندگان آثار سینمایی اقبال چندانی به تولید آثار کودک و نوجوان نشان نمی‌دهند و یکی از چالش‌های اساسی در سینمای کشور ما این است که چه مشوق‌هایی را به کار بگیریم چه فضایی را ایجاد کنیم که تولید کنندگان ما حضور پیدا کنند و آثاری خلاق در سینمای کودک و نوجوانان خلق کنند.

برای تشویق تهیه کنندگان چه کارهایی باید انجام داد؟

 نهادهایی مانند نهاد سینمایی بنیاد فارابی نهاد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باید تمام تلاششان این باشد که به جریان سینمای کودک و نوجوان کمک کنند باید همه نهادهای سینمای ایران تلاش کنند تا فیلمسازان ایران ساختن فیلم کودک را در اولویت خود قرار دهند برای مثال در بنیاد فارابی از سال گذشته تلاش کردیم که ایده‌های خلاق را بیان کنیم و به سمت فیلم سازان نسل نو برویم و امیدوارم با تلاش‌هایی که می‌شود و مشوق‌هایی که برای بخش خصوصی گذاشته‌ایم تولید فیلم کودک در کشور ارتقا پیدا کند و بخش عمده نظر هیات انتخاب به تولیدات یک کشور بر می‌گردد و اگر سطح تولیدات توقعات مخاطب را برآورده نکند قطعاً اتفاقی در جشنواره رخ نمی‌دهد.

در بخش دیگری که امسال با نام وب سری به این جشنواره اضافه شده است چه رویکردی دارید؟

امسال یک بخش وب سری را به جشنواره اضافه کردیم که یک بخش غیر رقابتی است اما چون معتقدیم که دنیای دیجیتال در زندگی نسل نو و کودکان و نوجوانان بسیار تأثیر می‌گذارد به همین دلیل از پخش کنندگان و تولید کنندگان وب سری یا سریال‌های اینترنتی طی فراخوانی دعوت کردیم که آثاری که در این زمینه تولید کردند توسط ما در جشنواره اصفهان به نمایش در می‌آید؛ هدف ما این است که به محتوای کودک و نوجوان در فضای اینترنت توجه کنیم.

به نظر شما در حوزه سینما کودک چگونه ایده های نو و خلاق را می توان به دست آورد؟

در اصفهان سومین المپیاد فیلمسازی کودکان و نوجوانان را داریم که امسال تغییراتی در آن ایجاد کردیم که عمده تغییر رویکرد ما این است که موضوعاتی به نوجوانان می گوییم که پیرامون آن فیلم بسازند که الویت های نیاز کودکان و نوجوانان در عرصه سرگرمی باشد یعنی ما به نسل نو مراجعه می‌کنیم که خودشان ایده هایی را بدهند که نیاز نسل خوشان است این می تواند به فیلمسازان مطرح کمک کند تا برای این نسل فیلم بسازد علاوه بر آن نظر سنجی که در سراسر کشور همزمان با اکران سراسری فیلم‌های کودکان و نوجوانان قرار داده‌ایم از مخاطبان فیلم‌های کودک و نوجوان خواهیم پرسید که نیازهای شما در سینما کودکان و نوجوان چیست و نتایج آن را در بنیاد سینمایی فارابی بررسی می‌کنیم و امیدوارم  از این ایده ها در سال‌های آینده برای تولید محتوا استفاده شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان فیلم فیلم ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان کرمان گفت: تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۷ تا ۱۳ اردیبهشت با بیش از ۳۰ اجرا در استان کرمان حضور دارد.

اکبر خدادادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان اظهار کرد: تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۷ تا ۱۳ اردیبهشت در استان کرمان حضور دارد و بیش از ۳۰ اجرا در مناطق مختلف استان خواهد داشت.

وی افزود: تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با نمایش عروسکی «استخوان ماهی جادویی» یکی از نمایش‌های پرمخاطب کانون در سال جاری، امروز جمعه هفتم اردیبهشت مهمان مردم رفسنجان است.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان کرمان با قدردانی از همکاری شهرداری و روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در اجرای این نمایش تصریح کرد: این نمایش امروز ساعت ۱۷:۳۰ در پارک مادر واقع در بلوار آیت‌الله طالقانی برای مردم شهر رفسنجان اجرا خواهد داشت.

وی ادامه داد: در خلاصه این نمایش عروسکی، سارا فرزند بزرگ پادشاه و ملکه است و ۱۸ خواهر و برادر دارد؛ حقوق پادشاه کفاف مخارج زندگی را نمی‌دهد و ملکه نیز بیمار است‌. فرشته از سارا می‌خواهد تا با استخوان ماهی‌ای که در اختیارش هست آرزویی کند تا برآورده شود. اما ترجیح سارا چیز دیگری است.

کد خبر 748043

دیگر خبرها

  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • زیر تیغ
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • جشنواره پژواک رادیو با تقدیر از پیشکسوتان و برنامه‌سازان برگزار شد
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک