Web Analytics Made Easy - Statcounter

سروان پاسدار یوسف جلودار در گفت و گو با خبرنگار بسیج اردبیل اظهار داشت: با توجه به تقارن سالروز فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر شکل گیری جهاد سازندگی و همزمان با روز قشر بسیج مهندسین کشاورزی و نظر به رسالت خدمات رسانی بسیج همزمان با سراسر کشور رزمایش ملی بسیج کشاورزی، جهاد خدمت در استان اردبیل برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این رزمایش روز دوشنبه ۲۷ خرداد به صورت ویدیو کنفرانس با سخنرانی سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج متسضعفین کشور آغاز و به مدت سه روز با اعزام ۳۳ گروه جهادی و متخصصین حوزه کشاورزی به روستا‌های هدف جهت خدمت رسانی به روستاییان کشاورز در ۷ شهرستان استان از جلمه، اردبیل، پارس آباد، خلخال، گرمی، مشگین شهر، نمین و نیر برگزار خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این طرح را آموزش‌های لازم به کشاورزان عنوان کرد و گفت: احیاء تلاش‌های خالصانه و مجاهدانه جهادگران در مناطق روستایی به عنوان مهمترین راهبرد برای پیروزی در جنگ تحمیلی اقتصادی، سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل اقدام به برگزاری این رزمایش در سراسر استان نموده است.

جلودار با بیان اینکه از ظرفیت گروه‌های جهادی فعال در استان استفاده خواهد شد، تصریح کرد: امروزه یکی از مصادیق عملی کارآمدی نظام مقدس جمهوی اسلامی ایران در رفع مشکلات مناطق محروم می‌باشد و در همین راستا گروه‌های جهادی اعزامی در حوزه‌های آموزش و ترویج کشاورزی، ازائه خدمات مشاوره به کشاورزان، بهداشت و درمان دامها، محدودیت یابی و نیازسنجی اراضی کشاورزی فعالیت خواهند داشت.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با اشاره به طرح اعتلای بسیج همگام با کشاورز بیان کرد: در این رزمایش از ظرفیت‌های مربیان و کارشناسان فعال این طرح به صورت تیم تک تخصصی از رشته‌های مختلف کشاورزی در حوزه زراعت، باغبانی، دامپروری و امور دام استفاده خواهد شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای مقابله با آفت و ایجاد شرایط لازم برای رسیدن به تولید بالا در نخلستان‌‌ها ۹ میلیارد ریال اعتبار برای عملیات هرس و تکریب نخل‌ها تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر 8 هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه 2 در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه 2 خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با همکاری اعتبار استانی به مبلغ 9 میلیارد ریال با مشارکت باغداران برای اجرا عملیات تکریب نیاز به همت بیشتر باغداران برای همکاری با جهاد کشاورزی داریم.

توکلی تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

وی پایش مستمر ‌بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود