Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@22:59:14 GMT

اتهام‌زنی تروریست‌های «سنتکام» به ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۷۲۶۵

در حالی که اتهام‌زنی‌‍های بی سند آمریکایی‌ها به ایران در موضوع حملات روز پنجشنبه به دو نفتکش در دریای عمان ادامه دارد، امروز یکشنبه نیروهای تروریستی سنتکام مدعی تلاش نافرجام ایران برای هدف قرار دادن یک پهپاد آمریکایی در نزدیکی یکی از این نفتکش‌های آسیب دیده شده است.

اخبار سیاسی- به گزارش «رایان براون» خبرنگار حوزه امنیت ملی در شبکه «سی‌ان‌ان»، تروریست‌های فرماندهی کل نیروهای ارتش آمریکا در منطقه غرب آسیا، شرق آفریقا و آسیای مرکزی ( سنتکام ) علیه ایران اتهام‌زنی دوباره‌ای انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این گزارش، سنتکام مدعی شده که یک موشک زمین به هوای ایرانی اصلاح شده مدل اس ای- ۷ ساعت ۶:۴۵ دقیقه صبح ۱۳ ژوئن(۲۳ خرداد) بر فراز خلیج عمان ( دریای عمان ) یک پهپاد ام کیو – ۹ آمریکایی را هدف قرار دهد تا در روند نظارت آن بر حمله (ادعایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) به نفتکش کوکوکا کوریجس(Kokuka Courageous) اختلال ایجاد کند».

روز پنجشنبه برای نفتکش «فرانت آلتر» (Front Altair) با پرچم جزایر مارشال که از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده بود و نفتکش کوکوکا کوریجس(Kokuka Courageous) که با پرچم پاناما از عربستان سعودی به مقصد سنگاپور محموله «متانول» بارگیری کرده بود، حمله شد و مقام‌های آمریکایی بدون ارائه هر گونه سندی مدعی شدند مسبب این حملات ایران بوده است.

بنا بر گزارش امروز یکشنبه سی‌ان‌ان، سنتکام مدعی شده که پهپاد ام کیو – 9 آمریکایی ساعت 6:20 دقیقه به وقت محلی به نفتکش (فرانت) آلتر نزدیک شده بود و آتش‌ گرفتن آن را مشاهده کرده بود. طبق این ادعا (حمله) ناکام ماند و موشک اس ای- 7 با فاصله از کنار پهپاد آمریکایی رد شد.

مقام‌های ایران تا این لحظه اظهارنظری درباره ادعای تازه تروریست‌های سنتکام نکردده‌اند اما پیش از این بارها در رد مواضع و اتهام‌زنی‌های بی سند آمریکایی‌ها از شخص رئیس‌جمهور این کشور گرفته تا وزرای خارجه و دفاع دولت او درباره دست داشتن ایران در حملات به این دو نفتکش موضعگیری کرده‌اند. 


 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ارتش آمریکا سنتکام دریای عمان عربستان سعودی امنیت ملی ایران ایران و آمریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارتش آمریکا نفتکش دریای عمان سنتکام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۷۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ارسلان رحیمی» امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشست خبری با بیان اینکه سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فرآورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بود، رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: انتقال فرآورده با خط لوله حدود یک میلیارد دلار برای کشور ارزش افزوده دارد، چنانچه اگر بخواهیم ۱۳۷ میلیارد لیتر را با نفتکش انتقال دهیم، نیازمند ۵.۵ میلیون نفتکش هستیم و هر نفتکش هر مسیر رفت و برگشت را ۱۲۰۰ کیلومتر طی می‌کند که مصرف گازوئیل آن‌هم به طور میانگین برابر ۳۸ لیتر در هر صد کیلومتر خواهد بود که اگر بخواهیم با نفتکش نفت و فرآورده‌های نفتی را انتقال دهیم، نیازمند ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل هستیم.

وی گفت: هم اکنون ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت برای انتقال مصرف می‌کنیم؛ بنابراین با این کار ۱.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود که برابر با یک میلیارد دلار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: خط لوله گوره جاسک هدف اصلی‌اش صادراتی بود و این موضوع در اساسنامه آن ذکر شده است. این پروژه مربوط به شرکت ملی نفت بوده و یک انشعاب این خط لوله، نفت خام بندرعباس را تأمین خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: ۳.۸۵۰ میلیارد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده شد. در زمینه جلوگیری از قاچاق و انشعاب از خط لوله نیز دو راهکار استفاده از پهپاد و فیبر نوری را مدنظر داریم.

وی گفت: در سال جدید حدود ۱۰۰۰ کیلومتر به خطوط لوله کشور افزوده خواهد شد که اصلی‌ترین آنها خط لوله ۲۶ اینچی رفسنجان به بندرعباس، خط لوله تبریز به ارومیه و خط لوله ۲۲۸ کیلومتری رفسنجان به یزد و خط لوله نظامیه اهواز به اندیمشک خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • نطق تماشایی نماینده بلژیک در پارلمان اروپا درباره حمله ایران
  • فیلم/انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا
  • ادعای تازه سنتکام درباره ساقط کردن سه پهپاد یمنی
  • سنتکام:۳ پهپاد حوثی ها را نابود کردیم
  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • چرا به جای ایران، اسرائیل را تروریست نمی خوانید (فیلم)
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • پهپاد جدید ایران؛ «هیرو» یا «لانست»؟