Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@21:23:42 GMT

تحول و کارآفرینی در پژوهش نیاز اصلی کشور است

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۷۵۸۸

تحول و کارآفرینی در پژوهش نیاز اصلی کشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر حسین وطن‌پور در جلسه هم اندیشی با اساتید و اعضای هیئت علمی معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: امروز ایران در زمینه چاپ مقاله های علمی رتبه نخست خاورمیانه است اما به لحاظ نوآوری و کارآفرینی حائز رتبه 45 است.

وی با تاکید بر تحول آفرینی در حوزه کارآفرینی ادامه داد: امروز موضوع دانشگاه های نسل سوم در کشور مطرح شده اما حرکت دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها به سمت کارآفرینی و جلوگیری از یکنواختی و روز مرگی مبتکر و پژوهشگر دغدغه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وطن پور توصیه کرد: در سطح دانشگاه‌های کشور با استفاده از توان آموزشگر و پژوهشگران به سمت تحول در حوزه کارآفرینی حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم فناور خوب در کشورمان تولید کنیم، برنده ایم.

وی فناور را فردی با اراده درونی قوی توصیف کرد که با استفاده از توانایی علمی و ذهنی خود به سمت حل مشکلات جامعه پیش می رود و یک ایده یاب است.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میدان فعالیت برای فناوران باز شود، توصیه کرد: این افراد در چالش سیستم اداری درگیر نشوند و از وقت و ذهنشان برای حل مسائل استفاده شود.

دکتر وطن پور اضافه کرد: در زمینه فناوری رتبه و جایگاه دانشگاه های کشور در رقابت با یکدیگر اهمیت چندانی ندارد و هر دانشگاهی از ایده فناوران برتر بهره بگیرد، توانمند است.

وی ادامه داد: رتبه 75 فناوری کشور در سال 95 به 65 در سال 97 رسیده است که این نشان از افزایش ثبت اختراعات است.

وی با بیان اینکه 64 شرکت دانش بنیان صادر کننده تجهیزات پزشکی در سطح کشور فعال است، اظهار کرد: فضا از سوی دولت برای کارآفرینی و اشتغال زایی فناوران و فعالان حوزه پژوهش به خوبی فراهم است.

این مسئول اضافه کرد: در حال حاضر 450 شرکت دانش بنیان در کشورمان محصولات خود را روانه بازار می کنند.

دکتر وطن پور تصریح کرد: تلاش می کنیم تا  شرکت های دانش بنیان را به بازار فروش محصولات نزدیک کنیم.

وی یادآور شد: سال گذشته وزارت بهداشت و درمان به منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان دو هزار میلیارد تومان کالا خرید داشته است.

 وی با اشاره به اینکه سالانه 15 هزار مقاله به چاپ می رسد و 43 نابغه یک درصد جهانی از حوزه علوم پزشکی ایران است، گفت: نهضت پژوهش کشور وارد مرحله جدیدی از فعالیت های تحول آفرین شده است که در این زمینه وزارت بهداشت با تمام توان پای کار آمده است.

همچنین در این آیین رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ضمن ابراز خرسندی از انتصاب دکتر سید احمد هاشمی به سمت سرپرست این دانشگاه گفت: نیرویی با تجربه مدیریت قوی، کارآمد و دلسوز به مدیریت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی منصوب شده است.

دکتر حسین وطن‌پور ضمن ابراز خرسندی و تبریک انتصاب مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خواستار همکاری مجموعه همکاران با وی برای تحقق اهداف عالی و خدمت رسانی به مردم جامعه شد.

وی خاطرنشان کرد: هر فردی با انتصاب در مدیریت جدید، موظف به بر جای گذاشتن خدمتی پر افتخار است.

وی تصریح کرد: دکتر هاشمی نیرویی با سابقه مدیریت و دارای تجربه‌های گران بهایی در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان است.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت افزود: امید است با همکاری نیروهای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی شاهد پیشرفت و تحقق اهداف نظام بهداشت و درمان در این خطه از کشورمان باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این جلسه با تاکید بر کاربردی کردن پژوهش‌های کشورمان گفت: خروجی و استفاده از پژوهش مهم و یک اولویت است.

دکتر سید احمد هاشمی تصریح کرد: در خراسان شمالی استعدادهای خوبی در حوزه پژوهش وجود دارد که برای عملیاتی کردن این ایده ها در استان نوپایمان نیازمند کمک های ویژه وزارت بهداشت هستیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجارت سلامت فناوری نخبگان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پیامی ۱۵ اردیبهشت روز ماما را به فعالان این رشته تبریک گفت.

در این پیام آمده است: عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست که نبض حیات را در نوزاد متجلی می‌سازد و از جان مادر حفاظت می‌کند.

اکنون که سیاست‌های جوانی جمعیت در کشور در حال اجراست نقش شما ماما به‌عنوان خط مقدم مراقبت‌های مادر و جنین و کلید سلامت خانواده بیش از هر زمان ارزشمند است.

همکاران ماما، همواره علم و تخصص را با عشق و ایثار، متعهدانه در راه اعتلای سلامت مادران و فرزندان این سرزمین نثار می کنند و برای تحقق این هدف، ذره ای از مسیر سبزی که در آن گام نهاده اند پا پس نکشیده اند و همچنان سربلند و پرافتخار با گام هایی استوار مشغول به خدمت رسانی هستند.

اینجانب فرارسیدن ‌روز ماما را به همه تلاشگران جامعه مامایی در مراکز درمانی و همچنین اساتید و دانشجویان گرانقدر فعال در این رشته در سطح کشور و استان بویژه در دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان سلامتی و بهروزی را خواهانم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری