Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد حسینی زاده روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این مسیر به طول ۶۰ کیلومتر که شهر بردخون را به مرکز شهرستان متصل می کند و مسیر تردد وسایل نقلیه از شهرهای جنوبی استان بوشهر بویژه بندر دیر به مرکز این استان است بدلیل ارتفاع بالا از سطح زمین، نداشتن شانه و حاشیه لازم، کم عرض بودن و ترافیک سنگین به مسیر ناامنی برای رانندگان و مسافران تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این عوامل درکنار خطاهای رانندگی بویژه درچندسال اخیر منجربه حوادث و تصادفات ناگواری در این مسیر شده است که خانواده هایی را داغدار و عزادار کرده است.

نماینده شورای شهرستان دیر درشورای اسلامی استان بوشهر بیان کرد: در روزهای اخیر چندین تصادف منجربه فوت در این جاده رخ داده که خانواده هایی داغدار جوانان خود شده اند و نیاز است مسئولان راهداری و حمل و نقل جاده این این مسیر را ویژه ببینند.

حسینی زاده گفت: با وجود اینکه راهداری شهرستان اقداماتی ایمن سازی این جاده از جمله خط کشی مجدد و غیره انجام داده، ولی مشکل به قوت خودباقی است و اراده جدی و اعتبار ویژه برای تعریض یا حداقل شانه سازی این مسیر لازم است تا تبدیل به یک جاده استاندارد و امن برای مسافران و رانندگان شود و تصادف های منجر به فوت در این مسیر کاهش یابد.
جاده دیر به سمت بردخون از مسیر ساحلی به دلیل وقوع تصادفات منجر به فوت به جاده مرگ معروف است.

۷۲۰۷/‏۶۰۴۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: راهداری و حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه به همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ محمدی به ضرورت نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه-خدابنده- همدان در راستای تأمین ایمنی راه‌ها و جلوگیری از بروز حوادث ناشی از سرعت غیر مجاز اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، این سامانه تا یک ماه آینده به صورت کامل راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: مسیر‌های دیگری در استان از قبیل جاده زنجان - بیجار، زنجان -دندی، ماهنشان و طارم نیز نیازمند نصب سامانه‌های ثبت تخلفات است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان ادامه داد: طبق برنامه اعلام شده نصب چنین سامانه‌هایی در محور قیدار به ابهر و زنجان به بیجار نیز تا ۲ ماه آینده انجام خواهد شد.

محمدی گفت: نصب این سامانه‌ها قطعا در ساماندهی ترافیک، افزایش ایمنی راه‌ها و پیشگیری از حوادث ناشی از سرعت غیرمجاز بسیار موثر است.

هم اکنون ۴۱ دستگاه نظارت تصویری، ۸۸ دستگاه ترددشمار و ۳۷ دوربین ثبت تخلف عبور و مرور در مسیر‌های ارتباطی استان زنجان فعال است.

حدود پنج هزار و ۶۰۰ کیلومتر آزادراه، بزرگراه و راه‌های اصلی و فرعی در استان زنجان وجود دارد.

دیگر خبرها

  • واژگونی خودرو سواری در جاده رامجرد به درودزن
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه به همدان
  • تشریح جزییات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • اعلام جزییات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه
  • اورژانس جاده مرگ شبانه‌روزی می‌شود!
  • آغاز عملیات تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند
  • رفع ۷۰ نقطه حادثه خیز در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها
  • گردنه بیژن در کهگیلویه و بویراحمد بازگشایی شد