Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام‌جمعه شیراز با تشکر از مسئولان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مخبر رئیس این ستاد به جهت پیگیری مشکلات سیل‌زدگان اظهار داشت: تمام تلاش‌ها انجام شد تا تخصیص منابع ستاد به آسیب دیدگان به نحوی باشد که ضمن رعایت عدالت، اسراف‌های معمول در چنین پروژه‌هایی نیز صورت نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله لطف‌الله دژکام با تشکر از استاندار فارس به جهت مدیریت صحیح منابع و تقسیم آن بین نیازمندان اظهار کرد: در هر پروژه‌ای بعضاً مشاهده می‌شود که دورریز و اسرافی وجود دارد که پس‌ازآن نمی‌توان جمعش کرد، اما در مدیریت کمک‌های ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، این اتفاق نیفتاد و کمک‌ها با یک برنامه‌ریزی صحیح و مدیریت مناسب استاندار فارس، به دست صاحبانش رسید.

عنایت‌الله رحیمی استاندار فارس نیز با بیان اینکه حادثه سیل ۵ فروردین شیراز باوجود غمناکی، موجب همبستگی اجتماعی شد، افزود: در این حادثه بیش از ۳۰۰ خودرو خسارت دید و ۲۱ فوتی داشتیم.

وی افزود: در شب‌های پنجم و ششم فروردین بیش از ۳۰۰ هزار مسافر در شیراز اسکان یافتند و ۷۰ هزار پرس غذا سرو شد و بلافاصله با کمک سایر دستگاه‌ها، بحران سیل را مدیریت کردیم.

مقام عالی دولت در استان فارس همچنین گفت: در زمان سیل، فشار بر مدیریت به حدی بود که کوچک‌ترین کمک‌ها نیز بزرگ جلوه می‌کرد تا اینکه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تماس گرفتیم و دکتر مخبر رئیس این ستاد قول هرگونه مساعدت را دادند.

استاندار فارس افزود: ستاد اجرایی ۳ میلیارد تومان برای کمک به سیل‌زدگان شیراز را مصوب کرد و امروز شاهد تحویل این کمک در قالب لوازم‌خانگی و لوازم‌التحریر و ... هستیم.

رحیمی با بیان اینکه گروهی تعریف شد تا این پول به دست آسیب دیدگان برسد، یادآور شد: مدیریت منابع ستاد به‌خوبی انجام شد ضمن اینکه همه کمک‌های اولیه در ۲۴ ساعت نخست حادثه انجام شد.

وی همچنین گفت: در طول دو ماه اخیر خانه‌های سیل‌زدگان گل برداری و شست‌وشو و ۲۰۷ واحد منزل ترمیم و تعمیر شد.

استاندار فارس با بیان اینکه اگر در کار‌ها مَنیّت‌ها کنار رود و کار برای رضای خدا انجام شود، بسیار اثرگذار و ماندگار خواهد بود، خاطرنشان کرد: این مهم را در سیل شیراز به‌خوبی درک کردم.

رحیمی با بیان اینکه در سیل شیراز ۷۰۰ میلیارد تومان به استان خسارت وارد شد، افزود: اختصاص وام با کارمزد ۵ درصد و بلاعوض به سیل‌زدگان از دیگر اقدامات خوبی بود که انجام شد.

وی همچنین گفت: از تحمل و صبر مردم به‌ویژه در مناطق سیل‌زده سپاسگزارم دارم و از قصورات احتمالی پوزش می‌طلبم.

در پایان این آئین، تعدادی از کمک‌های فوق به‌صورت نمادین به آسیب دیدگان سیل شیراز اهدا شد.

بسته کمک‌های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) شامل یک هزار بسته لوازم‌خانگی و ۲ هزار بسته لوازم‌التحریر بود؛ ضمن اینکه ۲ هزار شغل اجتماع‌محور نیز در این بسته پیش‌بینی‌شده است.

مجموع کمک‌های این ستاد به سیل زدگان کل کشور ۳۰ هزار بسته لوازم خانگی بوده است.

انتهای پیام/چ

صحبت های نماینده ولی فقیه در استان فارس در خصوص پیگیری مشکلات سیل‌زدگان 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • آیین گرامیداشت مقام پیشوای ششم شیعیان در شیراز برگزار شد
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)