Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، روح الله خدارحمی، در آیین گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد تأسیس صندوق بیمه کشاورزی سخن می گفت، با اعلام مطلب فوق به شکل گیری صندوق بیمه کشاورزی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی اشاره کرد و گفت: توجه به سازوکارها و نهادسازی برای بخش کشاورزی ایران در مقایسه با سایر کشورها به موقع انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدارحمی با بیان اینکه تفکر حمایت قانونمند و هدفمند از بخش کشاورزی به عنوان یک بخش کلیدی کشور پس از انقلاب شکوهمند اسلامی قوت گرفت، خاطر نشان کرد: در سال هایی که از فعالیت بیمه کشاورزی می گذرد، نقش حمایت قانونمند و منطقی از فعالیت های کشاورزی روز افزون و مایه خرسندی است.

وی با یادآوری اینکه در سیل اخیر اولین نهادی که در عرصه حضور یافت و اثر وجودی خود را نشان داد صندوق بیمه کشاورزی بود، افزود ؛ گرچه ابعاد این و خسارت ها زیاد بود اما حضور یک نهاد مسئول به رفع آلام مردم و امیدواری جامعه کمک می کند و اطمینان نسبی را برای مردم ایجاد خواهد کرد.

مدیرعامل بانک کشاورزی ضمن تشریح مباحث بنیادین مدیریت ریسک و مخاطرات تصریح کرد: اینگونه مشکلات را باید از طریق سازوکارهایی مثل بیمه مدیریت کرد.

خدارحمی به تغییرات اقلیمی که موجب بروز حوادث طبیعی و ایجاد تبعات منفی می شود اشاره و خاطر نشان کرد: راه حل مقابله با این پدیده ها و مدیریت خسارت ها وظیفه بیمه است.

مدیرعامل بانک کشاورزی، بیمه کشاورزی را نقطه اتکا و اطمینان برای کشاورز دانست و افزود: اگر نقش خود را به خوبی ایفا کنیم، مردم متوجه نیاز و ضرورت حفظ این گونه سازوکارها و نهادها خواهند شد.

خدارحمی، با تأکید بر ضرورت و لزوم گسترش فرهنگ بیمه خاطر نشان کرد: یکی از رسالت های جدی و مورد تأکید صندوق بیمه کشاورزی گسترش فرهنگ بیمه است تا از این طریق تمایل فعالان بخش کشاورزی برای بیمه محصولات، اموال و زیر ساخت های این بخش بیشتر شود.

وی افزایش ظرفیت های اجرایی، گسترش فعالیت های نهاد بیمه و همچنین متناسب سازی امکانات این صندوق با ظرفیت های بخش کشاورزی را از دیگر ضرورت های نظام بیمه کشاورزی بر شمرد و گفت: نگاه توسعه ای به بیمه کشاورزی باتوجه به امکانات، بودجه و برنامه ها به خوبی پیش می رود.

خدارحمی با بیان اینکه بیمه کشاورزی را تا حد امکان باید با اتکا به امکانات خود توسعه بدهیم و برنامه ها را پیش ببریم افزود: در این مسیر با همفکری و استفاده از توان متخصصان و محققان این عرصه می توان به سمت تنوع بخشی حرکت کرد و به سازوکارهای جدید، طرح های خودگردان و سودآور دست یافت.

مدیرعامل بانک کشاورزی با تأکید بر مشارکت بیشتر فعالان بخش کشاورزی در امر بیمه محصولات کشاورزی گفت: با استفاده از تجربه بانک کشاورزی در اصلاحات ساختاری می توان نظام بیمه کشاورزی را تغییر و به تبع آن توسعه داد.

خدارحمی، اصلاحات ساختاری بانک کشاورزی که حاصل تلاش درونی و پشتوانه سیاست های دولت و مجلس را دارد،تجربه خوبی برای بیمه کشاورزی دانست تا در ادامه تلاش های ارزشمند گذشته به یک نهاد توانگر در آینده تبدیل شود.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی در شرایط خطیر کنونی نقطه اتکای جامعه و باعث دلگرمی مردم به لحاظ امنیت غذایی است اضافه کرد: این جایگاه بخش کشاورزی نتیجه تلاش کشاورزان وفعالان بخش، سیاستگذاری های دولت و مجلس و نهادهای حامی مثل بانک و بیمه کشاورزی است.

مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان اینکه شعار رونق تولید در بخش کشاورزی عینیت دارد و با تأکید مقام معظم رهبری باید این رونق را بیشتر کنیم افزود: با اتکا به شعار رونق تولید باید به سمت استفاده بیشتر از ظرفیت های کشور حرکت کنیم.

وی گفت: عملکرد سال گذشته نشان می دهد می توانیم دستاوردهای جدیدی را برای کمک به رونق تولید به ثبت برسانیم تا در این مسیر با استفاده از ظرفیت های جدید ، همدلی، همراهی و همفکری و... بانک و بیمه کشاورزی بتوانند از عهده نیازهای بخش برآیند و اقدامات خوب و امیدآفرینی را برای جامعه انجام دهند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا سیاست و اقتصاد بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۹۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ حبیب آبراهه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: تصادفات سه روز گذشته استان شامل ۱۱۴ فقره تصادف خسارتی و ۵۷ فقره تصادف جرحی بود.

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی افزود: در ۷۲ گذشته ۱۷۱ فقره تصادف رانندگی در جاده‌های استان روی داد که موجب جان باختن چهار نفر و مصدومیت ۸۵ نفر شد.

وی با اشاره به نقش راننده، خودرو و جاده در وقوع تصادفات رانندگی، اظهار کرد: بیشترین علت تصادفات مربوط به بی احتیاطی، سرعت و سبقت غیرمجاز و کم توجهی و خواب آلودگی راننده است.

آبراهه در کنار عامل انسانی به نقش خودرو در وقوع حوادث رانندگی اشاره کرد و گفت: ۱۳ اردیبهشت در سانحه رانندگی در جاده شبستر - صوفیان، ترکیدگی تایر خودرو سوزوکی علت اصلی حادثه بود.

وی بر ضرورت کنترل سلامت و ایمنی خودرو قبل از سفر‌های برون شهری تاکید کرد: کم توجهی به این موارد حوادث غیر قابل جبرانی در پی دارد.

وی همچنین بر نقش جاده، گاردیل، خطوط و روشنایی جاده در حوادث رانندگی اشاره و اظهار کرد: وقوع پدیده‌های جوی همچون باران و برف هم بر ضرورت دقت بیشتر در رانندگی و رعایت سرعت مطمئنه می‌افزاید.

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی در پایان با اشاره به نامناسب بودن آسفالت برخی محور‌های استان همچون اتوبان تبریز - زنجان اظهار امیدواری کرد: با دستور وزیر راه و شهرسازی در جهت ساماندهی و هموارسازی این آزاد راه تسریع شود.

دیگر خبرها

  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی
  • مانوری برای محک آمادگی در برابر حوادث احتمالی
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد