Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان صفا ملکی اظهارکرد: از ابتدای سال ۹۸ تاکنون به تخلفات هفت شرکت و ۱۹ راننده بخش حمل و نقل جاده ای استان برابر آیین نامه‌ها و کمیسیون‌های مربوطه رسیدگی شد.

وی افزود: عمده تخلفات پنج راننده بخش مسافر که در کمیسیون ماده ۱۱ اداره کل رسیدگی شد، قاچاق سوخت با باک اضافه و نرساندن مسافر به مقصد بود که منجر به تذکر کتبی آنها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، ۱۴ راننده بخش بار استان هم، به دلیل حمل دام غیرمجاز، عدم رعایت مقررات محمولات ترافیکی، واگذاری برگ فعالیت به غیر، عدم رعایت موازین اخلاقی و عدم حضور راننده دوم، تذکرات کتبی دریافت کردند.

ملکی ادامه داد: دلایلی که هفت شرکت بخش حمل ونقل اعم از بار و مسافر مشمول جریمه نقدی، برائت، لغو پروانه فعالیت و تذکر کتبی شدند مربوط به صدور بارنامه برای وسیله نقلیه فاقد تجهیزات ایمنی، مغایرت مندرجات بارنامه، عدم رعایت ضوابط سازمانی، صدوربارنامه های خارج از حوزه فعالیت، عدم صحت مندرجات صورت وضعیت و دریافت کمیسیون اضافه بوده است.

رییس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان افزود: کمیسیون های ماده ۱۱ و ۱۲ این اداره کل اختصاص به رسیدگی شکایات رانندگان و شرکت های بخش حمل و نقل جاده‌ای دارد و آرای آنها برابر احکام قضایی است.

ملکی اظهارکرد: شکایات واصله از رانندگان و مسافران به صورت حضوری و یا در تماس با سامانه گویا ۱۴۱ دریافت می شود و پس از بررسی اولیه در کمیسیون رسیدگی به تخلفات رانندگان یا شرکت ها، طرح و مراحل قانونی خود را طی خواهد کرد.

در استان گلستان ۷۵ شرکت حمل و نقل کالا و ۱۹ شرکت و یک نمایندگی در بخش حمل و نقل بین المللی و ۷۶ شرکت در بخش مسافری فعال هستند.

تعداد رانندگان بخش باری و مسافر استان هم به حدود ۱۵ هزار نفر می رسد.

کد خبر 4642326

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۰۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • مجازات متصدی دارو خانه دامپزشکی متقلب در اشنویه
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • توبیخ پزشک متخلف در ارومیه
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان