Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:32:06 GMT

ظرفیت گاز ورودی منطقه ویژه اقتصادی لامرد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۰۷۳۴

ظرفیت گاز ورودی منطقه ویژه اقتصادی لامرد افزایش یافت

روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی لامرد در گزارش روز یکشنبه خود به نقل از فریدون فدایی دولت، در حاشیه اتمام پروژه عملیات انشعاب گرم (هات تپ) افزود: به منظور انشعاب گیری از خط لوله گاز سراسری برای افزایش ظرفیت حجم گاز ورودی به منطقه ویژه اقتصادی لامرد، عملیات انشعاب گرم (هات تپ) با هماهنگی شرکت ملی گاز ظرف مدت یک هفته اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این پروژه مهم در شرایط سخت و دشوار جوی و با تهمیدات و تجربه مهندسان، بدون بروز هیچ حادثه‌ای با موفقیت انجام شد و ظرفیت گاز ورودی به منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد از حدود ۲ میلیون متر مکعب در ساعت به ۲۹ میلیون مترمکعب در ساعت رسید که این ظرفیت قابلیت افزایش نیز دارد.

او اظهار داشت: بر پایه طراحی انجام شده، گاز مورد نیاز صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد شامل یک انشعاب اصلی ۲۰ اینچی از خط لوله ۵۶ اینچ سراسری چهارم تأمین می‌شود که این مهم طی عملیات اتصال گرم یا انشعاب گرم محقق شد.

مجری طرح صنایع انرژی بر لامرد و پارسیان تصریح کرد: پارسال اتصال خط لوله ۶ اینچ از سایت انرژی بر لامرد به خط لوله ۵۶ اینچ سراسری انجام گرفت و این خط لوله (۶ اینچ) به برقراری تعادل جریان گاز در خط لوله فعلی ۲۰ اینچ کمک می‌کند.

فدایی دولت در خصوص پیشینه این عملیات گفت: پروژه تأمین گاز منطقه ویژه اقتصادی لامرد شامل اجرای سه هزار و ۳۱۲ متر خط انتقال گاز ۲۰ اینچ و چهار هزار و ۷۰۰ متر خط تغذیه گاز ۳۰ و ۴۲ اینچ و مشتمل بر محوطه سازی، طراحی ایستگاه تقلیل فشار گاز، ساخت و نصب ایستگاه تقلیل فشار به ظرفیت ۲۰۰ هزار متر مکعب و سایر تجهیزات مورد نیاز سال گذشته با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی تکمیل شد.

او افزود: اجرای این پروژه که نقش مهمی در تسریع احداث زیر ساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی لامرد دارد با صرف حدود ۳۸۰ میلیارد ریال هزینه عملیاتی شده است.

به عملیات انشعاب گیری در لوله‌ها در حالتی که خط، حامل جریان باشد، عملیات اتصال گرم یا انشعاب گرم HOT-TAP گفته می‌شود. طی این عملیات، فشار گاز خط لوله سراسری از یک هزار و ۴۰۰ به ۷۰۰ پوند بر اینچ مربع کاهش داده می‌شود.

مجتمع آلومینیوم جنوب که در فاز نخست، سالانه ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار تن شمش آلومینیوم را دارد بنا است امسال به بهره برداری برسد.

شهرستان لامرد در ۳۷۴ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

۶۱۲۲ / ۲۰۲۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان فارس شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۰۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی اصغر انصاری معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • افغانستان ظرفیت توافقات با همسایگان را دارد
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • افغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • معرفی ظرفیت‌های صادراتی همدان برای افزایش تعاملات تجاری غرب