Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@21:21:26 GMT

تلفن همراه، اسکلت انسان را تغییر می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۱۵۸۹

تلفن همراه، اسکلت انسان را تغییر می‌دهد

نتایج یک بررسی جدید که توسط دانشمندان استرالیایی صورت گرفته بیانگر آن است که اسکلت انسان‌ها در نتیجه استفاده بیش از حد از موبایل تغییر می‌کند.

محققان دانشگاه استرالیا دریافته‌اند، در پی استفاده از تلفن همراه لبه‌های استخوانی در حال رشد در پشت و انتهای اسکلت جمجمه افراد است.

نتایج یک بررسی آماری نیز بیانگر آن است، شمار افرادی که از برآمدگی‌های پس‌سری خارجی بزرگ در پایه جمجمه‌شان رنج می‌برند هر روز افزایش می‌یابد و این رشد در زائده‌ها تنها به دلیل استفاده مفرط از تلفن همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





محققان همچنین تأکید می‌کنند، ساعت‌ها استفاده از ابزار هوشمند و گجت‌ها منجر به تغییر شکل قسمت‌هایی از بدن شده که کمتر استفاده می‌شدند و حالا این فشار راهی جز تغییر برای آن‌ها نگذاشته است.

پژوهشگران دانشگاه سان‌شاین کوست می‌گویند، در دهه‌های ابتدایی سال ۱۸۰۰ وجود این زائده‌ها تأیید نمی‌شد و بسیار موارد نادری بودند، اما الان به راحتی وجود این برآمدگی‌ها در پشت سر افراد به خصوص آن‌هایی که طاس هستند، احساس می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد، این برآمدگی‌ها در افراد جوان به میزان قابل توجهی بیشتر هستند و میان جوانان ۱۸ تا ۳۰ ساله رایج است.

در این پژوهش محققان جمجمه بیش از هزار نفر از افراد ۱۸ تا ۸۶ ساله را تحت بررسی قرار دادند و در نهایت دریافتند، تغییر در انتهای اسکلت جمجمه جوانان به میزان قابل ملاحظه‌ای بیشتر است.

آزمایش‌ها حاکی از آن است که برآمدگی‌های پس‌سری خارجی جمجمه افراد در حال حاضر به طور میانگین ۲.۶ سانتی‌متر است.

براساس آمار در دسترس، بیش از ۷۸ درصد انگلیسی‌ها صاحب حداقل یک گوشی هستند و از هر ۵ بزرگسال یک نفر بیش از ۴۰ ساعت در هفته آنلاین است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری علم و دانش دانستنی های علمی موبایل اسکلت انسان گوشی موبایل جمجمه انسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدجوری دل درد گرفتیم  

واژهء انقلابی و انقلابی‌گری حالا تداعی برون‌ریزی زشت‌ترین رفتارهایی را می‌کند که در عرف عرفانی و مذهبی ما طرد ‌شده؛ اما حالا شده سکهء روز مثلا انقلابی‌ها. این پدیده را باید نوعی استفراغ ناشی از دل‌درد تاریخی خودمان بدانیم. لابد پیامدی منتظر اما نامنظور از انقلاب اسلامی. و تضعیف شرع و نه الزاما اعتقاد مذهبی.

این واگشت به ملکات ردیه و مَنِش نادینامیک، در نبود ذهنیتی پذیرفته شده متناسب با درک زمان و دینامیک در اجتماع، طبیعی است- همین است که آن را از نوع پیامدی منتظر در جامعه می‌دانم. تحولات مشابه در اروپا مثال بارزی از پیچیدگی و سختی تغییر ذهنیت در جامعهء انسانی است- اوج آن را باید در جامعه‌ای دانست که در آن انسان‌ها دینامیک را درک کرده‌اند و به‌شدت در مقابل نطام‌های سلسله مراتبی قدرت و نظام‌های مطلقه ایستادند تا نقش کل جامعه در برهم‌کنش‌شان متجلی شود. این رخ‌دادْ نهایتِ فرایندی است که بیش از نیم هزاره طول کشید در پیامد جنگ‌های صلیبی. بیش از یک میلیون سوزانده شدند به جرم این‌که شیطان در جسم‌شان حلول کرده.

چه بدعت‌گذارانی که زنده در آتش سوزانده شدند- نمونهء آن سوزاندن هشت نفر بدعت‌گذار در پاریس در حضور اسقف اعظم و رئیس دانشگاه پاریس و بزرگان دیگر در سال ۵۸۹/۱۲۱۰- همزمان با تولد سعدی و هنگام افول سلجوقیان و برامدن خوارزم‌شاهیان در ایران؛ ما هم حلاج داشتیم (قرن سوم/نهم) اما مرتبهء بزرگی کمیت را مقایسه کنید با میلیون‌ها نفر در اروپا. این وحشی‌گری‌ها از جنس همان مَنِشی است که در کولوسئوم می‌بینیم و در هولوکاؤست و حالا هم در غزه: همان که نظریه‌پردازی شده و زیبا بسته‌بندی‌شده در مفهوم «اختیارگرایی» (لیبرتاریانیزم) و «ملکهء پست» (vile maxim) به معنی «همه چیز برای ما و هیچ برای دیگری».

انتظار این‌که با یک کلمهء مردم‌سالاری، بشود این تحولات را درک کرد اشتباه است. خواهیم افتاد در چاه ملکهء پست و اختیارگرایی و بی‌اخلاقی (سطح) بالاها (higher immorality) که تجلی آن پوشاندن جنایت و نسل کشی انسان‌ها در غزه تحت نام مردم‌سالاری است. پس، انتظارمان از زدایش مفهوم وقت و پذیرش دینامیک در اجتماع و تأکید بر شکوفایی فرد در جامعه را متناسب کنیم با توان تغییر ذهنیت انسان‌ها [۱]- و نه فرورفتن به درون؛ هرگاه هم توانی فراهم شد، دست بالاتر از امکان بزنیم.

1. نک نتجه تحقیق جدید را که چگونه منش فکری انسان‌ها وابسته به شبکه‌های نورونی است:
Gene expression networks regulated by human personality, Nature, Mol Psychiatry, ISSN 1476-5578.
به نقل از هادی صمدی، چگونه می‌توانیم خود را به‌نحوی بنیادی تغییر دهیم

بیشتر بخوانید:

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902377

دیگر خبرها

  • چهره زن نئاندرتال ۷۵هزار ساله رونمایی شد (+عکس)
  • بدجوری دل درد گرفتیم  
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند + عکس
  • بازسازی چهره زن عراقی از ۷۵۰۰۰ سال پیش / عکس
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت