Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سرویس بین الملل- روزنامه "لس آنجلس تایمز" در یادداشت کوتاهی می‌نویسد واقعیت آن است که دولت ترامپ به دروغ گفتن عادت کرده است و هیچ دلیلی برای باور کردن رهبران امریکایی حتی در یک بحران واقعی نیز وجود ندارد.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ "لس آنجلس‌تایمز" می‌نویسد: "این دولت (دولت ترامپ) به دنبال جنگ با ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ پیشتر گفته بود که مخالف جنگ‌های بیشتر در منطقه است اما واقعیت آن است که او فاقد کفایت و صلاحیت است و برای تغییر دادن روند اخبار در رسانه‌ها که اکنون به طور دائمی به ضرر اوست نیاز به یک جنگ تازه دارد".

نویسنده در پایان اظهار امیدواری کرده است که "در پنتاگون افرادی قوی و متعهد به اصول به اندازه کافی وجود داشته باشند تا پیش از ورود ما به جنگی که نتیجه آن پشیمانی خواهد بود جلوی شخص ترامپ را بگیرند".

شاید کار داعش، سعودی ها و یا اسرائیل بوده باشد

نشریه "نیوزویک" نیز در گزارشی با اشاره به فیلم سیاه و سفید تازه منتشر شده توسط پنتاگون (وزارت دفاع امریکا) که مقام‌های نظامی و سیاسی امریکایی با استناد به آن مدعی شده‌اند که یک قایق متعلق به گشت دریایی سپاه به کشتی آسیب دیده در نتیجه انفجار روز پنجشنبه در دریای عمان نزدیک شده است و در حال برداشتن مین از روی آن بوده، می‌نویسد: "این ویدئو بسیار مبهم است و واقعا بسیاری از موارد در آن مشخص نیست. با این حال، مقام‌های نظامی امریکایی انگشت اتهام را به سوی ایران گرفته‌اند و می‌گویند ایران درصدد پاک کردن شواهد دست داشتن خود در آتش‌سوزی کشتی بوده است. این ویدئو چند ساعت پس از اظهارات "مایک پمپئو" وزیر خارجه امریکا منتشر شد که در آن اعلام کرده بود ارزیابی دولت امریکا نشان می‌دهد که ایران مسئول حملات روی داده در دریای عمان بوده است. او مدعی شده بود که هیچ گروه شبه نظامی‌ای در منطقه این توانایی و مهارت را ندارد و ایران مستقیما در حادثه نقش داشته است".

"نیوزویک" در ادامه اما می‌نویسد کارشناسان مستقل امنیتی می‌گویند که این ویدئو مدرک مستدلی درباره مسئولیت ایران و نقش آن کشور در حملات نیست. این نشریه می‌نویسد: "کارشناسان می‌گویند بازیگران متعدد دیگری در منطقه با انگیزه‌های مختلف برای انجام چنین حملاتی حضور دارند. "آنتونی کوردزمن" تحلیلگر استراتژیک در مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل به "نیوزویک" می‌گوید باید پرسید اگر این حمله کار ایران نبوده کار کدام یک از بازیگران بوده است. او می‌گوید: "شما می‌توانید این احتمال را در نظر گیرید که حمله کار داعش بوده است؛ گروهی که دشمن ایران و امریکا است و دوست دارد افزایش تنش میان آن دو علیه یکدیگر را شاهد باشد. در سوی دیگر عربستان و امارات متحده عربی قرار دارند که از هر اهرمی برای افزایش فشار بر ایران استفاده می کنند".

"ایهام کمال" تحلیلگر مسائل خاورمیانه در گروه اوراسیا که گروهی برای تحلیل و مشاوره در حوزه مخاطرات بین‌المللی است می‌گوید که حملات اخیر انصارالله گروه یمنی به تاسیسات نفتی عربستان باعث ایجاد نگرانی‌های امنیتی برای پادشاهی سعودی شده است. او می‌گوید سعودی‌ها نگران هستند و می‌خواهند امریکا بر ایران فشار آورد.

"نیوزویک" می‌نویسد برخی دیگر از ناظران نیز معتقدند که حملات روز پنجشنبه به همراه حملات علیه چهار تانکر در همان نواحی در ماه گذشته که از آن تحت عنوان "عملیات جعلی" یاد می‌شود کار اسرائیل دشمن دیگر ایران بوده است. برخی دیگر نیز معتقدند که حملات مستقیما کار اعضای تندرو در کابینه ترامپ است که می‌خواهند بهانه‌ای برای آغاز عملیات نظامی علیه ایران ایجاد کنند.

"ویلیام چرچ" پژوهشگر سابق نظامی شورای امنیت سازمان ملل متحد می‌گوید: "اقدام امریکا برای بهانه قرار دادن این موضوع به منظور جنگ علیه ایران گزینه خوبی نیست. پیش از جنگ ویتنام نیز بهانه مشابهی مطرح شد و گفته شده بود که ویتنام شمالی به یک ناو امریکایی در خلیج تونکین در سال 1964 میلادی حمله کرده و در مورد جنگ عراق نیز بهانه کشف تسلیحات کشتار جمعی بود که بعدا مشخص شد تمام این بهانه‌ها نامعتبر و حتی دروغین بوده‌اند. در نتیجه، زمانی که حمله به تانکر روی می‌دهد ما باید از خود بپرسیم چرا و چه انگیزه‌ای پشت این حادثه بوده است؛ بعلاوه باید به بررسی شواهد بپردازیم".

"چرچ" می‌گوید جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ خواستار تغییر رژیم در ایران است و این را آشکارا اعلام کرده است. او می‌گوید این موضوع را نباید نادیده گرفت.

او می‌افزاید: "اولا در این فیلم بسیاری چیزها مشخص نیستند. مشخص نیست که کدام یک از دو تانکر آسیب دیده به تصویر کشیده شده است. از سوی دیگر او می‌گوید مشخص نیست که آیا انفجار مین عامل آتش‌سوزی بوده است یا خیر. از دید او معمولا مین‌های دریایی توسط غواصان به بدنه کشتی‌ها متصل می‌شوند. او می‌گوید گزارش‌هایی وجود دارد که اعضای یکی تانکرها می‌گویند قبل از انفجار یک پهپاد در محل حضور داشته و ممکن است آن پهپاد حامل مواد منفجره بوده باشد".

"چرچ" همچنین می‌گوید مشخص نیست چرا ایران باید حملات را به کشتی‌های نروژی و ژاپنی انجام دهد که دو کشور از بهترین خریداران نفت ایران هستند. او می‌گوید: "در دهه‌های اخیر ایران نفت زیادی به این دو کشور صادر کرده است. چرا باید علیه آنان این کار را انجام دهد؟ این عجیب است".

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انفجار نفتکش ها آمریکا برجام دونالد ترامپ تحریم های آمریکا علیه ایران صادرات نفت تنگه هرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن

به گزارش قدس آنلاین، در این شرایط استعمار نو برای وارونه نشان دادن شکست‌های میدانی مار دست‌آموز خود در منطقه، باز هم به دسیسه همیشگی متوسل شده است؛ تفرقه بینداز و حکومت کن. 

به این خبر توجه کنید: وهابی‌های عربستان یک زن ژاپنی را به‌خاطر شیعه شدن کشتند! این تیتر، یکی دو روز پیش روی برخی از سایت‌های ایرانی قرار گرفت و با هدف آب و تاب دادن به ماجرا حتی عکس‌های ادعایی مربوط به قبر فرد مذکور هم به سرعت از فضای مجازی کشورمان سر درآورد. براساس گزارش منابع نامعلوم ماجرا این‌گونه روایت شده است: خانم ‌پرنیا ماتسوشیما، دختر دورگه ایرانی‌-ژاپنی و قاری و حافظ کل قرآن که به‌تازگی شیعه شده بود، توسط سه شهروند سعودی در توکیو به شهادت رسید.

سه فرد وهابی با تابعیت عربستان که از فعالان همان مسجدی هستند که این شهیده در آن فعالیت می‌کرد، پس از روشنگری ایشان و ترویج فضائل و معارف اهل بیت (ع) نقشه قتل وی را برنامه‌ریزی می‌کنند و زمانی که این نوعروس ۱۷ساله به قصد ورزش صبحگاهی از منزل خارج می‌شود، توسط خودرو زیرگرفته و از هوش می‌رود و وهابی‌ها رگ دست او را قطع می‌کنند. 

رد خبر شهادت دختر شیعه در ژاپن
اما در حالی که بسیاری با استناد به خبر منتشر شده در حال موضع‌گیری هستند، ناگهان اعلام می‌شود این موضوع صحت ندارد. خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ در این‌باره نوشت: براساس اطلاعات رسیده، هیچ دختر شیعه‌ای به نام پرنیا ماتسوشیما که مشغول فعالیت‌های شیعی در شهر توکیو بوده، وجود خارجی نداشته و تصاویر منتشرشده منتسب به این شخصیت در واقع مربوط به «صبریه انواری» یک دختر افغانستانی ساکن شهر دهلی نو پایتخت هند بوده است. شیعیان ایرانی ساکن ژاپن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ابنا، ضمن رد وجود این شخصیت، تمام اخبار منتشرشده در خصوص قتل او به دست وهابی‌ها و دستگیری قاتلان را نادرست می‌دانند.

پشت پرده ماجرا چیست؟
برجسته شدن چنین خبری در میانه جنگ غزه، که تمام حواس‌ها به این مسئله جلب شده و مسلمانان بر ضرورت مسئول دانستن رژیم صهیونیستی در کشتار نزدیک به ۴۰ هزار فلسطینی یکصدا و متحد هستند، بسیار پرسش‌برانگیز است. واقعاً منفعت انتشار این‌گونه اخبار با چه گروه یا کسانی است؟ موضوع اصلی اینجاست که چرا این خبر، با این مقدار از مستند و مدرک در این حجم رسانه‌ای تولید شده است؟

یک منبع مطلع در گفت‌وگو با قدس درباره مطرح شدن چنین ماجرایی، پشت پرده آن را پیچیده و یک سناریوی برنامه‌ریزی شده برای تخریب وحدت میان مسلمانان در جامعه ژاپن ارزیابی می‌کند. او می‌گوید: از ابتدای انتشار خبر در صفحه شخصی یک فرد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ساواوا روحانی ژاپنی شیعه و معاون مرکز جامعه‌المصطفی ژاپن به همراه ما قضیه را پیگیری کرد. در تحقیقاتی که انجام شد متوجه شدیم این داستان به‌طور کامل دروغ است. درحقیقت اصالت فردی به نام پرنیا زیر سؤال است؛ چراکه این فرد اصلاً ژاپنی نبوده، از سوی دیگر عکس‌هایی که از فرد مورد نظر توانستیم بدست آوریم مشخص کرد از عکس یک بلاگر افغانستانی استفاده شده است. این قضیه خیلی جالب است، از این جهت که این اکانت و ماجرا را تا این حد توانسته‌اند پرورش دهند و حالا به اینجا رسیده است. این مسائل همه از برنامه‌ریزی یک طرح پیچیده حکایت دارد؛ یعنی می‌خواهند با برجسته کردن ماجرا بر طبل اختلافات بکوبند.

اسلام‌ستیزی در سرزمین آفتاب تابان
این منبع مطلع ادامه داد: در تشریح این مسئله، نخست اینکه نباید از نظر دور داشت که در پنج، شش سال اخیر به سبب تغییر سیاست مهاجرتی و ایجاد برخی گشایش‌ها جمعیت مسلمانان در ژاپن رشد بالایی داشته و از ۳۰ هزار به ۳۰۰ هزار تن رسیده است. در این شرایط مطرح کردن مباحث اسلاموفوبیا (اسلام‌هراسی) یا اسلام‌ستیزی معنا پیدا می‌کند. اقدام افرادی ناشناس با انگیزه‌های نامعلوم در انتشار خبری دروغ به همراه چند عکس فتوشاپی در شرایط حساس جهان اسلام قطعاً فتنه‌انگیزی است. با توجه به حساسیت مسئله، به‌نظر می‌رسد موضوع یک سناریو تفرقه‌افکنانه و ایجاد حساسیت میان مذاهب شیعه و اهل تسنن باشد، آن هم در کشوری که مسلمانان از هر مذهبی برای مدت‎ها به‌صورت مسالمت‌آمیز در کنار یکدیگر زیست فرهنگی داشته، دارند و با حضور در مساجد و مراسم مذهبی یکدیگر، اتحاد خوبی را نشان داده‌اند. در یک بعد احتمال می‌رود خبر مذکور برای برانگیختن احساسات شیعیان، به‌خصوص شیعیان پاکستانی برای ایجاد تحرک ایشان منتشر شده باشد، با این نیت که در ادامه دولت ژاپن مجبور به واکنش شده و محدودیت بر فعالیت‌های شیعیان (و حتی اهل سنت مقیم ژاپن که عموماً  با شیعیان در فعالیت‌های اجتماعی و اسلامی و حمایت از فلسطین همکاری می‌کنند) قائل شود. ضمن اینکه ژاپن از دید ایرانی‌ها کشوری مورد توجه و قابل احترام بوده و بخشی از انتشار این خبر هم احتمالاً جامعه فارسی‌زبان را هدف قرار داده است.
از سوی دیگر همه می‌دانیم این روزها رژیم صهیونیستی اوضاع خوبی ندارد و تا خرخره در باتلاق غزه گرفتار شده است. گرفتاری اشغالگران تنها مربوط به ناکامی نظامی نیست، بلکه در حوزه سیاسی، کشیده شدن رژیم به دیوان بین‌المللی دادگستری و احتمال اعلام حکم جلب سران صهیونیست توسط دادگاه، قطع یا کاهش رابطه ۲۶ کشور با اسرائیل و رویگردانی حتی نزدیک‌ترین متحدان از تل‌آویو را نیز شامل می‌شود. مشکلات صهیونیست‌ها تا جایی بالا گرفته که این روزها دانشجویان ژاپنی از جمله در دانشگاه «واسدا» توکیو هم با برگزاری تجمعات مسالمت‌آمیز به کارزار گسترده حامیان فلسطین پیوسته و با سر دادن شعارهایی خواستار توقف جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین شدند.

با این تفاسیر، دلیل دیگر پشت پرده شکل‌گیری چنین تحرکاتی به روشنی قابل شناخت است. با اینکه به سبب سرمایه‌گذاری‌های کلان سعودی ممکن است گرایش‌های سلفی در ژاپن در میان مسلمانان و یا نومسلمانان گرویده اهل سنت وجود داشته باشد، با این حال فضای نسبتاً آرامی در جامعه همیشه آرام سرزمین آفتاب تابان و شکوفه‌های گیلاس میان جریانات اسلامی حاکم است. بنابراین ماجرای اخیر می‌تواند طرحی برنامه‌ریزی شده با هدف منحرف کردن افکار از جنایات غزه باشد، سناریوی نخ نمایی که از
 هم اکنون پنبه آن زده شده و با توجه به هوشیاری مسلمانان توطئه‌ای شکست خورده خواهد بود.


خبرنگار: هدایت جاوید

دیگر خبرها

  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • اتفاق عجیب و باور نکردنی در لیگ برتر ایران
  • اتفاق عجب و باور نکردنی در لیگ برتر ایران
  • تصاویری از عملیات موفق حماس علیه پایگاه نظامیان صهیونیست | قدرت موشک‌های کوتاه برد رجوم را ببینید + ویدئو
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • روسیه: رزمایش ناتو برای تقابل با ماست؛ ادعای حمله ترکیبی دروغ است
  • ادعای کاخ سفید: از حمله رژیم صهیونیستی به رفح نگرانیم