Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@16:48:32 GMT

جمجمه تغییر شکل میدهد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۲۹۰۱

جمجمه تغییر شکل میدهد

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ این متخصصان مدعی شده‌اند: شمار رو به افزایشی از مردم زائده‌هایی به نام برآمدگی‌های پس‌سری خارجی بزرگ در پایه جمجمه‌شان دارند که به دلیل استفاده مفرط از گوشی‌های هوشمند رشد کرده‌اند.

این زائده‌ها در ابتدا در دهه ۱۸۰۰ میلادی نادر تلقی می‌شد اما هم‌اکنون می‌توانیم این زائده‌های استخوانی را در پس سر خود با انگشت احساس کرده یا در افراد طاس مشاهده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زائده‌ها در افراد جوان‌تر با سرعت بیشتری در حال رشد است به طوری که  تحقیقات نشان می‌دهند که این برآمدگی‌های استخوانی در افراد بین ۱۸ تا ۳۰ ساله شایع‌تر است.

متخصصان "دانشگاه سان‌شاین کوست" در "کویینزلند" استرالیا تحقیقات دقیقی در مورد این پدیده به عمل آورده‌اند. آن‌ها استخوان‌های جمجمه بیش از یک هزار نفر بین ۱۸ تا ۸۶ ساله را بررسی کردند.

دکتر شاهار، مولف اصلی این مطالعه با اشاره به این که طی ۱۰ سال اخیر از ۲۰ سال سابقه کار درمانی او، رشد این زائده‌های استخوانی در پشت جمجمه افراد به طور فزاینده‌ای رو به افزایش است، علت افزایش این پدیده را زمان بیشتری به ویژه میان جوانان اعلام کرده است که به نگاه کردن به سمت پایین می‌گذرانند.

صرف ساعت‌ها برای استفاده از گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها می‌تواند فشار زیادی به قسمت‌هایی از بدن که کمتر استفاده می‌شوند وارد کرده و بدن را وادار به تغییر شکل آن‌ها کند.

به طور خاص عضلاتی که گردن را به پشت سر وصل می‌کنند، در حالی که سعی می‌کنند جمجمه را نگه دارند، بیش از حد به کار گرفته می‌شوند. میانگین وزن سر یک فرد بالغ، حدود پنج کیلوگرم است. 

در پاسخ به بزرگ‌تر و قوی‌تر شدن این عضلات، اسکلت لایه‌های جدید استخوانی را برای تقویت و گسترش این ناحیه رشد می‌دهد.

برآمدگی‌های پس‌سری خارجی جمجمه افراد در حال حاضر به طور میانگین ۲.۶ سانتی‌متر تخمین زده شده‌اند که به گفته متخصصان بسیار بزرگ‌تر از میانگین اندازه‌گیری شده در سال ۱۹۹۶ میلادی است. دلیل این افزایش به اعتقاد متخصصان، یک "انقلاب تکنولوژیک دستی" است.

طبق تحقیقات در سال ۲۰۱۷ میلادی به طور میانگین هر فرد در انگلیس ۲۴ ساعت از هفته یا سه ساعت و نیم از روز را صرف استفاده از گوشی هوشمند خود می‌کند. این آمارهای نگران‌کننده حاکی از آن است که افراد هر ۱۲ دقیقه یک‌ بار گوشی‌های خود را چک می‌کنند.

حدود ۷۸ درصد از انگلیسی‌ها یک گوشی همراه هوشمند داشته و یک پنجم از بزرگسالان این کشور هفته‌ای ۴۰ ساعت یا بیشتر را آنلاین هستند.

دکتر شاهار و همکاران او در تالیف این مطالعه این طور نوشته‌اند که "بار مکانیکی تکراری و پایدار" منجر به تطبیق تاندون‌ها و بافت‌های پیوندی بدن می‌شود.

این متخصصان خاطر نشان کرده‌اند که پیشرفت برآمدگی‌های پس‌سری خارجی بزرگ جمجمه افراد ممکن است به استفاده گسترده از فناوری‌های مبتنی بر صفحه در افرادی از تمام سنین، از جمله کودکان و هم‌چنین وضعیت نامناسب قرار گرفتن یا نشستن افراد مربوط باشد.

اختلالات اسکلتی عضلانی مرتبط با وضعیت نامناسب به هنگام استفاده از رایانه و تبلت به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته و به عنوان عامل خطر برای ابتلا به علائم مربوط به گردن، شانه‌ها و بازوها شناخته شده است.

به نوشته روزنامه دیلی میل، متخصصان تاکید کرده‌اند اگر چه این زائده‌های استخوانی پشت جمجمه افراد بعید است به خودی خود اثراتی مضر داشته باشند اما هرگز از بین نخواهند رفت و به رشد خود ادامه می‌دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رشد فناوری گوشی های هوشمند گوشی هوشمند وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله  رئیسی چهارشنبه شب پنجم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به وقت محلی در ادامه برنامه‌های سفر رسمی یک روزه خود به سریلانکا، در نشست مشترک هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور ضمن ابراز خرسندی از بهره‌برداری رسمی از طرح چند منظور برق‌آبی «اومااویا»، اجرای مشترک این پروژه را یکی از نمادها و جلوه‌های همبستگی و دوستی بین دو ملت توصیف کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آمادگی مشارکت در دیگر طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی سریلانکا را دارند، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا در راستای کمک به پیشرفت این کشور خبر داد و گفت: پیشنهاد می‌کنم کارگروه مشترکی با حضور وزرای مربوطه برای تسریع‌ در ارتقا روابط اقتصادی تشکیل شود. همچنین تشکیل منظم و مستمر جلسات کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی می‌تواند در ارتقای سطح روابط اقتصادی و تجاری دو طرف بسیار موثر باشد.

آیت الله رئیسی با اشاره به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه فرهنگی، علمی و آموزشی، ضمن اعلام آمادگی ایران برای انتقال تجربیات ارزشمند خود به سریلانکا افزود: نیروهای جوان تحصیلکرده و باانگیزه بزرگترین ظرفیت دو کشور برای پیشرفت هستند و ایران از ارتقای سطح همکاری‌ها در حوزه جوانان استقبال می‌کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دو کشور از زیرساخت‌های مناسبی در صنعت گردشگری برخوردارند، همکاری در عرصه صنعت گردشگری و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را از دیگر زمینه‌های مورد علاقه و دارای ظرفیت برای گسترش همکاری‌های دوجانبه برشمرد و اظهار داشت: غربی‌ها پیشرفت ما را نمی‌خواهند و به همین دلیل برای اعمال فشار روی کشورهای مستقل به حربه حقوق بشر متوسل می‌شوند، لذا لازم است همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور در راستای بی‌اثر کردن این دشمنی‌ها تقویت شود.

آیت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تداوم نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه، با تاکید بر ضرورت اقدام هماهنگ کشورهای اسلامی و مستقل برای توقف جنایات این رژیم، رفع محاصره غزه و آغاز امدادرسانی گسترده به مردم مظلوم و مقتدر غزه گفت: بر اساس تصریح همه نظامات حقوقی اشغالگری و تجاوز به هیچ وجه برای اشغالگر حق مالکیت و مشروعیت خلق نمی‌کند، بلکه متجاوز و اشغالگر باید به فوریت اخراج، محاکمه و مجازات شود.

رئیس جمهور سریلانکا نیز در این نشست با بیان اینکه باور داریم فرصت مناسبی برای ارتقای بیش از پیش سطح روابط میان دو کشور ایجاد شده است، اظهار داشت: در مذاکرات مقامات دو کشور راهکارهای تقویت هر چه بیشتر مناسبات و تعاملات به دقت مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد برای تعمیق مناسبات سیاسی بین پارلمان‌های دو کشور نیز فعال‌تر عمل کنند.

«رانیل ویکرمسینگه» با قدردانی از مشارکت جمهوری اسلامی ایران در بازسازی این کشور از جمله طراحی و اجرای پروژه برق‌آبی «اومااویا» گفت: امروز سریلانکا با حمایت دوستان به ویژه ایران در حال بازسازی خود و پیشرفت است. در همین راستا تصمیم گرفتیم برای تسهیل و تسریع این روند نشست بعدی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دوجانبه هر چه سریع‌تر برگزار کنیم و راهکارهای ارتقای سطح مناسبات اقتصادی را نیز مورد بررسی قرار دادیم.

وی با استقبال از پیشنهاد رئیس جمهور کشورمان برای تشکیل کار گروهی متشکل از مسئولان مرتبط برای گسترش روابط اقتصادی فیمابین خاطرنشان کرد: سریلانکا همچنین متقاضی همکاری‌های بیشتر دو ‌کشور در زمینه کشاورزی، گردشگری، همکاری‌های علمی و آموزشی و ورزش است.

رئیس جمهور سریلانکا با ابراز علاقه مندی کشورش برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور گفت: اتفاقات و تحولات منطقه از محورهای مذاکرات امروز ما بود و حمله به کنسولگری ایران در سوریه را محکوم کردیم، زیرا آن را حمله به همه معاهدات و حقوق بین‌المللی می‌دانیم. همچنین درباره حقوق مردم فلسطین و غزه نیز گفت وگوهای مهمی داشتیم؛ دو کشور بر ضرورت توقف کشتار و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه توافق دارند و باور دارند که هیچ بهانه‌ای تداوم این جنایات را توجیه نمی‌کند. موضع رسمی سریلانکا در مورد مسئله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطینی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نقش متخصصان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • خدمات فنی و مهندسی متخصصان ایرانی ماندگار است
  • عملیاتی شدن دو پلتفرم و یک نردبان اطفاء حریق و امداد و نجات آتش‌نشانی به همت متخصصان مشهدی 
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین