Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بیتوته»
2024-03-19@02:31:18 GMT

کمیسیون‌های مجلس به تسخیر اصول‌گرایان درآمد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۴۲۴۶

کمیسیون‌های مجلس به تسخیر اصول‌گرایان درآمد



در انتخابات امسال اعضای هیأت رئیسه مجلس و کمیسیون‌های تخصصی سهم اصول‌گرایان نسبت به سه سال گذشته، افزایش چشمگیری یافت.

به گزارش تابناک، در ترکیب هیأت رئیسه امسال، علی مطهری از لیست امید ـ که سه سال نایب رئیس مجلس بود ـ جای خود را به مصری از فراکسیون ولایی داد. در فراکسیون‌هاي دیگر نیز تقریباً وضعیت به همین منوال بوده و کم و بیش فراکسیون امید، کرسی‌های ریاست را در کمیسیون‌ها از دست ‌داده و به‌ جز چند موفقیت اندک، چیز زیادی عایدشان نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتخاباتی که در کمیسیون‌های صنایع و معادن، برنامه و بودجه و محاسبات، عمران، انرژی و کشاورزی، آب و منابع طبیعی، فرهنگی، بهداشت، اقتصادی حقوقی و قضایی، آموزش، شوراها و آیین نامه صورت گرفت، رئیس و اعضای هیأت رئیسه برای سال چهارم انتخاب شدند. در انتخابات کمیسیون صنایع، عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ماند و فریدون احمدی و رضا علیزاده به ترتیب به نایب رئیسی اول و دوم این کمیسیون انتخاب شدند. عبداله رضیان و سیدجواد حسینی کیا هم به عنوان دبیران اول و دوم تعیین شدند. سعید باستانی نیز به سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

رقیب اصلی ریاست در این کمیسیون، محمدرضا نجفی نماینده تهران بود.در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات، غلامرضا تاجگردون، بار دیگر رئیس و جهانبخش محبی‌نیا نایب رئیس اول و هادی قوامی به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند. در کمیسیون عمران نیز محمدرضا رضایی کوچی به عنوان رئیس، سید احسن علوی و ابوالفضل موسوی بیوکی به عنوان نواب اول و دوم رئیس تعیین شدند. علیم یار محمدی و حسین نیازآذری نیز به عنوان دبیران اول و دوم و صدیف بدری نیز به عنوان سخنگوی کمیسیون عمران انتخاب شدند.

در کمیسیون انرژی فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون ماند و امیری خامکانی و عادل هاشمی پور به ‌عنوان نواب اول و دوم رئیس، عبدالحمید خدری و کوروش کرم‌پور به عنوان دبیران اول و دوم کمیسیون و خانم سکینه الماسی به‌ عنوان سخنگوی کمیسیون انرژی برگزیده شدند.همچنین تکلیف برخی کمیسیون‌هاي دیگر نیز مشخص شد و در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون در اجلاسیه چهارم مجلس دهم برگزار شد و با رأی اکثریت اعضا، محمدمهدی زاهدی بر کرسی ریاست نشست و جای عارف را گرفت.

در کمیسیون بهداشت که رأی گیری آن به دلیل حضور نوبخت در آمریکا با تعویق برگزار شد، وی توانست رقیب خود شهریاری را شکست داده و کرسی ریاست را تصاحب کند. همچنین محمدحسین قربانی و سیدمرتضی خاتمی نیز به ترتیب به عنوان نواب اول و دوم این کمیسیون برگزیده شدند.منوچهر جمالی سوسفی و احمد حمزه نیز توانستند با کسب اکثریت آرا از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به عنوان دبیران اول و دوم این کمیسیون برای اجلاسیه چهارم مجلس انتخاب شوند، همچنین اکبر ترکی سخنگوی این کمیسیون شد. اما اتفاق عجیب رسیدن کرسی ریاست به الیاس حضرتی در کمیسیون اقتصادی بود، کرسی ریاست این کمیسیون اقتصادی مجلس ـ که حدود چهار دوره مجلس در اختیار اصول‌گرایان قرار داشت ـ به یک اصلاح طلب رسید. در این انتخابات الیاس حضرتی به ریاست کمیسیون اقتصادی و نیز عامر کعبی و احمد انارکی محمدی به عنوان نواب اول و دوم رئیس تعیین شدند. نگاه اجمالی به لیست منتخبان، حکایت از این دارد که در اجلاسیه چهار نمایندگان اصلاح طلب نتوانسته اند آن گونه که باید به موفقیت برسند و بسیاری از کرسی‌هاي تأثیرگذار مجلس را از دست داده اند.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۴۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۵۷ درصدی در روز دوم انتخابات ریاست جمهوری روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه از اقبال گسترده مردم این کشور در دومین روز از انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر داد.

پایگاه خبری اسپوتنیک شنبه شب به نقل از کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه اعلام کرد در دومین روز رأی‌گیری سراسری انتخابات تا ساعت ۲۰.۱۹ به وقت محلی، ۵۷.۱۱ درصد از شهروندان روسیه آرا آنلاین و دستی خود را در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری به صندوق‌های ریخته‌اند.

کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه دقایقی پیش اعلام کرد که تا این لحظه مشارکت مردم در انتخابات به ۵۷.۱۱ درصد رسیده است.

بنا به بیانیه کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه، ۱۶۰ هزار مورد حمله در جایگاه‌های رأی‌گیری الکترونیکی از آغاز رأی‌گیری روسیه تاکنون به ثبت رسیده است.

کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه همچنین اعلام کرد که ۸ تلاش عمدی برای آتش‌سوزی در مراکز رأی‌گیری در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری صورت گرفته است.

فرایند رأی‌گیری روز یکشنبه (۱۷ مارس) به پایان خواهد رسید. بر اساس اعلام کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه، در این دوره از انتخابات، یکصدودوازده میلیون و سیصدوده هزار نفر در داخل روسیه و یک میلیون و هشتصد نود هزار نفر از شهروندان این کشور در ۱۴۴ کشور جهان، می‌توانند رأی خود را به صندوق بیندازند.

از بین ۴ نامزد نهایی انتخابات، ولادیمیر پوتین، که به عنوان نامزد مستقل در انتخابات شرکت کرده است، بیشترین شانس را برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری دارد.

«ولادیسلاو داونکوف» ۴۰ ساله، نماینده کنونی مجلس دوماً از حزب «شخصیت‌های جدید»، «لئونید اسلوتسکی» ۵۶ ساله، نماینده مجلس دوماً و رئیس حزب لیبرال دمکراتِ، و «نیکلای خاریتونوف» ۷۵ ساله، معاون حزب کمونیست روسیه با ولادیمیر پوتین رقابت می‌کنند.

این نخستین بار در تاریخ برگزاری انتخابات‌های ریاست جمهوری روسیه است که فرایند اخذ رأی در ۳ روز انجام می‌شود.

کد خبر 6056774

دیگر خبرها

  • پوتین برای پنجمین بار رئیس جمهور روسیه شد
  • جدیدترین نتیجه انتخابات ریاست جمهوری روسیه؛ پوتین چقدر رای آورد؟
  • ولادیمیر پوتین تاکنون چند درصد آرا را به خود اختصاص داده است؟
  • پیشتازی قاطع پوتین در انتخابات ریاست جمهوری روسیه
  • مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری روسیه به ۷۳ درصد رسید
  • مشارکت بیش از ۷۰ درصدی روس‌ها در انتخابات ریاست جمهوری
  • مشارکت در انتخابات روسیه به ۶۵ درصد رسید
  • مشارکت در انتخابات روسیه به ۶۲ درصد رسید
  • مشارکت ۵۷ درصدی در روز دوم انتخابات ریاست جمهوری روسیه
  • چه کسی رئیس مجلس آینده خواهد شد؟