Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار یزد گفت: پیشرفت طرح‌های نیمه تمام در استان یزد به صورت ماهیانه بررسی می‌شود. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمد علی طالبی شامگاه یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه معاون توسعه مدیریت استانداری که در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد با بیان اینکه سال 96 با اصلاح ساختاری که در استانداری به وجود آمد دو معاونت برنامه‌ریزی و هماهنگی امور اقتصادی و توسعه مدیریت و منابع ادغام شد که مورد اعتراض بسیاری از استانداری‌ها صورت گرفت اظهار داشت: با توجه به اهمیت این دو پست از همان ابتدا برای اصلاح این موضوع اقداماتی صورت پذیرفت تا اینکه در پاییز 97 برای 14 استانداری پست مدیریت و منابع استانداری دوباره ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد گفت: بعد از ادغام این دو پست حجم کار و مسئولیت بسیار سنگین شده بود و با توجه به شرایط اقتصادی کشور و موضوعات و مسائلی که استانداری‌ها با آن مواجه بودند با یک معاونت به سختی می‌شد این همه فعالیت را پیگیری کرد که پس از بازگشت دوباره این بخش فداکار را به عنوان معاون مدیریت و منابع استانداری انتخاب کردیم که امیدواریم به مانند گذشته خوش بدرخشد.

وی در ادامه با اشاره به تغییراتی که در بخش‌های مختلف در طول این مدت در استان صورت پذیرفت خاطرنشان کرد: همه تغییراتی که ایجاد شد انگیزه جدیدی را در بخش‌های خود به‌وجود آورد و تلاش افراد منتخب در هر بخش ستودنی و هر فرد با انگیزه و انرژی بسیار خوبی امور مربوطه را پیگیری می‌کند.

نارضایتی مردم از بلاتکلیفی پروژه‌های نیمه تمام فرودگاه هاشمی نژادقزوین| تکمیل مدارس نیمه تمام باید در اولویت قرار گیردوجود 1200 طرح نیمه تمام در گلستان؛ واگذاری پروژه‌های نیمه‌کاره به بخش خصوصی‌
طالبی با بیان اینکه در سال جدید و سالیان بعد باید شاهد سه اتفاق مهم در سطح استان باشیم گفت: اجماع گفتمانی، برنامه‌محوری و همچنین توجه به الگوی برتر که بحث حکمرانی خوب است از جمله موارد بسیار مهمی است که باید مورد توجه همه در استان قرار گیرد.

استاندار یزد به وجه تمایز برنامه آمایش در استان یزد نسبت به استان‌های دیگر اشاره کرد و افزود: ما در استان یزد سعی کردیم که در برنامه آمایش استان به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم نظرات نخبگان را نیز در آن داشته باشیم که به نوعی تنها استانی هستیم که به این شکل عمل کرده است.

وی به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال جاری اشاره کرد و عنوان کرد: استان یزد در دوره گذشته انتخابات به واسطه مشارکت بسیار خوب مردم جایگاه مناسبی را در کشور به خود اختصاص داد که امیدواریم با تلاش‌های همکارانمان بازهم شاهد این حضور پرشور باشیم و اینکه باید در نظر داشت که بی‌ربط‌ترین دفتر استانداری در زمان انتخابات مسئولیت دارد و به این معنا است که همه در استان باید حساسیت‌ها و مسائلی که به سازوکار هر چه بهتر انتخابات مربوط می‌شود را واقف باشند.

طالبی یکی از اولویت‌های استان یزد را در زمینه اشتغال جهت دهی تسهیلات به سمت اشتغال مولد در شهرستان‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: حفظ اشتغال کنونی یکی از دیگر اولویت‌ها در استان یزد است که باید در نظر داشته باشیم اشتباهات گذشته تکرار نشود و به نوعی فعالیت کنیم که نیروهای بیکار شهرستان‌ها ملاکمان برای برنامه‌ریزی شغلی باشند.

استاندار یزد در ادامه خواستار توجه ویژه مسئولان استان به طرح‌های نیمه تمام در زمینه ایجاد اشتغال جدید شد و گفت: طرح‌های نیمه تمام به صورت ماهیانه پایش و مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که پیشرفتشان به چه شکل بوده است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه فرمانداران برای جذب سرمایه در حوزه‌های مختلف تلاش خود را به‌کار بگیرند افزود: هدفمان باید جلب و جذب شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در استان باشد که در این راستا ابتدا باید شناخت کافی از ظرفیت‌های هر شهرستان احصا و آن زمان با این شناخت به دنبال سرمایه گذار باشیم.

انتهای پیام/ح

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۵۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با توجه به بودجه ۱۴۰۳ شهرداری گفت: در خصوص بودجه عمرانی بر اساس اولویت‌هایی که تعیین شده ، اقدام خواهد شد و اولویت اصلی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و تلاش خواهیم کرد که هیچ پروژه‌ای در سال ۱۴۰۳ نیمه‌تمام باقی نماند.

مرتضی پیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: جهش و افزایش قابل‌توجه در رقم بودجه شهرداری ارومیه با هدف افزایش خدمات‌رسانی به شهروندان انجام گرفته است.

وی افزود: عمده درآمدهای شهرداری از محل درآمد و عوارض‌های محلی تأمین می‌شود و توسعه اقدامات عمرانی در سطح شهر و خدمات‌رسانی به شهروندان در گرو مشارکت همه آن‌ها است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: اولویت مدیریت شهری در مباحث جاری حقوق و مزایای پرسنل شهرداری و هزینه‌های جاری فعالیت‌های شهرداری است و در کنار این در خصوص بودجه عمرانی بر اساس اولویت‌هایی که تعیین شده اقدام خواهد شد و اولویت اصلی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و تلاش خواهیم کرد که هیچ پروژه‌ای در سال ۱۴۰۳ نیمه‌تمام باقی نماند.

پیری تصریح کرد: در سال‌جاری تلاش خواهیم کرد که پروژه‌های سرمایه‌گذاری نیمه‌تمام را نیز با پیدا کردن راه‌حل‌هایی به چرخه اقتصادی و فعالیت بازگردانیم.

وی با بیان اینکه ترافیک امروز جز دغدغه‌های اصلی شهر ارومیه است، ادامه داد: امروز گره‌های ترافیکی آسایش شهروندان را گرفته است و هر چقدر به سمت زندگی ماشینی حرکت می‌کنیم، موجب بروز هرچه بیشتر مشکلات ترافیکی می‌شود.

پیری عنوان کرد: شورای شهر همواره در برابر شهروندان پاسخگو است و به مطالبات آن‌ها جواب می‌دهد و اگر موردی نیز بوده که اجرایی نشده، حاضر به روشنگری و تنویر افکار عمومی برای بیان دلایل آن است.

وی تأکید کرد: امروزه بزرگترین آفت در شهر ارومیه مدیریت ترافیک است و شورای ترافیک باید به فکر حل موضوعات باشد تا منجر به سیال‌سازی و روان‌سازی ترافیک شود.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: باید ترافیک شهر را به صورت کلی و با در نظر گرفتن تمام شاخص‌ها و مدنظر قرار دادن سیاست‌های انسان‌محوری به جای ماشین‌محوری کنترل کرد و بافت مرکزی شهر باید از ترافیک تخلیه و کنترل شود.

پیری افزود: ایجاد پیاده‌راه در مرکز شهر ارومیه راهکار کنترل و مدیریت ترافیک است و باید خیابان‌های هسته مرکزی شهر تبدیل به پیاده‌راه شود.

وی تأکید کرد: تا وقتی تمرکززدایی از موضوع ناوگان حمل‌ونقل عمومی انجام نشده باشد و به طول و مسیر سفرها توجهی نشود و پارک‌سوارها را از هسته مرکزی شهر منتقل نکرده‌ایم، ترافیک کماکان پابرجا خواهد ماند.

پیری تصریح کرد: با انتقال مشاغل مزاحم و ایجاد مجتمع‌های تخصصی در مناطق خارج از هسته مرکزی شهر، ترافیک کنترل می‌شود و حتی در برخی شهرها مشاغل دولتی نیز از هسته مرکزی شهر منتقل شده‌اند.

وی ادامه داد: بودجه مناسبی برای والیبال در سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است و در تیم‌داری با قدرت پیش خواهیم رفت و تیم به بهترین شکل بسته خواهد شد و در سال‌جاری سعی خواهیم کرد که بهترین نتایج را کسب کنیم.

کد خبر 750574

دیگر خبرها

  • پشتوانه مردمی بزرگ ترین سرمایه انقلاب اسلامی است
  • هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم/ هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم تا مردم ذی‌نفع نهایی باشند
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • بررسی مشکلات رانندگان حمل و نقل عمومی در مرز مهران‌
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است