Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آمریکا از تمایل دونالد ترامپ برای انجام تحقیقات توسط یک دولت خارجی درباره مخالفانش دفاع کرد و سوالات مطرح شده در این باره را "حماقت واشنگتن" خواند.

به گزارش ایسنا، مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره اینکه پذیرش انجام تحقیقات درباره مخالفان از سوی یک دولت خارجی درست است یا غلط، در شبکه فاکس نیوز خطاب به مجری برنامه اظهار کرد: شما از من درخواست کردید که هیچ‌یک از سوالاتتان را "احمقانه" نخوانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(اما) الان واقعاً به این مرز نزدیک شدید.

وزیر امور خارجه آمریکا ادامه داد: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به روشنی بیان کرده است که همواره از اینکه تصمیم درستی را برای مردم آمریکا می‌گیرد، اطمینان حاصل می‌کند و من مطمئنم که در این مورد نیز همین کار را خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری یاهو، ترامپ اخیراً در گفت‌وگو با شبکه "ای‌بی‌سی" به انجام "تحقیقاتی درباره مخالفان" که از سوی یک دولت خارجی صورت بگیرد، به جای تحقیق درباره مداخله در انتخابات آمریکا اشاره کرد و گفت، اطلاعات مخربی را به دست خواهد آورد و لزوماً اف‌بی‌آی را در این باره مطلع نخواهد کرد.

ترامپ درباره این تحقیقات گفت: اگر احساس کنم مشکلی وجود دارد، احتمالاً به اف‌بی‌آی مراجعه می‌کنم اما وقتی صحبت از تحقیقات درباره مخالفان دولت است، لزومی ندارد به اف‌بی‌آی خبر دهیم چون ماموران کافی برای رسیدگی به چنین پرونده‌ای را ندارد.

رئیس جمهوری آمریکا این اظهارات را برای شفاف سازی گفته‌هایش در مصاحبه‌ای دیگر بیان کرد که طی آن گفته بود، اگر یک قدرت خارجی به کمپین او اطلاعاتی "نادرست" درباره یکی از مخالفانش ارائه کرد، به نهاد اجرای قانون فدرال اطلاع خواهد داد. او با این حال برای دریافت چنین اطلاعاتی که از سوی یک کشور خارجی تهیه شده باشد، ابراز تمایل کرد.

مجری برنامه فاکس نیوز در گفت‌وگو با پامپئو یادآور شد، آمریکا در طول تاریخ مداخله خارجی در انتخابات را غیرقابل قبول می‌داند و این نکته‌ای است که رئیس کمیسیون انتخابت فدرال آمریکا پس از اظهارات ترامپ آن را به روشنی بیان کرد.

الن وینتروب، رئیس کمیسیون انتخابات فدرال در بیانیه‌ای اظهار کرد: درخواست، پذیرش یا دریافت هر چیزی از یک دولت خارجی در ارتباط با انتخابات آمریکا از سوی هر شخصی غیرقانونی است.

این مقام آمریکایی با تاکید بر اینکه چنین مساله‌ای بدیهی است، ادامه داد: مداخله انتخاباتی از سوی دولت‌های خارجی از زمان آغاز تاریخ کشورمان غیرقابل قبول تلقی شده است.

پامپئو در پاسخ به صحبت‌های مجری فاکس نیوز گفت: رئیس جمهوری نیز همین عقیده دارد. من حرف دیگری ندارم که در این باره بیان کنم. به اینجا آمدم تا درباره سیاست خارجی صحبت کنم و فکر می‌کنم سومین بار است که درباره حماقت واشنگتن از من سوال کردید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا دونالد ترامپ مایک پامپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا و نامزد فعلی انتخابات ریاست جمهوری پیش رو طرحی را برای حل مسالمت آمیز اوکراین تدوین کرده است.

براساس گزارش دیلی تلگراف، رئیس جمهور سابق آمریکا تا زمان انتخابات طرح خود درباره اوکراین را علنی نخواهد کرد.

پیشتر ترامپ در پایان ماه آوریل در مصاحبه‌ای با تایم گفته بود که در صورت انتخاب شدن به اوکراین کمکی نخواهد کرد مگر اینکه اروپا وارد عمل شود. «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفته بود: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت‌های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه گذشته بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت‌های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این در حالی است که وادیم اسکپتسکی معاون رئیس کل اطلاعات وزارت دفاع اوکراین از سقوط قریب الوقوع شهر راهبردی این کشور به دست روس‌ها خبر داد.

وی افزود: سقوط شهر راهبردی جاسوف یار به دست نیروهای ارتش روسیه حتمی است.

این مقام اوکراینی با اشاره به تنگایی که نیروهای این کشور در ارتفاعات شهر چاسوف یار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند از سقوط این شهر مشابه شهر آودیواکا در آینده نزدیک خبر داد.

وی به اهمیت راهبردی این شهر برای نیروهای اوکراینی اشاره کرد و گفت: تسلط روس‌ها بر این شهر راه برای تسلط آنها بر شهرهای بزرگ در دونتسک هموار خواهد کرد.

این درحالی است که پیش از این الکساندر سیرسکی فرمانده ارتش اوکراین از اوضاع سخت نیروهای این کشور در خطوط نبرد خبر داده بود.

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه هفته گذشته اعلام کرده بود که نیروهای روسی در حال حاضر ابتکار عمل را در جبهه‌ها در دست دارند.

طی روزهای گذشته روس‌ها بر بردیچی، بوگدانوفکا، نوومیخلوفکا، سیمینوفکا و پرفومایسکو مسلط شده‌اند.

کد خبر 6096075

دیگر خبرها

  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • منابع آگاه: دولت بایدن و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره یک توافق هستند