Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرخ زاد ظهر دوشنبه در جلسه بررسی و تعیین تکلیف راه در دست مطالعه مهرگان به قزوین که با حضور مدیرکل دفتر فنی، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و دیگر مسئولین برگزار شد، احداث این جاده را از مطالبات مهم مردم مهرگان برشمرد و اظهار کرد: شهر مهرگان به عنوان یک شهر جدید تعریف شده و از همان ابتدا می بایست تمام زیر ساخت ها و راههای، دسترسی آن در نظر گرفته می شد، اکنون نیز بانیان اصلی احداث مسیر مذکور اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری محمدیه است و حضور مدیرکل راه و شهرسازی و شهردار محمدیه در جلسات مربوطه الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حضور کارشناسان دفتر فنی در جلسات کارشناسی احداث جاده را ضروری دانست و گفت: طی تفاهم نامه ای که برای احداث مسیر داشتیم، تاکید شده بود حضور کارشناسان حوزه فنی استانداری به عنوان شخص ثالث و مرجع حاکمیتی در جلسات کارشناسی ضروری است.

فرخ زاد در پایان مقرر کرد جلسه آتی در محل پروژه و با حضور مشاوران آب منطقه ای، شهرداری و راه و شهرسازی برگزار شود تا تمام جوانب در محل بررسی و تصمیم نهایی گرفته شود.

کد خبر 4643095

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قزوین مسکن مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۰۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند

ایسنا/لرستان شهردار سلسله گفت: راه‌ و شهرسازی لرستان در طرح‌های جامع و تفصیلی بازنگری کند و به اجرای این طرح‌ها شتاب بیشتری دهد.

محمد شریفی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: باید از ظرفیت قانون مولدسازی برای کمک به شهرداری‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: در ماده ۲۲ قانون هوای پاک به صراحت وظایف دستگاه‌ها مشخص شده است که باید به آنها عمل کنند.

شهردار سلسله گفت: با هدف توسعه فضای سبز در شهرها، نیاز است راه و شهرسازی برخی املاک خود را برای سرانه فضای سبز در اختیار شهرداری‌ها قرار دهد.

وی درباره تامین قیر برای شهرداری‌ها، بیان کرد: در لرستان کارخانه آسفالت داریم، اما قیر نداریم و حتی اگر قیر را تامین کنیم شرکت آب منطقه‌ای لرستان اجازه برداشت شن و ماسه را از رودخانه نمی‌دهد.

او درباره تامین ماشین‌آلات در شهرداری‌های استان، گفت: سهم شهرداری الشتر از ماشین‌آلات عمرانی اندک است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • تصادف در جاده های زنجان ۲ فوتی بر جای گذاشت
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • برخورد پژو با ستون پل در جاده خدابنده ۲ فوتی گذاشت