Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@06:13:48 GMT

ایجاد ۱.۲ میلیون شغل در گروی شکسته شدن برخی انحصارات

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۰۹۸۲

ایجاد ۱.۲ میلیون شغل در گروی شکسته شدن برخی انحصارات

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی سلیمی‌زاده دیشب در برنامه پایش، با اشاره به انحصارات موجود در اعطای مجوز به مشاغل حرفه‌ای و ظرفیت اشتغال‌زایی، اظهار داشت: علی رغم اعلام مسئولین که تعداد زیادی از پزشکان کشور بیکار هستند طبق آمار جهانی و رسمی کشور سرانه پزشک ما حتی از کشورهایی چون مالت و تاجیکستان کمتر است؛ در صورتی که اگر در کشور تعداد پزشکان افزایش یابد، می‌توانند به مناطق محروم بروند و ماهانه حدود ۲۰ میلیون تومان درآمد کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشور ما در پزشکی، وکالت، داروسازی، سردفتری و دندان‌پزشکی سرانه بسیار پایینی نسبت به کشورهای گروه ۲۰ و حتی کشورهای منطقه دارد که مشخصاً به دلیل وجود انحصار در این مشاغل است.

سلیمی زاده با بیان اینکه سرانه وکیل در کشور ما حتی از عراق هم کمتر است، گفت: وضعیت وکالت در کشور آنقدر وخیم است که کمتر کسی به دلیل هزینه‌های گزاف آن حاضر به وکیل گرفتن برای پرونده‌های قضائی است. این در شرایطی است که متصدیان و ذینفعان این مشاغل به بهانه واهی اشباع و تعداد زیاد، اجازه افزایش ظرفیت دانشگاه‌ها برای رشته‌هایی چون پزشکی، داروسازی و دندان‌پزشکی را نمی‌دهند و در مشاغلی چون وکالت و سردفتری مجوزهای کسب و کار را افزایش نمی‌دهند.

وی افزود: این در حالی است که نه تنها سرانه ما بسیار پایین است بلکه این مسئله موجب ایجاد صف و افزایش سرسام آور قیمت‌ها شده است. در صورتی که با افزایش سرانه در این مشاغل، هم معضل بیکاری تا حد زیادی حل می‌شود و هم به دلیل ایجاد رقابت، قیمت‌ها کاهش یافته، واقعی می‌شوند و کیفیت خدمات نیز افزایش می‌یابد.

سلیمی زاده تاکید کرد: با شکست انحصار در این مشاغل می‌توان این چالش را حل و امکان ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار شغل مستقیم فراهم کرد.

در ادامه برنامه، سرهنگ هویدا تزار رئیس مرکز صدور پروانه‌های پلیس کل کشور در مورد متقاضیان دریافت مجوز آموزشگاه و احتمال اشباع بازار، اظهار داشت: اگر متقاضیان، شرایط و صلاحیت لازم را داشته باشند صدور مجوز مذکور قطعی خواهد بود و به هیچ عنوان مسئله اشباع مانعی برای صدور این مجوز نیست.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مجوزهای مورد نیاز را بر روی سایت پیشخوان مجوزهای کشور به آدرس g۴b.ir بارگزاری کرده‌اید، گفت: ما این موارد را به صورت محلی اعلام می‌کنیم و در سامانه بارگزاری نمی‌کنیم. در صورتی که طبق ماده ۷ اصل ۴۴ قانون اساسی همه دستگاه‌ها موظفند تمامی اطلاعات و جزئیات مجوزهای خود را بر روی پایگاه مجوزهای کسب و کار بارگزاری کنند

کد خبر 4642952 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه پایش اشتغال زایی دندانپزشکی وکالت انحصارزدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۰۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ مجوز کاغذی از ۲۵ اردیبهشت در دستگاه‌ها قابل پذیرش نخواهد بود

امیر سیاح رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار با بیان اینکه تا ۲۵ اردیبهشت تمامی دستگاه ها طبق قانون بهبود محیط کسب و کار مجوزهای کاغذی خود از طریق درگاه  ملی مجوزها را باید الکترونیکی کنند گفت: تا به امروز بیش از ۴۵۰ هزار مجوز الکترونیکی و شناسه کد یکتا صادر شده است.

وی افزود: در صورتی که دستگاه ها و استان ها مجوزهای خود را به هر دلیلی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها الکترونیکی و تبدیل به شناسه کد یکتا نکنند، هیچ یک از دستگاه های دولتی و فعالان اقتصادی و سیستم های دولتی مجوزهای کاغذی را قبول نخواهند کرد. 

او گفت: طبق نص صریح قانون دو سال بعد از لازم الاجرا شدن قانون تصویب صدور مجوز‌ها یعنی روز ۲۶-۲-۱۴۰۳ دو سالگی لازم الاجرا شدن این قانون دیگر مجوز‌های کاغذی بدون اعتبار هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • محدودیت‌ها به تدریج اعمال می‌شود/ برخی دستگاه‌ها فناوری مطلوبی ندارند
  • لرستان صدر جدول؛ تعداد مجوزهای تبدیل شده از ۴۲۷ هزار گذشت
  • حذف کسب وکارهای غیرقانونی از گردونه رقابت با مجوز الکترونیکی
  • هیچ مجوز کاغذی از ۲۵ اردیبهشت در دستگاه‌ها قابل پذیرش نخواهد بود
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • گلستان در قعر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا
  • ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی
  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است