Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@21:39:00 GMT

درمان زودانزالي با ورزش

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۱۰۲۹

درمان زودانزالي با ورزش

خبرگزاري آريا -
ورزش‌هاي موثر در درمان زودانزالي
ورزش يکي از مهمترين راه هاي درمان و پيشگيري بسياري از بيماري‌ها است. زود انزالي نيز يکي از متداول‌ترين مشکلات دستگاه تناسلي مردان حين برقراري رابطه جنسي است که يکي از موثرترين روش‌ها براي درمان انزال زودرس ورزش و انجام حرکات ورزشي مناسب است. با بيتوته همراه باشيد تا به شما موثرترين حرکات ورزشي درمان زودانزالي را به شما آموزش دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زودانزالي و درمان آن
افراد مبتلا به اختلال جنسي زودانزالي، معمولاً خيلي زود به ارگاسم و ارضاي جنسي مي رسند و خود و همسرشان لذت کافي را از رابطه جنسي نمي‌برند. از اين رو، درمان انزال زودرس يکي از دغدغه هاي اصلي افراد مبتلا به آن مي باشد، و براي درمان آن از روش هاي مختلف استفاده مي شود. که يکي از مهمترين اين روش ها، استفاده از تمرينات ورزشي و برخي حرکات ورزشي مي باشد.
اهميت ورزش در درمان زودانزالي
تقريبأ 40% افرادي که تحرک ندارند به انزالي زودرس دچار مي شوند و با اين آزمايش ساده به راحتي مي توان فهميد که ورزش کردن چقدر مي تواند در درمان زود انزالي نقش داشته باشد.
درمان انزال زودرس با يک برنامه ورزشي روزانه ساده
هر روز به مدت 20 دقيقه پياده روي تند را در برنامه خود داشته باشيد اين پياده روي باعث مي شود که خون در تمام نقاط بدن به جريان بيفتد و حتي باعث مي شود که خون رساني در سرتاسر آلت تناسلي به جريان بيفتد.
ورزش بعدي که بايد بعد از پياده روي انجام بدهيد اين است که بايد حرکات اتقباضي مرتب ماهيچه هاي لگن خود را منقبض کنيد تقويت شدن ماهيچه هاي لگن در درمان زود انزالي مي تواند نقش بسيار موثري را ايفا کند.
ورزش ديگري که مي تواند به شما کمک کند. حرکت بشين پاشو مي باشد سعي کنيد 3 بار هر بار 20 تکرار اين حرکت را انجام بدهيد. اين حرکت هم براي تقويت ماهيچه هاي لگن و سريني و هم عضلات اطراف آلت تناسلي مي تواند مفيد باشد. اين حرکت هم يکي از حرکات موثر در درمان زود انزالي ميباشد.
حرکات کششي
يکي از پاهاي خود را جمع کرده و روي زانو و پنجه قرار گيريد. و پاي ديگر خود را کشيده نگه داريد و بدنتان را ب سمت پنجه آن پا کشيده و با دست کشيدتان آن را نگه داريد. اين حرکت بافت هاي کنار آلت تناسلي را تحت تاثير قرار ميدهد. 30 ثانيه حالت کشش را حفظ و سپس با پاي ديگر اين حرکت را انجام دهيد.
درمان زودانزالي با حرکات کششي
حرکت کيگل
حرکات کيگل يکي از روش‌هاي بسيار موثر در تضمين سلامت آلت تناسلي است. درمان انزال زودرس و اختلالات نعوظ با استفاده از تمرينات کيگل حتمي و اثبات شده است. براي انجام اين حرکات بايد يک محيط آرام و آرامش بخش را ايجاد کنيد. تمرين کيگل با عضلات لگني سرو کار دارد و با انقباض عضلات لگن همراه خواهد بود.
- قبل از انجام اين ورزش ابتدا بايد بدانيد که اين عضله درست در کجا قرار دارد. به مدت 5 ثانيه اين عضله را منقبض کرده و سپس آن را آزاد نماييد. بين هر بار انقباض، 10 ثانيه به آن استراحت دهيد و در هر دوره تمرين، 10 بار اين کار را انجام دهيد.
براي اين که سريع تر به نتيجه برسيد، تمرکز خود را افزايش دهيد. توجه داشته باشيد که هنگام انجام اين ورزش عضلات ناحيه ران، شکم و يا باسن را منقبض نکنيد و فقط قسمت گفته شده را منقبض نماييد. هر روز سه بار هر بار در 10 دوره، اين تمرين را انجام دهيد.
- پاها را به صورت قائمه قرار داده و لگن را از زمين بلند کنيد به نوعي که به عضلات ان فشار وارد شود .در همين حالت به مدت چند ثانيه اي عضلات باسن را منقبض و منبسط کنيد. اين حرکت را به دفعات 2 تا 3 مرتبه در هر روز انجام دهيد.
تقويت عضلات لگني با کيگل
يوگا
ورزش يوگا يک راه موثر براي تقويت و متعادل سازي بافت هاي مختلف بدن مي باشد. که اندام‌هاي جنسي هم از اين قانون مستثني نمي باشند. ورزش يوگا يکي از ورزشي هاي موثر و تاثير گذار براي درمان زودانزالي مي باشد. برخي از حرکات يوگا علاوه بر تقويت عضلات تحتاني شکم، ضعف موجود در رگ هاي مرتبط با دستگاه تناسلي را هم از بين مي برند و جريان خون را افزايش مي دهند.
حرکاتي مانند حرکت کمان، حرکت پروانه، حرکت کشش و حرکت خم رو به جلو از جمله حرکت هاي ورزشي يوگا هستند که در درمان زودانزالي در مردان بسيار موثر است و با انجام دادن اين تمرينات مي تواند به تقويت عضلات لگن و آلت تناسلي کمک نمود.
حرکات يوگا ورزشي موثر در درمان زودانزالي
شنا سوئدي
روي زمين قرار بگيريد، گردن را در راستاي بدن نگه داريد و پنجه‌ دست را دقيقا زير شانه‌ها روي زمين قرار دهيد. براي پايين رفتن پشت خود را صاف نگه داريد و با خم کردن آرنج‌ها درحالي که سر آرنج به سمت پشت اشاره مي‌کند، پايين برويد. تا جايي پايين برويد که سينه شما به زمين برسد. بلافاصله آرنج خود را باز کنيد و خودتان را به بالا هل دهيد تا به نقطه شروع برسيد.
اگر بدن شما به اندازه کافي قوي نيست که شناي سوئدي استاندارد را به شکل صحيح انجام دهيد، مي‌توانيد شناي زانو رو زمين را انجام دهيد؛ تا زماني که بدن شما قوي شود و بتوانيد حرکت شناي استاندارد را به شکل صحيح اجرا کنيد.
شنا سوئدي اصلاح شده
چهاردست‌وپا روي زمين قرار بگيريد و گردن را در راستاي بدن به صورت صاف نگه‌ داريد. دست‌هاي خود را به اندازه عرض شانه از هم باز کنيد، تا آنجايي که نيم‌تنه و پشت شما صاف شود و خط صافي از شانه‌ها تا زانوها داشته باشيد. مطمئن شويد که مچ دست‌تان دقيقا زير شانه قرار گرفته است.
بازوها بايد صاف و قرينه هم باشند. نوک آرنج شما بايد به سمت عقب باشد. آرنج‌ها را خم کنيد و بدن خود را پايين بياورد تا جايي که بدن‌تان به زمين نزديک شود و بازوهاي شما موازي با زمين قرار گيرد.
ميان تنه خود را طي تمرين سفت نگه داريد. شکم بايد تو و پشت صاف باشد. به محض اين‌که بازوهاي شما موازي با زمين شد، پنجه‌ها را روي زمين فشار دهيد و با باز کردن آرنج، خود را بالا بکشيد و به موقعيت اوليه خود برگرديد. اين حرکت را به تعدادي که مي‌توانيد در 3 ست انجام دهيد.
• اگر اين حرکت هم براي شما سخت است، حتي مي‌توانيد ابتدا روي ديوار تمرين شناي سوئدي کنيد تا زماني که بدن‌تان آماده شود.
گردآوري: بخش ورزش بيتوته

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سنگ کیسه صفرا یکی از موارد ایجاد درد در افراد و اختلال در زندگی روزمره آنها است، سنگ کیسه صفرا یا سنگ صفرا، مواد جامدی هستند که در کیسه صفرا (کیسه صفرایی) که یک عضو کوچک و مثلثی در داخل کبد است، ایجاد می‌شوند. این سنگ‌ها از ترکیبات مختلف از جمله کلسترول، کلسیم بیلیروبینات و مواد دیگر تشکیل شده‌اند.

عواملی مانند ژنتیک، مصرف غذاهای پرچرب و پرکلسترول، چاقی، دیابت، عوامل هورمونی و تغییرات در ترکیب صفرا می‌توانند به افزایش خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا منجر شوند.

علائم سنگ کیسه صفرا

علائم سنگ کیسه صفرا ممکن است شامل درد شدید در ناحیه بالینی راست باله، تهوع، استفراغ، احساس سنگینی و احساس پر شدن در ناحیه شکم باشد. در صورت بروز علائم مشابه، تشخیص و درمان سنگ کیسه صفرا توسط پزشک انجام می‌شود.

تشخیص سنگ کیسه صفرا

برای تشخیص سنگ کیسه صفرا، پزشک ممکن است از روش‌های تشخیصی مختلف استفاده کند، از جمله:

آزمایش خون: آزمایش خون می‌تواند نشان دهنده وجود التهاب یا عفونت در کبد یا کیسه صفرا باشد.

سونوگرافی: این روش تصویربرداری با فرکانس بالا است که از امواج صوتی برای تولید تصاویر از داخل بدن استفاده می‌کند. با استفاده از سونوگرافی، سنگ‌های موجود در کیسه صفرا و مجاری صفرا مشاهده می‌شوند.

سیتی‌اسکن: سیتی‌اسکن نیز می‌تواند به پزشک کمک کند تا سنگ‌های کیسه صفرا و مجاری صفرا را تشخیص دهد.

انجام ام‌آر‌‌آی: این روش تصویربرداری با مغناطیس است که ممکن است برای تشخیص سنگ کیسه صفرا مورد استفاده قرار گیرد.

درمان سنگ کیسه صفرا

درمان سنگ کیسه صفرا ممکن است به شرایط و اندازه سنگ، علائم، و وضعیت کلی بیمار بستگی داشته باشد. در برخی موارد، اگر سنگ کوچک باشد و علائم قابل تحمل باشند، ممکن است نیاز به درمان فوری نباشد و پزشک ممکن است توصیه کند منتظر بمانید تا سنگ به طور طبیعی از بدن خارج شود.

اما اگر سنگ بزرگ باشد یا علائم شدیدی از جمله درد شدید، تب، استفراغ، تهوع، و التهاب وجود داشته باشد، ممکن است نیاز به درمان فوری داشته باشید. روش‌های درمانی معمول برای سنگ کیسه صفرا شامل:

جراحی: در موارد شدید و پیچیده، پزشک ممکن است توصیه به انجام عمل جراحی برای برداشتن سنگ کیسه صفرا داشته باشد. این عمل ممکن است به صورت باز یا از طریق لاپاراسکوپی (جراحی کم‌تهاجم) انجام شود.

شکستن سنگ: در روش‌های غیرجراحی، مانند کولانگیوگرافی تخلیه‌ای (ERCP) یا لیتوتریپسی شوکی موج (ESWL)، سنگ‌های کوچک شکسته و از بدن خارج می‌شوند.

استفاده از داروها: برخی داروها مانند اسپاسمولیتیک‌ها (برای کاهش تشنج) یا داروهای حل سنگ (برای حل سنگ‌های کلسیمی) ممکن است به عنوان گزینه درمانی مورد استفاده قرار گیرند.

پزشک پس از انجام تشخیص دقیق، شما را راهنمایی می‌کند که روش درمان مناسب برای شما چیست و چگونه باید با عوارض و پیامدهای آن روش موافقت کنید. همچنین، پس از درمان، پزشک ممکن است نکات و تغییرات در سبک زندگی و رژیم غذایی شما را نیز توصیه کند تا از عود سنگ کیسه صفرا جلوگیری شود.

ERCP: این روش تصویربرداری و درمانی است که با استفاده از یک دستگاه انعقاد و دستگاه فیبرواسکوپ، به پزشک امکان می‌دهد تا به طور مستقیم به داخل کبد و مجاری صفرا دسترسی پیدا کند و سنگ‌ها را حذف کند.

در نهایت پزشک ممکن است بر اساس علائم و نتایج آزمایش‌های تصویربرداری، تشخیص نهایی را قطعی کند و برنامه درمانی مناسب را برای شما تعیین کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت چرخش مچ پا چیست؟
  • تمرینات ورزشی برای مچ پا
  • انجام ۱۰ عمل اهدای اعضا در خوزستان در ۵ روز، جهشی بی سابقه
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • انجام ۱۰ عمل اهدای اعضا در خوزستان جهشی بی سابقه
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • انجام ۱۰ عمل اهدای عضو در خوزستان در ۵ روز
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • حرکت به سمت مشارکت معنادار و عمیق مردم در ساخت مسکن
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟