Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار علی مویدی خرم آبادی روز دوشنبه در همایش اقتصاد پنهان اظهار داشت: تنها راه برای کاهش قاچاق متمرکز شدن بر دانشگاه‌ها و استفاده از فکر و اندیشه صاحبنظران است و نگاهی غیر از این نتیجه بخش نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان ستادی که تولید فکر و دانش می‌کند تا در فرآیند تجارت ما آسیب‌ها را شناسایی و برای پیشگیری و مقابله راهکار ارائه دهد افزود: اگر به مقولات پیشگیری و مقابله بیشتر پرداخته شود می‌تواند عاملی بازدارنده در حوزه گسترش قاچاق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: با رویکرد علمی مشارکت مردمی را می‌توانیم تقویت کنیم و با استفاده از افکار عمومی و کسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: کردستان در زمینه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد جزو استان‌های برتر بوده است و می‌توان از این توان در مقابله با قاچاق مقابله کرد.

وی اظهار داشت: کردستان ظرفیت و قابلیت بسیار ارزشمندی در حوزه اقتصاد دارد که می‌توان در شرایط ویژه و تحریم‌ها از آن بهره گرفت و آسیب‌های زیادی از ناحیه اقتصاد پنهان در اشتغال و تولید ایجاد می‌شود مشکلات عدیده ای را بروز می‌دهد.

مویدی با بیان اینکه برخی از خلاءهای قانونی منجر به افزایش قاچاق می‌شود اضافه کرد: تجارت و اقتصاد کشور اگر از انحراف و پیامدهای قاچاق بکاهد باید شفاف سازی صورت گیرد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کشور بویژه از سال گذشته با چالش‌های جدید در حوزه اقتصادی مواجه شده و دشمن تمام توان خود را به کار گرفت تا با فشار، مردم را از مسیر ماندگار خود منحرف کند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان هم در این همایش گفت: کشورهای توسعه یافته از ۲ طریق برخی مشکلات را حل کرده‌اند که شامل کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و تاکید بر تقویت سرمایه‌های اجتماعی است.

علی خداویسی افزود: رابطه مستقیم بین راه‌های تحقیقاتی و توسعه از جهات مختلف وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه این همایش از دیدگاه‌های حقوقی، اقتصادی و فرهنگی به موضوع قاچاق می‌پردازد اظهار داشت: ۵۲ مقاله و اثر از استان‌های مختلف به دبیرخانه ارسال که در نهایت ۲۲ اثر توسط داوران انتخاب شد.

۶۱۰۸ / ‏‬ ۳۰۳۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان کالای قاچاق سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان

ناظر گمرکات کردستان از صادرات ۱۶۴ هزار تنی انواع کالا به ارزش ۶۱ میلیون دلار در گمرکات استان به خارج از کشور خبر داد و گفت: از این میزان، ۱۳۹ هزار تن به ارزش ۴۲ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار و خروج شده است.

فرامرز امیدی، رشد وزنی صادرات در فروردین ماه امسال نسبت به سال قبل را ۱۰ درصد عنوان کرد و گفت: عمده کالا‌های صادر شده از گمرکات، انواع محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی، مصالح ساختمانی، انواع شیشه (جام) و فرش است که به کشور‌های عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت صادر شد.

وی به کالا‌های ترخیصی از گمرکات تحت نظارت إشاره کرد و افزود: میزان واردات قطعی و ورود موقت از این گمرکات در یکماهه اول امسال مجموعاً ۱۴ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۳۸ میلیون دلار بوده که سهم واردات قطعی ۸۰۸ تن به ارزش ۷ میلیون دلار می‌باشد. مجموع واردات و ورود موقت از نظر ارزش دلاری ۶ درصد رشد داشته است.

 امیدی گریزی به کالا‌های وارداتی نیز گریزی زد و گفت: عمده کالا‌های وارداتی عبارت است از شمش طلا، آلومینیوم، کالا‌های واسطه‌ای، ماشین آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی مورد نیاز مرزنشینان  است که عمدتا از کشور‌های عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و درکوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص شده اند.

وی یادآور شد: در فروردین ماه ۱۴۰۳ تشریفات گمرکی بیش از ۲۴۴ هزار تن انواع کالای ترانزیتی به ارزش بالغ بر ۲۹۷ میلیون دلار از گمرک باشماق صورت پذیرفته است که مقدار ۲۰۵ هزار تن آن به ارزش ۲۳۷ میلیون دلار طی ترانزیت مبدا به کشور ورود شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی رشد ۶۳ درصدی را به همراه داشته است. همچنین در همین مدت مقدار ۳۹ هزارتن کالا به ارزش بالغ بر ۱۶۰ میلیون دلار از گمرکات استان طی تراتزیت خارجی مقصد به کشور عراق خارج شده است.

ناظر گمرکات استان اظهار داشت: در همین مدت تشریفات گمرکی بیش از ۴ هزارتن کالا در رویه خروج موقت به ارزش تقریبی ۱۸ میلیون دلاری انجام گرفته که در مقایسه با سال قبل بلحاظ وزنی ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۳ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش درآمد‌های گمرکات استان در فروردین ماه سال جاری به رقمی بیش از ۳۲۷ میلیاردو ۶۰۵ میلیون ریال می‌رسد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان