Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سردار حسین رحیمی که روز دوشنبه در حاشیه حضور در ملاقات مردمی سامانه ۱۹۷ با خبرنگاران مصاحبه می‌کرد با اشاره به محکوم کردن پلیس در حوزه ایجاد امنیت اخلاقی و اجتماعی در جامعه توسط عده‌ای افراد اظهارداشت: این فکر بیهوده‌ای است، ما تکلیف و برنامه در تمام ابعاد اخلاقی داریم.

وی گفت: پلیس نماینده مردم، مجری قانون و چشم ناظر، حاضر و بیدار اجرای قانون است که باید در ابعاد مختلف تلاش کنیم؛ نگاه ما یک جانبه نیست، در تمامی فرضیه‌ها هم سرمایه گذاری کردیم و در همه ابعاد جامعه برنامه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی افزود: پلیس در تمامی ابعاد از جرایم خشن، پیچیده و جرایم باندی تا امنیت اخلاقی، انضباط اجتماعی و نظم عمومی جامعه اقداماتی را در دستور کار قرار داده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر لزوم رعایت قوانین و مقررات اظهارداشت: همه ما باید خودمان را به عنوان یک شهروند مسئول، قانون مدار و تکلیف مدار بدانیم و شئونات جامعه را رعایت کنیم.

وی گفت: پلیس به عنوان نماینده مردم، مجری قوانین و مقررات و ضوابط جامعه مکلف است در ابعاد مختلف امنیت اجتماعی و عمومی جامعه را برقرار کند.

وی افزود: پلیس شبانه روز برای دستگیری سارقان و برخورد با جانیان و برهم زنندگان نظم عمومی جامعه، فروشندگان مواد مخدر، قاچاقچیان مواد و قاچاقچیان کالا، معتادان و خرده فروشان، تلاش می‌کند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه امنیت ابعاد مختلفی دارد اظهارداشت: پلیس برای انضباط، امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه تلاش می‌کند و مسئولیت پلیس تنها این نیست که در بخش سارقان و مجرمان اقداماتی را انجام دهد.

رحیمی گفت: نگاه پلیس در حوزه امنیت همه جانبه و در تمامی ابعاد مختلف اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی است؛ اگر بخشی از امنیت دچار اخلال شود، امنیت جامعه تکمیل نمی‌شود.

وی افزود: باتوجه به اقدامات پلیس، امروز کمترین وقوع سرقت را در منطقه داریم که بعد از تهران، ایلام و کیش چنین جایگاهی را دارند و همچنین از نظر وقوع جرم بالاترین میزان کشفیات جرم را در پایتخت داریم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به رسیدگی به ۵۵۰ مورد از مشکلات مردم در طرح سامانه ۱۹۷ و ملاقات مردمی امروز اظهارداشت: این مشکلات توسط پلیس اماکن، مبارزه با مواد مخدر، امنیت اخلاقی، راهنمایی و رانندگی، پیشگیری و رده‌های مختلف دیگر با تکریم مراجعه کنندگان بررسی شد.

وی گفت: از این تعداد مراجعه کننده ۷۰ درصد مرد و ۳۰ درصد زن بودند.

حیمی افزود: بیش از ۹۰ درصد این افراد در حوزه امنیت اخلاقی، اجرای طرح ناظر، توقیف خودروها و ارائه تعهد، مشکلات خود را مطرح کردند و به جای اینکه خودروها یا موتورسیکلت‌های آنان توقیف شود یا برخورد سلبی صورت گیرد، بیشتر توجیه شدند.

وی تاکید کرد: این افراد باید بدانند که قانون را زیر پا می‌گذارند و با رعایت نکردن شئونات جامعه به حقوق سایر شهروندان تعدی و امنیت جامعه را دچار اختلال و اخلال می‌کنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: ۱۰ درصد از مشکلات مراجعه کنندگان در حوزه اماکن و حوزه‌های رسیدگی به بعضی از پرونده‌ها بود و اقداماتی را در حوزه کلانتری‌ها یا اداره آگاهی شامل می‌شد.

رحیمی افزود: نگاه ما در این جلسات نگاه مساعدتی و آموزشی است.


تهرام/۷۲۴۵/ ۱۱۰۹/ ۱۰۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تهران پلیس امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۲۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول بعضی روزنامه‌ها

دادستان کل کشور گفت: بعضی از جراید و روزنامه‌ها عناوین و تیتر صفحه اول را به گونه‌ای تنظیم می‌کنند که ضمن اینکه برای معاندان خوشایند می‌شود، موجب ناامنی و مخدوش شدن امنیت روانی جامعه نیز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دادستانی کل کشور، جلسه شورای معاونین دادستانی کل با حضور اعضا و به ریاست حجت الاسلام محمد موحدی برگزار شد؛ در ابتدای این جلسه دادستان کل کشور با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری، او را نمونه‌ای از انسان خردمند و عالم دانست و اظهار کرد: شهید مطهری در دوران زندگی پربرکت خود، خدمات بسیار زیادی را به انقلاب اسلامی داشتند و انتساب روز شهادت وی به روز معلم یک عنوان مناسب است.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) همه آثار شهید مطهری را مفید می‌دانستند، افزود: اندیشه‌های این شهید والامقام در عرصه‌های دینی و اجتماعی بسیار گران بها است و اگر نسل جوان ما با نگاه دینی و سیاسی شهید مطهری آشنا شوند جامعه‌ای فرهیخته‌تر و با بصیرت خواهیم داشت.

اجرای طرح نور باید مستمر و اثربخش باشد

دادستان کل کشور با اشاره به طرح نور فراجا گفت: باید فراجا و مسئولان قضائی در تمام حوزه‌ها به وظیفه قانونی خود عمل کنند و اجرای صحیح طرح نور مستمر و اثربخش باشد؛ امنیت یک نعمت الهی است و نفس وجود پلیس در جامعه امنیت‌ساز است و بدون حضور پلیس برای هیچ کس امنیت معنا نخواهد داشت، پلیس هم امنیت‌ساز و حافظ امنیت است.

حجت الاسلام موحدی ادامه داد: مردم قدردان فرزندان خود در تمامی حوزه‌های امنیتی و انتظامی بوده و واقف هستند که با تلاش شبانه‌روزی حافظان امنیت است که در همه جای کشور پهناور امنیت و آسایش حرف اول را می‌زند، بنابراین، قانون هم از اقدامات آنان دفاع کرده است و تمرد از دستورات پلیس را جرم و قابل تعقیب می‌داند.

وی به انتقاد از رویه برخی افراد در حمایت از افراد مجرم پرداخت و گفت: عده‌ای در کشور تحت القائات معاندان از یک مجرم حمایت می‌کنند، اما در قبال جنایات تروریست‌های اجاره‌ای که به تازگی تعدادی از حافظان امنیت را به شهادت رساندند سکوت در پیش گرفته‌اند، این افراد اندک، غیرت و تعصب دینی، ملی و وطنی خود را زیر پا گذاشته و البته باید بدانند اقدامات آنان رصد می‌شود.

هیئت نظارت بر مطبوعات به وظیفه خود عمل کند

دادستان کل کشور بر لزوم حفظ امنیت روانی جامعه تاکید کرد و گفت: بعضی از جراید و روزنامه‌ها عناوین و تیتر صفحه اول را به گونه‌ای تنظیم می‌کنند که ضمن اینکه برای معاندان خوشایند می‌شود، موجب ناامنی و مخدوش شدن امنیت روانی جامعه نیز می‌شود، با توجه به مسبوق به سابقه بودن این رفتار در بعضی از جراید لازم است هیئت نظارت بر مطبوعات به فلسفه وجودی خود توجه کند و نظارت قانونی بر عملکرد و فعالیت مطبوعات را جدی بگیرد.

حجت الاسلام موحدی به موضوع فعالیت شبکه‌های معاند و صهیونیستی در فضای مجازی پرداخت و گفت: طبق قانون هر نوع همکاری با شبکه‌های معاند جرم است، لذا نهادهای نظارتی باید نسبت به شناسایی افرادی که با این شبکه‌ها همکاری دارند اقدام کنند و افراد مجرم را با مستندات، به دستگاه قضائی معرفی کنند.

وی با اشاره به نقض گسترده حقوق بشر در کشورهای مدعی آزادی و دموکراسی گفت: امروز غرب و هم‌پیمانانشان از رژیم صهیونیستی که حقوق ملت فلسطین را به صورت گسترده تضییع می‌کند حمایت دارند، اما در کشور خود مخالف جدی آزادی بیان و اعتراض مردم و دانشجویان به توحش رژیم صهیونیستی هستند.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: این کشورها با تمام وقاحت ادعای حقوق بشری دارند و کشورهای آزاد را متهم به نقض این حقوق و علیه آنان قطعنامه صادر می‌کنند، در حالی که دست پلید آنان برای مردم آزادی‌خواه عالم رو شده است و دیگر اعتباری حتی در بین مردم و ملت خود ندارند.

حجت الاسلام موحدی گفت: در این راستا وزارت امور خارجه و ستاد حقوق بشر ایران باید فعال‌تر از گذشته، در عرصه بین‌الملل از حقوق ملت آزادی خواه دفاع کنند و نفاق مدعیان حقوق بشر را بیشتر به دنیا معرفی کرده و از مکانیسم‌های موجود برای محکومیت آنان استفاده کنند.

کد خبر 749790

دیگر خبرها

  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • دستگیری عاملان ایجاد رعب وحشت در باقرشهر
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول بعضی روزنامه‌ها
  • نصب ردیاب خودرو اجباری شد
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول برخی روزنامه‌ها
  • اجرای طرح نور باید مستمر و اثربخش باشد
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای «طرح نور» فراجا
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای طرح نور فراجا