Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@00:36:11 GMT

باید از موازی کاری جلوگیری کنیم

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۲۹۶۸

باید از موازی کاری جلوگیری کنیم

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف و جلوگیری از موازی‌کاری گفت که باید یک استراتژی واحد بین دستگاه‌های مختلفی که در حوزه ایمنی غذا فعال هستند، در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا، امروز (دوشنبه) همایش ایمنی مواد غذایی با حضور رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی و آرایشی سازمان غذا و دارو، مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست سند "کمیته هادی ایمنی مواد غذایی" با هدف کنترل امنیت مواد غذایی از سوی مسئولانی از سازمان ملی استاندارد، وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و یکی از نمایندگان مجلس امضا شد.

نیره پیروزبخت - رئیس سازمان ملی استاندارد ایران - با اشاره به تحولات جمعیتی و مهاجرت‌هایی که در جهان رخ داده، گفت: این تغییرات باعث شده نگرانی‌هایی درباره آلودگی محیط زیست و ناکافی بودن غذا ایجاد شود و صاحبان فکر و اندیشه را به برنامه‌ریزی برای کنترل این موضوع سوق داده است.

وی با اشاره به تنوع مواد غذایی در ایران، اظهار کرد: این تنوع نشان می‌دهد ایران نقش مهمی در توزیع، عرضه و نظارت بر مواد غذایی سالم در بازارهای بین‌المللی دارد که این تأثیر باید از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل شود.

رئیس سازمان ملی استاندارد یکی از مهم‌ترین اقدامات این سازمان در سال‌های گذشته را رهبری این سازمان در کمیته خاور نزدیک استانداردهای بین‌المللی غذایی (کودکس) عنوان کرد و گفت: ایران در چهار سال گذشته در این سمت بوده که نشان دهنده تأثیر گذاری ما در حوزه استاندارد است.

به گفته وی، موضوع اصالت مواد غذایی نیز پیشنهادی است که ایران در این کمیته مطرح و با موافقت افراد تصویب شده و ایران مسئولیت‌هایی را در این باره به عهده گرفته و این موضوع در کمیته خاور نزدیک در حال پیگیری است.

پیروزبخت در ادامه با بیان اینکه در سال‌های گذشته همکاری و هم‌افزایی بین دستگاه‌هایی که در گذشته رقیب یکدیگر شناخته می‌شدند بیشتر شده، تصریح کرد: در حال حاضر باید تلاش کنیم سیستم‌های پایداری کشاورزی و مواد غذایی را ارتقا دهیم و همکاری همه جانبه در جهت سلامت عمومی، بهداشت حیوانات و کشاورزی را تقویت کنیم.

وی افزود: همچنین مدیریت تجزیه و تحلیل خطرات ایمنی مواد غذایی باید در کل زنجیره مواد غذایی صورت بگیرد و استانداردهای ملی با استانداردهای بین‌المللی به ویژه استانداردهای کودکس منطبق باشد.

رئیس سازمان ملی استاندارد در ادامه از رونمایی پروژه‌ای در پژوهشگاه این سازمان در زمینه تنظیم مقررات فنی در کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت: کمیته هادی ایمنی مواد غذایی که در نشست امروز سند آن امضا شد، در زمینه ایمنی مواد غذایی فعالیت ویژه خواهد داشت و تا سال آینده گزارش عملکرد این کمیته به اطلاع عموم خواهد رسید.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به وجود کاستی‌هایی در حوزه نظارت و اهمیت موضوع ارزیابی ریسک، تصریح کرد: باید با کمک دستگاه‌های مختلف ساختاری در حوزه ارزیابی ریسک، از مزرعه تا سفره پیش‌بینی شود.

به گزارش ایسنا، سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۹ با هدف تضمین ایمنی غذایی و ارتقا سلامتی با شعار "ایمنی غذایی، مسئولیت همگانی" هفت ژوئن را به عنوان "روز جهانی ایمنی مواد غذایی" نام‌گذاری کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندارد ایمنی غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۲۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی ضد التهاب

آفتاب‌‌نیوز :

مواد غذایی ضد التهاب ممکن است به عنوان یک درمان مکمل برای بسیاری از بیماری‌های التهابی مانند بیماری‌های آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، آسم، بیماری التهابی روده، لوپوس، تیروئیدیت هاشیموتو و سندرم متابولیک عمل کند. سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از بیماری‌ها نظیر دیابت نوع دو، چاقی، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی اتلاق می‌شود.

دانشمندان معتقدند التهاب در همه این بیماری‌ها نقش دارد. بنابراین، پیروی از یک رژیم غذایی ضد التهاب ممکن است به بهبود سلامت فرد مبتلا به سندرم متابولیک کمک کند.

مصرف یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان همچنین می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها بینجامد. مواد غذایی ضد التهاب باید ترکیبی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان‌ها و چربی‌های مفید باشد. مواد غذایی که ممکن است به مدیریت التهاب کمک کنند شامل ماهی‌های چرب مانند ماهی تن و سالمون، میوه‌هایی مانند بلوبری، شاه توت، توت فرنگی و گیلاس، سبزیجات خام و یا نیم پز نظیر کلم پیچ، اسفناج و کلم بروکلی، آجیل و دانه ها، زیتون و روغن زیتون، فیبر، حبوبات مانند عدس و لوبیا، ادویه جات مانند زنجبیل و زردچوبه، پروبیوتیک‌ها و پری بیوتیک ها، چای و برخی از گیاهان هستند. به علاوه شایان ذکر است که انواع مواد غذایی سالم باید در رژیم غذایی گنجانده شوند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • اجرای عایق الاستومری کاری لوله‌های موتورخانه
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • ◄ آزمایش بوژی SF400 واگن های دوطبقه بر اساس استاندارد UIC 518
  • ایران خواستار بازگشت به جایگاه قبلی خود در اجلاس جهانی کدکس شد
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724