Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@18:45:10 GMT

«ایمنوسل تراپی» انقلاب بزرگ درمان سرطان

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۳۸۳۴

«ایمنوسل تراپی» انقلاب بزرگ درمان سرطان

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با ورود باکتری، ویروس یا هر عامل بیماری زا به بدن سیستم ایمنی واکنش نشان می دهد. این بخش سیستم ایمنی ذاتی است یعنی از زمان تولد همراه ما است یا اکتسابی که با تزریق واکسن حاصل می شود. با تزریق واکسن، ویروس ضعیف شده به بدن وارد و باعث تحریک و واکنش سلول ها می شود.

این فعالیت در خاطر سلول ها می ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این اقدام به صورت دستکاری شده (مصنوعی) با هدف خاص انجام شود، اساس روشی است که به آن «ایمنوسل تراپی» می گویند. در این روش غیرطبیعی تحریک سیستم ایمنی برای رسیدن به خواسته محققان صورت می گیرد. محققان با پژوهش و تحقیق در این حوزه نوین قصد دارند به جنگ با سرطان بروند. روشی که به کمک درمان های رایج آمده و پیشرفت های اخیر جهانی امیدها برای درمان سرطان با این روش را افزایش داده است.

در ایمنوسل تراپی پزشکان از روش های فعال، غیر فعال یا مجموع دو روش استفاده می کنند. رضا شیرکوهی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توضیحاتی درباره ایمنوتراپی به روش فعال ارائه داد و گفت: در این روش جداسازی سلول های ایمنی با گرفتن خون افراد انجام می شود. پس از آن این سلول ها در مجاورت آنتی ژن تومور قرار می گیرند و تحریک می شوند. سلول های تحریک شده به بدن افراد تزریق شده و واکنش علیه آن آغاز می شود. اما در ایمنی به روش غیر فعال با انواع دارو مبارزه با سلول های سرطانی آغاز می شود. در روش درمان سرطان خون با «کار تی سل تراپی» لنفوسیت های «T» مهندسی شده ساخته می شود که قابلیت شناسایی و انهدام سلول های سرطانی را دارد، این سلول ها دسته ای از سلول های سیستم لنفوسیتی هستند و با تزریق این سلول های مهندسی شده به فرد مبتلا این سلول ها می توانند سلول های بدخیم را از بین برند.

به گفته این متخصص حوزه ژنتیک، بسیاری از محققان معتقد هستند که پیشرفت در ایمنوسل تراپی انقلابی بزرگ برای درمان سرطان ایجاد می کند. در ایران نیز داروهایی در این زمینه تولید می شود که خود اتفاق مناسبی است اما برای پیشرفت و حرکت سریع در این حوزه و دستکاری های ژنتیکی نیاز به امکانات و آزمایشگاه های پیشرفته است. در حوزه «کار تی سل» مراکز فعالی در کشور مشغول فعالیت هستند و امیدواریم به زودی این فعالیت ها به نتیجه مورد نظر برسد. برای دستیابی به فناوری در این حوزه دانشمندان و محققان خوبی در ایران وجود دارند. البته ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز نقش حمایتی خوبی در این زمینه داشته است و با حمایت از طرح های پژوهشی و شرکت های فعال، زمینه گسترش حرکت های علمی در این زمینه را فراهم کرده است.

انتهای پیام/

326 / 159 سرطان ایمنوسل ایمنوتراپی درمان سرطان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرطان درمان سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۳۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از در دست ساخت بودن هزار تخت بیمارستانی در سطح استان خبرداد و گفت: این واحدهای بیمارستانی ظرف امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های حوزه درمان اظهار داشت:در حوزه زیرساخت‌های آموزش پزشکی، ما توسعه دانشکده‌های پزشکی شرق و غرب استان در شهرستان‌های میناب و بندرلنگه را داریم. 

وی با اشاره به لزوم توسعه تخت های بیمارستانی افزود: در این حوزه کارهای خوبی صورت گرفته و در حال توسعه تخت های بیمارستانی در بندرعباس و سایر شهرستانها از جمله میناب هستیم و حدود هزار تخت بیمارستانی ظرف مدت سال جاری و سال آینده به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه بهداشتی 55 پروژه در دستور کار قرار دارد که در صورت تامین منابع آماده و در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص وضعیت دفع پسماندهای بیمارستانی نیز اظهار داشت: در زمینه پسماندهای پزشکی در استان معاونت بهداشتی نظارت دارد و به 2 صورت انجام می گیرد در بخش دولتی و بیمارستان‌ها به وسیله دستگاه‌های پیشرفته این پسماند بی خطر می‌شود و حالت عفونی آنها از بین می‌رود.

جاودان گفت: در بخش خصوصی هم نظارت وجود دارد و بایستی مطب ها و درمانگاه‌ها با شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند قرارداد داشته باشند و برای دفع پسماندها باید مطابق مقررات عمل کنند.

وی ادامه داد: در صورتی که مطب یا درمانگاهی این اقدامات را انجام ندهد برخورد قانونی از طریق معاونت درمان و نظارت بر درمان صورت می گیرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • پشتوانه مردمی بزرگ ترین سرمایه انقلاب اسلامی است
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نامه ۱۰ انجمن بزرگ تولیدی به رهبر انقلاب