Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از یزد، کارگاه «روش تحقیق و مقاله نویسی علمی» 26 خردادماه با تدریس مجتبی انصاری مقدم، از دانشجویان پژوهشگر ارشد دانشکده به مدت 25 ساعت آموزشی در دانشکده علوم قرآنی میبد برگزار شد.

از دستاوردهای این کارگاه تخصصی می‌توان به نگارش 8 مقاله توسط شرکت کنندگان این کارگاه اشاره کرد که در دومین کنفرانس بین‌المللی «پژوهش‌های دینی، علوم اسلامی، فقه و حقوق در ایران و جهان اسلام» واقع در کرج مورد پذیرش جهت ارائه و سخنرانی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقالات، بازخوانی اخلاق جمعی در فرهنگ علوی با محوریت نهج البلاغه به نویسندگی مجتبی انصاری مقدم و حمیدرضا فاضلی، بررسی تفسیری مفهوم «اکملت» و «اتممت» در آیه 3 سوره مباره مائده توسط سعید حبوباتی، واکاوی تفسیری مفهوم «طغیان » با تاکید برآیه 6 سوره علق به نویسندگی صمد دورای و امیر چمک، واکاوی تفسیری مفهوم «بَلِّغْ» در آیه 67 سوره المائده و نویسندگان امیر چمک و صمد دورای، واکاوی تفسیری آیه107سوره مبارکه التّوبه به نویسندگی فاطمه چاره جو سلوکلویی و مریم جوکار، بررسی تفسیری مفهوم «وَ اضْرِبُوهُن» در آیه 34 سوره مباركه نساء توسط زهرا قلعه خاني، افسانه ره پیش و فاطمه علی پور، بررسی تفسیری مفهوم صلب و ترائب درآیه 7 سوره مبارکه الطارق و نویسندگان فاطمه چاره جو سلوکلویی، فاطمه حیدرازناوی و مهدیه السادات تهامی سربنانی و بررسی تفسیری مفهوم «أُوْلِي الأَمْر»ِ در آیه 59 سوره مبارکه النّساء به نویسندگی مهدیه السادات تهامی سربنانی، اعظم قصابیان و فاطمه چاره جو سلوکلویی از جمله مقالات پذیرش شده در همایش یاد شده هستند که در مجموعه مقالات کنفرانس به چاپ خواهند رسید.

یادآور می‌شود این دانشجوی پژوهشگر مؤلف 5 کتاب و 15 مقاله isc ,isi در مجلات پژوهشی و همایش‌های ملی و بین‌المللی است و قرار است در آینده تقدیر ویژه‌ای از ایشان به عمل آید.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد دانشکده علوم قرآنی میبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کنگره ملی سوختگی، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رامیار فرزان امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی در رشت، اظهار داشت: تاکنون 361 مقاله در این کنگره دریافت شده که 178 مقاله تایید، 48 مقاله برای ارائه شفاهی و 130 پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان سوختگی را یک بیماری بسیار شایع دانست که افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: 90 تا 95 درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه 180 هزار مورد سوختگی در دنیا اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشورهای توسعه‌نیافته بیشتر است و علت بسیاری از سوختگی‌ها نیز فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی در کاهش سوختگی‌ها موثر است.

طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه 500 مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، تصریح کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین 10 تا 40 سال است و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی