Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@03:39:12 GMT

فواید توت فرنگی برای سلامتی

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۵۶۵۵

فواید توت فرنگی برای سلامتی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از عصرایران، یک پیمانه توت فرنگی 46 کالری، یک پیمانه توت فرنگی خرد شده 53 کالری و یک پیمانه پوره توت فرنگی تنها 74 کالری دارد.

ویتامین های موجود در توت فرنگی

یک پیمانه توت فرنگی می تواند 100 درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای  ویتامین C  را تامین کند. این ماده مغذی می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزون بر نقش آن به عنوان یک آنتی اکسیدان ضد بیماری و ضد پیری، ویتامین C می تواند به ساخت کلاژن و حفظ سلامت پوست کمک کند.

توت فرنگی سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهاب دیگر نیز است. بر همین اساس، توت ها، از جمله توت فرنگی، با تقویت سلامت مغز پیوند خورده اند.

در یک مطالعه، زنان مسنی که حداقل یک تا دو وعده توت فرنگی (هر وعده شامل هشت عدد توت فرنگی) در هفته مصرف می کردند، افت کمتر در عملکرد شناختی خود را تجربه کردند.

توت فرنگی برای چه چیزی خوب است؟

مصرف توت فرنگی در پایان یک وعده غذایی نشان داده است که به تنظیم سطوح قند خون و انسولین کمک می کند. این شرایط به پایداری انرژی روانی و جسمانی منتج می شود و همچنین ممکن است خطر بیماری دیابت نوع 2، چاقی و  بیماری قلبی  را کاهش دهد.

ترکیبات گیاهی مفید به نام فلاونوئیدها در توت فرنگی با کاهش خطر افزایش وزن مرتبط با افزایش سن پیوند خورده اند. این اثر ممکن است به واسطه توانایی فلاونوئیدها در افزایش جذب گلوکز در ماهیچه، و/یا کاهش جذب گلوکز در بافت چربی باشد.

توت فرنگی سلامت پوست و استخوان را بهبود می بخشد

یک پیمانه توت فرنگی تقریبا یک چهارم نیاز روزانه انسان برای منگنز را تامین می کند که این ماده معدنی به تولید کلاژن کمک کرده و سلامت پوست و استخوان را بهبود می بخشد.

توت فرنگی به تقویت سلامت گوارش کمک می کند

فیبر موجود در توت فرنگی (3 گرم در هر پیمانه) با پشتیبانی از رشد باکتری های مفید روده به حفظ سلامت گوارش کمک می کند. سلامت روده با سیستم ایمنی، مقابله با التهاب و خلق و خو پیوند خورده است.

توت فرنگی با التهاب مبارزه می کند

در افراد مبتلا به  استئوآرتریت  (آرتروز)، توت فرنگی نشان داده است که به کاهش درد و نشانگرهای التهاب و استرس اکسیداتیو - عدم تعادل بین تولید رادیکال های آزاد آسیب رسان به سلول ها و توانایی بدن برای مقابله با آثار مضر آنها - کمک می کند.

توت فرنگی ممکن است خطر سرطان را کاهش دهد

توت ها، از جمله توت فرنگی، با محافظت در برابر سرطان پیوند خورده اند. توانایی مبارزه با تشکیل تومور و توقف رشد و گسترش سلول های سرطانی احتمالا نقش اصلی را در این زمینه دارد.

توت فرنگی دوستدار قلب است

توت فرنگی به واسطه کاهش التهاب، تقویت سطوح  کلسترول خوب  (HDL)، محافظت در برابر اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) که می تواند موجب سخت شدن رگ های خونی شود و بهبود گردش خون به محافظت از قلب کمک می کند.

افزودن توت فرنگی به رژیم غذایی

شما می توانید میوه تازه توت فرنگی را مصرف کرده یا از آنها در تهیه اسموتی و سالاد استفاده کنید. مصرف توت فرنگی به همراه جو دوسر نیز فواید سلامت جالب توجهی را ارائه می کند.

توت فرنگی گزینه ای عالی برای دسرها و نوشیدنی ها است. سس ساده توت فرنگی می تواند به همراه هر چیزی از جو دوسر تا پنکیک و نان تست کره بادام استفاده شود.

توت فرنگی به همراه شکلات تلخ آب شده و مغزدانه ها نیز یک خوراکی خوشمزه و مقوی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرطان قلب سلامتی توت فرنگی التهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟

ایتنا - دو سال پیش، یک پزشک در شهر برست فرانسه کمپینی راه اندازی کرد تا مردم را وادار کند که گوشی‌های هوشمند خود را زمین بگذارند.
یانیک گیلودو، پزشک ورزشی در مرکز بیمارستان دانشگاه برست (CHU)، می‌گوید که حدود سه چهارم از ۵۰۰ شرکت‌کننده‌ در این چالش که مورد بررسی قرار گرفتند، نتوانستند استفاده از تلفن همراه خود را یک ساعت در روز کاهش دهند.

او می‌گوید با بررسی این افراد متوجه شده است که ۹۰ درصد از افرادی که موفق به کاهش استفاده تلفن همراه شده بودند، فعالیت جسمی بیشتری داشتند.

حالا این پزشک کتابی به زبان فرانسه تحت عنوان «گوشی‌های هوشمند می‌کشند» نوشته که در آن درباره تاثیرات منفی گوشی‌های هوشمند بر سلامت هشدار داده است و توصیه می‌کند که استفاده از آن را کاهش دهیم.

او می‌گوید که همیشه درباره رابطه بین تلفن‌ همراه و سبک زندگی بی‌تحرک کنجکاو بوده است. بسیاری از ما هنگام استفاده از گوشی‌های هوشمند روی یک صندلی یا کاناپه می‌نشینیم و گاهی دراز می‌کشیم. اگر یک ساعت بیشتر از تلفن همراه استفاده کنیم یعنی یک ساعت بیشتر نشسته‌ایم.

به گفته این پزشک مطالعات اخیر نشان می‌دهد که سبک زندگی بی‌تحرک یک عامل خطرناک برای بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سکته، بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها و غیره است.

 

اندرو لپ، استاد دانشگاه کنت در ایالات متحده نیز که پیش‌تر مطالعه‌ای درباره رابطه تلفن‌همراه و میزان تحرک بدنی انجام داده، می‌گوید: «ما بررسی‌های متعددی در خصوص بی‌تحرکی، فعالیت بدنی و استفاده از تلفن همراه انجام داده‌ایم. بدون شک افرادی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند زمان بیشتری را در حالت نشسته سپری می‌کنند.»

این استاد دانشگاه افزود کسانی که حین ورزش یا پیاده‌ روی، با تلفن همراه صحبت می‌کنند یا پیامک می‌خوانند و ارسال می‌کنند، سرعت ورزش کردنشان هنگام استفاده از گوشی هوشمند کاهش میابد.

در مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۹ نتیجه آن در ژورنال «Digital Health» منتشر شد، آقای لپ و همکارانش نوشتند که استفاده زیاد از تلفن همراه می‌تواند منجر به پدیده‌ای شود که این محققان نامش را «سیب زمینی فعال کاناپه» گذاشتند.

به گفته این محققان، هرچند این افراد شرایط لازم برای فعالیت بدنی را دارند اما بسیار کم تحرک هستند.

آقای لپ گفت که به طور کلی، نشستن طولانی مدت تاثیرات منفی بر سلامت دارد و کسانی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند در معرض خطر هستند.

آیا کم‌تحرکی تنها تاثیر استفاده از گوشی‌های هوشمند است؟
پل الیوت، استاد امپریال کالج لندن، در حال بررسی تاثیر گوشی‌های هوشمند بر سلامت انسان است.

او و همکارانش در مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده است، نوشتند که استفاده از تلفن‌همراه خطر ابتلا به سرطان مغز را افزایش نمی‌دهد.

 

این مطالعه که بزرگ‌ترین تحقیق چند ملیتی درباره تاثیرات تلفن‌ همراه بر سلامت است از سال ۲۰۰۷ آغاز شده و محققان در آن ۲۵۰ هزار کاربر را مورد بررسی قرار داده‌اند.

به دلیل ماهیت این مطالعه استفاده کنندگان از تلفن همراه قبل از ابتلا به بیماری خاصی مورد بررسی قرار می‌گیرند و تا سال‌ها بعد زیر نظر قرار خواهند گرفت.

آقای لیوت گفت در این مطالعه علاوه بر سرطان مغز، طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها دیگر مانند سایر سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های عصبی و بیماری‌های مربوط به باروری نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

این محقق همچنین یکی از نویسندگان مطالعه‌ای بود که به بررسی استفاده از فناوری دیجیتال بر روی شاخص توده بدنی (BMI) در نوجوانان پرداخته بود و نتیجه آن در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. محققان در این مطالعه دریافتند که میان فناوری دیجیتال و بروز این توده‌ها در نوجوانان ارتباط وجود دارد که «تا حدی ناشی از خواب ناکافی» است.

یانیک گیلودو می‌گوید زمانی که سیاست‌گذاران به دنبال راه‌ حل‌هایی برای جلوگیری از عدم تحرک فیزیکی فکر هستند باید کاهش استفاده از گوشی‌های هوشمند را نیز مورد توجه قرار دهند.

این پزشک توصیه می‌‌کند از تغییرات کوچکی مانند خاموش کردن تلفن در هنگام شام، ۴۵ دقیقه قبل از خواب و همچنین خاموش کردن آن در جلسات کاری شروع کنیم و به تدریج استفاده از تلفن همراه را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی
  • چهار هفته پر التهاب پیش‌رو است
  • مصرف روزانه یک مشت آجیل چه فوایدی دارد؟
  • نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید