Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@16:57:25 GMT

ناخن‌ها، بیماری‌ها را فریاد می‌زنند

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۶۵۰۹

ناخن‌ها، بیماری‌ها را فریاد می‌زنند

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، در اینجا با چند نمونه از علائم غیرطبیعی بر روی ناخن آشنا می‌شوید.

ممکن است دندانه‌ها یا شیار‌های افقی روی ناخن‌ها، خطوط «بیو» باشند که معمولا در نتیجه برخی از آسیب‌ها یا تروما به وجود می‌آیند. همچنین این علائم ممکن است با دیابت کنترل‌نشده، کمبود زینک و تب بالا مرتبط باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دندانه دندانه شدن ناخن

اگر این دندانه‌ها با تغییر رنگ و سست شدن ناخن همراه باشد ممکن است فرد «پسوریازیس» را تجربه کند که با «درماتولوژی» تشخیص داده می‌شود. البته بیماران مبتلا به سرطان نیز به دلیل شیمی‌درمانی با این مشکل مواجه می‌شوند.

خطوط تیره

«شیلپی آگاروال» پزشک پایگاه پزشکی «لوس‌آنجلس»، گفت: خطوط عمودی قهوه تیره یا مشکی بر روی ناخن نباید نادیده گرفته شود. این علائم نشانه‌هایی از ملانوما است و باید فوری درمان شوند.

ناخن قاشقی

رشد ناخن به صورت مقعر که به شکل قاشق ظاهر می‌شوند، اغلب نشانه کمبود آهن است.

از طرفی کمبود گلبول‌های قرمز خون نیز می‌تواند منجر به رشد قاشقی ناخن‌ها، رنگ‌پریدگی پوست و ناخن و خستگی دائمی شود.

تغییر رنگ به زرد

ناخن‌های زردرنگ نشانه‌ای از پیری هستند، اما اگر با بو ناخوشایند و پوسته شدن همراه باشد ممکن است خبر از یک عفونت قارچی دهد.

«دنیل کاندیدو» یک متخصص ناخن گفت: روغن درخت چای، ویتامین E. و روغن دانه انگور همیشه برای ناخن‌ها خوب بوده، به جلوگیری از قارچ کمک می‌کند.

همچنین ناخن‌های زرد می‌تواند نشانه‌ای از استفاده بیش از حد ناخن‌های «اکریلیک» باشد. علاوه بر آن نیکوتین موجود در سیگار باعث زرد شدن رنگ ناخن‌های افراد سیگاری می‌شود.

جویدن ناخن‌ها

جویدن ناخن و پوست اطراف آن نشانه‌ای از افزایش اضطراب است.

«دبرا جالیمان» متخصص پوست در نیویورک سیتی گفت: این نوع جویدن با «اختلال وسواس فکری-عملی» همراه است و با قرار دادن یک ترکیب تلخ‌مزه بر روی ناخن‌ها می‌تواند به ترک این عادت کمک کند.

منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ناخن جویدن ناخن کمبود آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۶۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K