Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه سهمیه استان قم از سرشاخه‌های دز ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب است، گفت: با شرایط فعلی مصرف امسال نیاز به بیش از ۱۲۵ میلیون مترمکعب آب داریم که باید این تفاوت از منابع چاه‌های زیرزمینی تأمین شود. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علی جان صادق‌پور امروز در دیدار با آیت‌الله سعیدی که در سالن جلسات حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به افزایش مصرف آب همزمان با فرارسیدن فصل تابستان اظهار داشت: در صورت عدم صرفه‌جویی مناسب در زمینه برق با توجه به گرمی هوا و افزایش مصرف برق باید شاهد افزایش خاموشی‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صرفه‌جویی سبب کاهش خاموشی‌ها می‌شود، ابراز کرد: بیش از 500 هزار اشتراک آب در قم وجود دارد و 95 درصد آب قم از خارج از استان تأمین می‌شود.

آب‌منطقه‌ای ‌با احیای آب‌بندها از کمبود آب جلوگیری کند‌شاخص بهره مندی روستاییان همدان از آب آشامیدنی سالم به 77 درصد رسیدگزارش تسنیم نتیجه داد؛ مشکل قطعی آب 500 خانوار دلبرانی برطرف شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم ادامه داد: جمعیت شهری قم از آب شرب مناسب برخوردار هستند و ما در سال گذشته بیش از 117 میلیون مترمکعب آب به شهرها و روستاهای استان قم رسانده‌ایم.

وی با اشاره به افزایش 11 درصدی مصرف آب در قم خاطرنشان کرد: در طی سه ماه ابتدایی سال جاری مصرف آب در قم نسبت به همین دوره در سال گذشته با 11 درصد روبرو شده است که در صورت ادامه‌دار بودن این وضعیت کیفیت آب شرب با کاهش روبرو خواهد شد.

صادق‌پور با بیان اینکه سهمیه استان قم از سرشاخه‌های دز 100 میلیون مترمکعب آب است، اضافه کرد: با شرایط فعلی مصرف امسال نیاز به بیش از 125 میلیون مترمکعب آب داریم که باید این تفاوت از منابع چاه‌های زیرزمینی تأمین شود.

وی صرفه‌جویی در مصرف آب را مهم‌ترین و بهترین راهکار برای عبور از شرایط بحرانی کم‌آبی در استان است، اظهار داشت: با ادامه مصرف فعلی در سال 1407 وضعیت منابع آبی زیرزمینی استان قم در شرایط بحرانی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ ت

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۶۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول

در پی بارش‌های اخیر سد شهید قنبری آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد ایلام، سدهای ماشکید علیا، خیرآباد، زیردان و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، سدهای آزاد و قشلاق در کردستان، سد رودبار لرستان و سد کوثر در کهگیلویه و بویراحمد به‌طور کامل پُر شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در 218 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1402 تا هشتم اردیبهشت 1403) در مجموع 26 میلیارد و 570 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 29 میلیارد و 30 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 8درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، 16 میلیارد و 690 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 16 میلیارد و 520 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی یک‌درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود 31 میلیارد و 560 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 64 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 36 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز هشتم اردیبهشت 1402 بالغ بر 31 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده برابری میزان ذخایر سدها با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

همانطور که در جدول بالا مشخص است، سد شهید قنبری آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد ایلام، سدهای ماشکید علیا، خیرآباد، زیردان و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، سدهای آزاد و قشلاق در کردستان، سد رودبار لرستان و سد کوثر در کهگیلویه و بویراحمد پرشدگی 100درصدی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ماجرای کم شدن لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت؛ مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد