Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت:حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان داریم، این یارانه به جیب چه کسانی می‌رود؟ می‌توان با توزیع نصف یارانه مشکل طبقات ضعیف جامعه را حل کرد.

محمود بهمنی نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه، ۲۷ خرداد) پارلمان در نطق میان‌دستور خود، گفت: انقلاب اسلامی بزرگتری موهبت الهی در طول تاریخ ملت ایران است که حضرت احدیت به رهبریت امام (ره) آن را هدیه کرد، صیانت از این انقلاب برترین وظیفه بر عهده مسئولان، نمایندگان، نخبگان و آحاد مردم است، مراقبت از نظام‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی زمانی به هدف می‌رسد که هوشمندانه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اکنون دشمنان ایران با تمام توان توطئه را به کار گرفته و اقتصاد ایران را نشانه رفتند، به تعبیر رهبری، وظیفه بزرگ پیش روی قوای سه‌گانه و حاکمیت است که اقتصاد ملی را پاس دارند و آن را تنها نگذارند، نکات مسلم و راه‌های قطعی و به اجماع رسیده در گفتمان صیانت از انقلاب باید مدنظر قرار گیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خطاب به رئیس‌جمهور، گفت: امروز با توجه به وضع موجود و نگاه به آینده، مسئولان باید شرایط اقتصادی را درک کنند، سازمان برنامه و بودجه باید به قید فوریت اصلاح بودجه بدون نفت و با توجه به تحریم اقتصادی و پتروشیمی ارائه کند و هر میزان نفت فروخته شده را به حساب صندوق توسعه توسعه ملی واریز و بنا به نیاز و با مجوز برداشت شود.

بهمنی ادامه داد: منابع جایگزین نفت از بودجه از محل رانت‌های پیدا و پنهان، فرار مالیاتی و واگذاری طرح‌های نیمه‌کاره دولت دیده شود، اعتبارات بودجه‌ای در این شرایط باید در این شرایط اولویت‌بندی شود تا بخشی از پروژه‌ها به بهره‌داری برسد.

وی یادآور شد: درآمد‌های پایدار غیر از نفت شناسایی و هزینه‌های دولت باید مدیریت شود، بودجه‌ریزی براساس عملکرد و با نگاه تیزبینانه نظارت و کنترل شود، همچنین مدیریت واردات و منابع و مصارف ارزی دقیقا مد‌نظر قرار گیرد.

رئیس کل پیشین بانک مرکزی افزود: در این شرایط خاص، به مطالبات فرهنگیان، رتبه‌بندی معلمان، بازنشستگان و تعیین تکلیف متجاوز از ۷ هزار گزینش شده قضات توجه شود، اکنون اقشار متوسط و ضعیف روز به روز ضعیف‌تر و سوداگران، دلالان، فعالان اقتصادی زیرزمینی و رانت‌خواران که خود را فرا سوی قانون تصور می‌کنند، ثروتمندتر و جری‌تر شده‌اند.

بهمنی خاطرنشان کرد: آقای رئیس‌جمهور، امروز باید ارتقای فضای کسب و کار، بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین صادرات و قاچاق کالا حاصل شود، باید در زمینه توجه به زیر‌ساخت‌های حمل و نقل و دشواری‌های تأمین مالی از بانک‌ها و غیرقابل پیش‌بینی بودن تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات و کمبود فناوری‌های نوین و تجهیزات مور نیاز، توجه خاص به عمل آید.

وی افزود: همچنین امروز برای رونق تولید باید به ورود کالای قاچاق، فضای کسب و کار، ثبات اقتصادی، نقدینه‌خواهی تولید و فعال‌سازی ظرفیت‌های خالی بخش خصوصی و تقویت نظام بانکی با پرداخت مطالبات آن‌ها توجه خاص شود.

نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس تصریح کرد: آقای روحانی عدالت و پیشرفت اقتصادی در گرو شفافیت و از بین بردن رانت‌های آشکار و پنهان، یکسان‌سازی نرخ ارز، داشتن اقتصاد سالم و عاری از فساد است، این امر می‌تواند با راه‌اندازی سامانه اطلاعاتی و تجمیع اطلاعات وزارتخانه و سازمان‌های مرتبط و با استفاده از شناسه ملی و ثبت در سامانه، می‌توان عاملان تلاطم‌های اقتصادی را شناسایی و کنترل و از فرار مالیاتی، اختلاس، پولشویی و زمین‌خواری جلوگیری کرد.

بهمنی ادامه داد: جناب آقای رئیس‌جمهور، چنانچه به مصوبه قانونی نیاز است، لایحه آن را ارائه نمایید، در این صورت دلالان به دام قانون خواهند افتاد، به این ترتیب منابع از دست رفته احیاء، درآمد دولت افزایش و ضمن برقراری عدالت به سمت تعادل اقتصادی خواهیم رفت.

وی تصریح کرد: با این همه منابع و ذخار کشور و رتبه سوم در نفت، رتبه دوم در گاز و رتبه اول در مجموع و یک درصد جمعیت دنیا و هفت درصد منابع ذخایر ملی و دارا بودن ۷۰۰ میلیارد دلار ذخایر معدنی، شایسته نیست اقشار ضعیف در رنج و مشقت روزگار سپری کنند و تعدادی مفسد و سودجو که شرایط آن را ما فراهم کنیم، زندگی مردم را به مخاطره انداخته باشند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: امروز حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان داریم، این یارانه به جیب چه کسانی می‌رود؟ می‌توان با توزیع نصف یارانه مشکل طبقات ضعیف جامعه را حل کرد.

 

تسنیم

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000ELM برچسب ها: یارانه پنهان ، بهمنی ، نماینده مجلس

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: یارانه پنهان بهمنی نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۸۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جدول شماره ۱۴ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ «منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها» موافقت کردند.   در نشست علنی مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نمایندگان با جدول شماره ۱۴ هدفمندی موافقت کردند.   رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در مورد جدول ۱۴ بیان داشت: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه هاست همان مبلغ ۷۵۸ همت که دولت در این جدول در نظر گرفته بود از سوی کمیسیون تلفیق و صحن علنی مصوب و در این جدول ۳۱۵ همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد.   وی ادامه داد: کاری که مجلس انجام داد این است که در لایحه بودجه ۱۴۰۳، ۱۰ درصد به مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد. این رقم در لایحه ۲۰ درصد بود که اکنون با مصوبه مجلس به ۳۰ درصد رسیده است.   نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جدول ۴۲ همت برای کمیته امداد، ۳ همت برای بهزیستی و ۱۴۳ همت یارانه نان و ۷۴ همت برای یارانه دارو و شیرخشک در نظر گرفته شده است.   زارع اضافه کرد: در این جدول برخی موارد هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و پخش و پالایش و گاز مصوب شد و مبالغی که دولت برای واردات بنزین نیاز داشت هم درکمیسیون تلفیق و صحن علنی تصویب شد.   عبدالعلی رحیمی مظفری در مخالفت با این بخش از لایحه بودجه بیان داشت: با این رقم‌هایی که در این جدول دیده شده گازرسانی تعطیل خواهد شد وقتی نتوانیم در زیر ساخت‌های نفت سرمایه گذاری کنیم تولیدی نداریم.   وی افزود: دلیل مخالفت من با این جدول این است که توسعه نفت تعطیل می‌شود.   حمیدرضا حاجی بابایی رییس کمیسیون تلفیق بودجه در مورد جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: به دلیل اینکه توازن به هم نخورد تغییراتی در این جدول ایجاد نکردیم با همین کیفیت کار را به دولت سپردیم که دولت خود بتواند هدفمندی یارانه‌ها را اجرا کند.   داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در مورد این جدول گفت: در این موضوع سعی کردیم با توجه به مقدوراتی که در وصول منابع داریم به گونه‌ای تنظیم شود که همه اهداف هدفمندی محقق شود.   وی با بیان اینکه این جدول نیاز به اصلاح و بازنگری دارد، گفت: ما پیش بینی کردیم که اعتبارات مربوط به کالا برگ که از محل سایر درآمد‌های داخلی وزارت نفت تامین شود و عمدتا محصولات جانبی است، این عنوان در کمیسیون به "صرفه جویی انرژی" تغییر کرده است چراکه صرفه جویی انرژی تبدیل به درآمد نمی‌شود و قابل انداره گیری نیست که ما بتوانیم منابع را ماهیانه وصول کنیم و این عنوان قابل اجرا نیست از این رو پیشنهاد می‌شود عنوان دولت لحاظ شود.   وی افزود: برای کالابرگ ردیف جداگانه پیشنهاد کردیم و برای این موضوع دو ردیف آورده شده که باید پرداخت نقدی معیشتی و کالا برگ را از هم تفکیک کنیم و با این ملاحظه با این جدول موافق هستیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳