Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@16:34:56 GMT

الحاق هزار واگن و لوکوموتیو ساخت داخل به ناوگان ریلی

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۹۳۶۴

الحاق هزار واگن و لوکوموتیو ساخت داخل به ناوگان ریلی

صنعت ریلی کشور به ۴۰ هزار و ۳۶۳ دستگاه انواع لکوموتیو، واگن، مترو و قطار حومه ای نیاز دارد و از این رو برای تامین این نیاز تا یک سال دیگر شاهد الحاق هزار واگن و لوکوموتیو ساخت داخل به ناوگان ریلی کشور هستیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، دولت در سال های اخیر برای توسعه حمل و نقل ریلی برنامه ریزیهای مدونی را انجام داده است و در راس نهادهای متولی برای رفع مشکلات حمل و نقلی و ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه این موضوع وزارت راه و شهرسازی قرار دارد و بر این اساس اواخر سال گذشته بنا به گفته مدیرعامل شرکت راه آهن در همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری و تامین مالی در پروژه های حمل و نقل ریلی 2 هزار کیلومتر ریل در 10 سال اخیر به کشور تحویل داده که برای آن حداقل 12 میلیون تن بار در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنا به گفته «سعید محمدزاده» در چند سال اخیر 1200 کیلومتر خط ریلی دوم به بهره برداری رسید و قرار است تا قبل از هفته دولت سال جاری هزار کیلومتر ریل دوم دیگر هم به بهره برداری برسد. این در حالی است که «خیرالله خادمی»، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل نیز در گفتگویی با ایرنا خبر داده که مطالعه 2 هزار و 947 کیلومتر طرح ریلی در کشور انجام شده و آماده سرمایه گذاری است. در زمان حاضر 13 هزار و 790 کیلومتر شبکه ریلی درکشور اجرا، سه هزار و 925 کیلومتر در دست احداث وپنج هزار و 252 کیلومتر در دست مطالعه است.

 

بنابراین گزارش، صنعت ریلی کشور به 40 هزار و 363 دستگاه انواع لکوموتیو، واگن، مترو و قطار حومه ای شامل 618 دستگاه لکوموتیو، 28 هزار و 500 دستگاه واگن باری، یک هزار و 558 دستگاه واگن مسافری، 186 دستگاه لکوموتیو مسافری، 650 دستگاه خودکشش و قطاری حومه ای، 621 دستگاه قطار سریع السیر، 231 دستگاه لکوموتیو مانوری و هشت هزار دستگاه مترو در ناوگان نیاز دارد از این رو برای تامین این نیاز تا یک سال دیگر شاهد الحاق هزار واگن و لوکوموتیو ساخت داخل به ناوگان ریلی کشور هستیم.

 

این خبر را مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در سفر به هرمزگان و بازدید از زیرساخت‌های ریلی در بندرشهید رجایی بندرعباس اعلا کرده و رسانه ملی به نقل از وی آورده است: «ساخت هزار واگن و لوکوموتیو توافق شده در تفاهمنامه بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه تا سال آینده به پایان می‌رسد

 

بنا به گفته «سعید رسولی» ارزش این تفاهمنامه ۲ هزار میلیارد تومان است و از محل ظرفیت تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ به امضا رسیده است. بانک‌های عامل برای مشارکت در این طرح مشخص و تولید محصولات ریلی در کارخانجات داخلی آغاز شده است.

 

یادآور می شود: سه شنبه 28 اسفندماه در آخرین روز کاری سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای برای توسعه ناوگان حمل و نقل ریلی برون شهری میان وزارت راه و شهرسازی، سازمان مدیریت و برنامه و بودجه و بخش خصوصی حمل و نقل ریلی به امضا رسید. بر اساس این تفاهم نامه که با حضور «محمد اسلامی»، وزیر راه و شهرسازی، «محمد باقر نوبخت»، رییس سازمان مدیریت و برنامه و بودجه، سعید رسولی معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راه آهن و نمایندگان بخش خصوصی مبادله شد، طی سال ۱۳۹۸ برابر ۹۷۴ دستگاه لوکوموتیو و واگن قطار تولید می شود.

 

این تعداد شامل تولید ۴۰ دستگاه لوکوموتیو، ۶۵۰ دستگاه واگن باری، ۲۴ دستگاه ریل باس، ۳۰ دستگاه واگن مسافری و بازسازی کامل ۲۳۰ واگن مسافری می‌شود. هم تولیدکننده و هم مصرف کننده این لوکوموتیوها و واگن‌ها شرکت‌های خصوصی داخلی خواهند بود. تولید و تحویل این دستگاه ها از فروردین سال ۹۸ آغاز و تا اسفند ۹۸ ادامه دارد.

 

طبق این تفاهم نامه ۱۹۴۰ میلیارد تومان اعتبار تامین شده که شامل ۲۰ درصد آورده متقاضیان، ۱۰۸۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی و ۴۷۳ میلیارد تومان کمک دولت می‌شود. نرخ سود این تسهیلات برای ساخت واگن مسافری و ریل باس ۱۲ درصد و برای تولید لوکوموتیو و واگن باری ۱۳ درصد است و مابه التفاوت این نرخ سود توسط دولت تامین می شود./

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز خطبه نماز جمعه خبرگزاری شبستان دهه کرامت در فارس دهه کرامت کانون های مساجد غنی سازی اوقات فراغت اوقات فراغت شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت اردبیل لوکوموتیو حمل و نقل ریلی خط راه آهن راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز با اشاره به اینکه برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید طی دو مرحله به رانندگان واگذار می‌شود.

امیر صفی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در اهواز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، کمتر از ۲۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شد، یکی از دلایل اصلی این مسئله، ارائه نشدن تسهیلات بانکی با سود کم به رانندگان تاکسی بود، با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته طی ۱۸ ماه اخیر بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به رانندگان تاکسی پرداخت شد.

وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به ۱۳۶ دستگاه تاکسی حاصل همکاری مشترک شهرداری با کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی خوزستان و اجرایی شدن تفاهم‌نامه شهرداری اهواز با بانک ملی است، بیست‌وپنجم اردیبهشت ۷۵ دستگاه تاکسی به تاکسی‌داران تحویل خواهد شد و ۶۱ دستگاه دیگر نیز تا پایان مرداد وارد ناوگان تاکسیرانی اهواز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: از مجموع ۱۹۵۵ دستگاه تاکسی اهواز ۱۷۰۰ دستگاه فرسوده است که برای نوسازی مابقی تاکسی‌های فرسوده شهر اهواز، با توجه به مبلغ اعلام شده توسط شرکت ایران خودرو برای خرید خودروی تاکسی سورن پلاس (۴۸۶ میلیون تومان)، نیازمند تأمین حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه هستیم.

صفی‌خانی ادامه داد: صنایع زیادی در اهواز مستقر است و اگر هر صنعت تنها ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کمک کند، به راحتی می‌توانیم در سال جاری تمام ناوگان تاکسیرانی اهواز را نوسازی کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت حمل‌ونقل عمومی و در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان، ضرورت دارد صنایع در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همکاری کنند تا نوسازی تاکسی‌ها انجام شود.

کد خبر 747400

دیگر خبرها

  • الحاق یک فروند شناور آتشخوار به ناوگان بندرجاسک
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان
  • آغاز ساخت قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات توسط شرکت روسی
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان