Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بنیاد شهید با تأکید بر اجرای کامل قوانین مربوط به کمیسیون ماده 16 توسط بنیاد گفت: تمامی دستگاه‌ها موظف به اجرای قوانین مربوط به ایثارگران هستند تا شکایتی به دیوان عدالت اداری صورت نگیرد.

به گزارش مشرق، محمود پاکدل در صد و هفتاد و سومین نشست شورای مشاوران وزرا که در ساختمان جانباز شهید رسول‌زاده برگزار شد با اشاره به نزدیکی هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر اظهار داشت: ایثارگران زیادی در قوه قضاییه مشغول به کار هستند که ظرفیت خوبی برای حل مشکلات ایثارگران است، ازاین‌رو اگر کارگروهی در دبیرخانه شورای مشاوران وزرا، برای حل مشکلات ایثارگران در قوه قضاییه تشکیل شود بسیار مؤثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وحدت رویه در قوه قضاییه و تطابق عملکرد این دستگاه با قوانین اظهار داشت: رأی هر قاضی در هر حکمی نهایی است ولی اگر مسوولان مربوطه در بنیاد احساس می‌کنند قوانین در خصوص ایثارگران نیاز به اصلاح دارد بهتر است پیشنهادات خود را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهند.

پاکدل افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر دستگاه‌ها نسبت به اجرای قوانین مرتبط با ایثارگران مسوولیت دارند در غیر این صورت قوه قضاییه به آنها رسیدگی می‌کند؛ در تمامی کشورها، پس از تنظیم قانون، زمان اجرایی و بار مالی آن مشخص می‌شود، اگر انتظار داریم قوانین به‌صورت کامل اجرایی شود باید بودجه و بار مالی آن نیز در نظر گرفته شود.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با تأکید بر اجرای کامل قوانین مربوط به کمیسیون ماده ۱۶ توسط بنیاد گفت: تمامی دستگاه‌ها موظف به اجرای قوانین مربوط به ایثارگران هستند تا شکایتی به دیوان عدالت اداری صورت نگیرد، بنیاد نیز حسب وظیفه در کمیسیون ماده ۱۶ به شکایات رسیدگی می‌کند ولی همه باید تلاش کنیم تا این شکایات کمتر شود که در این راستا از تشکیل شعبه‌ای در قوه قضاییه برای اجرای احکام ماده ۱۶ تقدیر می‌کنیم.

در ادامه این نشست حسین داوودی مشاور امور ایثارگران در قوه قضاییه با ارائه گزارشی از اقدامات اجرایی برای ایثارگران در این سازمان گفت: قوه قضاییه ۱۴ هزار و ۱۵۴ ایثارگر دارد که از این تعداد ۲۲۷ نفر شهید، ۳۲۷ نفر آزاده، ۲ هزار و ۷۶۱ نفر جانباز و ۵ هزار و ۵۷۲ نفر رزمنده هستند و مابقی را خانواده‌های شهدا و جانبازان تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: پیگیری‌های بحث بیمه تکمیلی، اجرای ماده ۵۱، صدور و ابلاغ بازنشستگی، گزارش عملکرد حوزه‌های سازمانی و دستگاه‌ها، شناساندن ظرفیت دستگاه قضایی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران قوه قضاییه در کل کشور، مناسب‌سازی محیط‌های دستگاه قضایی برای ایثارگران، استخدام و مجوزها برای ایثارگران، پیگیری احکام کمیسیون ماده ۱۶ و.... از جمله اقدامات دفتر مشاور امور ایثارگران در قوه قضاییه است.

گفتنی است در این نشست چگونگی ارزشیابی عملکرد مشاوران وزرا در جلسات شورا و کارگروه‌ها نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز قتل همسر نجفی شهید نصیری ایثارگران بنیاد شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۰۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان

 حمید علیدادی سلیمانی گفت: با تلاش همکاران این شرکت ۱۵۰۰ دستگاه کنتور نصب شد که این تعداد در هشت سال گذشته بی‌سابقه بود.
 

وی افزود : کشاورزان می‌توانند با اقدام برای نصب کنتور هوشمند از تسهیلات بدون بهره استفاده کرده و هزینه‌های آب بهای خود را کاهش دهند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هزینه آب مصرفی چاه‌های کشاورزی مجاز فاقد شمارشگر به شکل قابل‌توجهی افزایش می‌یابد، بیان کرد: بر اساس بند "ب" تبصره هفت قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و برای حفظ و صیانت از آبخوان‌های کشور، شرکت‌های آب منطقه‌ای مکلف شده‌اند از چاه‌های مجاز دارای کنتور هوشمند بر اساس برداشت مجاز آنها در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی کشاورزی و راهبردی (استراتژیک) کشور به ازای هر مترمکعب برداشت آب از آبخوان‌ها معادل ۲۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شراط مذکور معادل ۵۰۰ ریال هزینه دریافت کنند.
علیدادی سلیمانی تصریح کرد: این در حالی است که برای چاه‎های مجاز فاقد کنتور هوشمند در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی و راهبردی تا سقف ظرفیت پروانه بهره‌برداری به ازای هر مترمکعب برداشت آب معادل ۳۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شرایط مذکور معادل ۷۰۰ ریال هزینه دریافت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود