Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@04:17:34 GMT

سهم یارانه سوخت از یارانه پنهان و آشکار چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۰۳۶۸

سهم یارانه سوخت از یارانه پنهان و آشکار چقدر است؟

خبرگزاری تسنیم: مسعود خوانساری در سومین جلسه هیئت نمایندگان نهمین دوره اتاق بازرگانی تهران با اشاره به بخشی از آمار‌های اقتصادی کشور اظهار کرد: آمار‌های اخیر نشان می‌دهد طی سال‌های ۹۲ تا ۹۸، متاسفانه میانگین رشد اقتصادی کشور در ۲۴ فصل گذشته، منفی ۳.۸ بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: همچنین آخرین آمار‌های مرکز آمار حاکی از تورم ۲۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصدی و رشد اقتصادی -۴.۹ درصد بود. این درحالی است که صادرات کشور در سال گذشته ۶ درصد و واردات ۲۱.۷ درصد کاهش داشت که با توجه به اینکه عمده واردات ما واردات مواد اولیه و واسطه‌ای است این نگرانی وجود دارد که در سال جاری بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی و کارخانجات تولیدی با مشکل مواجه شوند.
خوانساری کمبود نقدینگی را یکی دیگر از مشکلات بنگاه‌های تولیدی دانست و خاطرنشان کرد: رشد نقدینگی، تورم و رکود از عواملی است که واحد‌های تولیدی کشور را به شدت در معرض بحران قرار داده است که راه حل این مشکل، اصلاح ساختار اقتصادی است.
وی در ادامه با بیان اینکه سالانه ۸۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه آشکار و پنهان از سوی دولت پرداخت می‌شود گفت: کل وابستگی کشور ما به نفت ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است و این یعنی اگر یک چهارم این مبلغ در بودجه بیاید و یک چهارم آن صرف پرداخت یارانه شود، میتوانیم ساختار اقتصادی کشور را اصلاح کنیم که البته این اقدام نیازمند شجاعت و اقتدار است.
خوانساری ادامه داد: در سال ۹۸، ۱۲۳ هزار میلیارد تومان برای یارانه بنزین، ۱۳۰ هزار میلیارد تومان برای یارانه گازوئیل و ۲۸۰ هزار میلیارد تومان برای یارانه گاز تخصیص داده شده و این یعنی بیش از ۵۳۰ هزار میلیارد تومان که اگر این رقم وارد تولید شود تحول عظیمی را ایجاد خواهد کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران: نه پولدار بی دردیم نه اپوزیسیون دولت
رئیس اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر لزوم اصلاح چهره اتاق‌های بازرگانی در نگاه مردم گفت: نه پولدار بی دردیم نه اپوزیسیون دولت.

به گزارش تسنیم، غلامحسین شافعی در جلسه صبح امروز هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: امروز در شرایطی که جنگ اقتصادی علیه کشورمان مطرح است، ولی مشکل اساسی و بزرگ ما این است که در حالیکه ما به عنوان فعالان اقتصادی در مقابل تیر‌های دشمن و طرف مقابل سینه سپر می‌کنیم، باید با تیر‌هایی که از پشت بر پیکره اقتصادی کشور وارد می‌شود چه کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی ایران که مهمان جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران بود ادامه داد: در چنین شرایطی، تصمیمات نادرست و عدم توجه به نظرات فعالان اقتصادی کشور همان تیر‌هایی است که از پشت بر پیکر ما وارد می‌شود و باید برای آن فکری کرد.
وی با بیان اینکه این مشکلات تنها با تعامل و همدلی قابل حل است افزود: این یک واقعیت است که ما اپوزیسیون دولت نیستیم و خدای ناکرده نباید چنین تصوری ایجاد شود که ما در مقابل دولت ایستاده‌ایم از همین رو باید فضای تبادل و گفتگو در کشور فراهم شود.
وی با انتقاد از عملیاتی نشدن برنامه‌ها و شعار‌هایی که به در حمایت از تولید مطرح می‌شود گفت: با وجود آنکه سال‌های سال است که سنگ تولید را به سینه میزنیم، ولی امروز می‌بینیم تولید کشور کوچک شده است.
وی همچنین با تاکید بر لزوم اصلاح چهره اتاق‌های بازرگانی در نگاه مردم گفت: متاسفانه مردمی که از مقابل اتاق بازرگانی تهران، اتاق ایران یا اتاق‌های بازرگانی استانی عبور می‌کنند و به این ساختمان نگاه می‌کنند، تصور می‌کنند در این ساختمان‌ها عده‌ای آدم پولدار بی درد دور هم جمع شده‌اند درحالیکه واقعا اینطور نیست و باید برای واقعی شدن دیدگاه مردم به اتاق‌های بازرگانی تلاش کنیم.

 

اخبار داغ ۱۰ گل فوق العاده هوشمندانه مسی فیلم: ۱۶ تصادف وحشتناک رالی/ حتی BMW هم طاقت نیاورد! ناگفته‌هایی از دیپلمات‌ها و دیپلماسی در روز تشییع امام خمینی بی‌خبری اطرافیان احمدی‌نژاد از خودکشی عبدالرضا داوری مکزیک، "سند سری" ترامپ را منتشر کرد قیمت انواع ظرفشویی در بازار/ جدول قیمت‌ها

منبع: فردا

کلیدواژه: یارانه پنهان و آشکار اتاق بازرگانی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۰۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا روز دوشنبه در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اشاره کرد و گفت: اجلاس مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان «TOBB» برگزار شد و در پایان، نیاز به گسترش چنین جلساتی برای رسیدن به توافق مورد تأکید اعضاء قرار گرفت.

 پورنچای دانویواتانا افزود: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری چنین نشست‌هایی موثر است.

او با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری تصریح کرد: موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این راستا بسیار مهم و کارگشاست.


دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، گفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری چنین جلساتی، همچنین مایلیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.

او خاطرنشان کرد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.

 مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود