Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@20:50:59 GMT

چین، میزبان سومین انجمن جهانی مبارزه با مالاریا

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۲۳۵۲

چین، میزبان سومین انجمن جهانی مبارزه با مالاریا

به گزارش سازمان بهداشت جهانی، تاریخچه بیماری مالاریا به بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ سال پیش باز می‌گردد. ماهیت چرخشی انتقال این انگل قدیمی از انسان به پشه و دوباره به انسان، مقاومت آن در برابر درمان و چرخه پیچیده حیات این انگل، ریشه‌کن کردن بیماری مالاریا را به چالشی بزرگ بدل کرده است.

با این وجود، بسیاری از کشورها گام‌های تأثیرگذاری در راستای مهار و ریشه‌کن کردن این بیماری برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۶، ۲۱ کشور درگیر با شیوع مالاریا را به عنوان کشورهایی معرفی کرد که می‌توانند تا سال ۲۰۲۰ میلادی این بیماری را به طور کامل ریشه‌کن کنند. این کشورها نیز با هدف به صفر رساندن موارد جدید ابتلاء به این بیماری تا ضرب‌الاجل تعیین شده، «گروه E-2020» را تشکیل دادند.

سومین انجمن جهانی این گروه از امروز تا ۲۰ ژوئن (۳۰-۲۸ خرداد) با محوریت ریشه‌کن سازی مالاریا در بین جمعیت‌های در خطر، در شهر جیانگ سوی چین برگزار می‌شود.

چین از کشورهای موفق در زمینه مبارزه با مالاریا بوده است. ۱۳ وزارتخانه از جمله وزارت بهداشت، اقتصاد، صنعت و آموزش این کشور در این راه دست به دست هم دادند به طوری که موارد ابتلاء به مالاریا از دهه ۴۰ میلادی تا سال ۲۰۱۷، از ۳۰ میلیون مورد به صفر رسید.

مالاریا در سال ۲۰۱۷ در چین و السالوادور ریشه کن شد. یک سال بعد کشورهایی چون ایران، مالزی و پاراگوئه نیز موارد ابتلای جدید به این بیماری را در مرزهای خود به صفر رساندند، دستاوردی که در سال جاری نصیب الجزایر نیز شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مالاریا سازمان بهداشت جهانی چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز و بیماری و آفات گندم و جو مبارزه در ۱۵۴ هزار هکتار انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل بیماریزا مزارع گندم و جو استان مازندران اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گندم و جو در سطح 154 هزار و 161 هکتار از مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در 138 هزار و 515 هکتار مزارع گندم استان، انجام شد تصریح کرد: در مبارزه با آفات سموم مالاتیون، دورسبان، سایپرمترین، متالدهاید، کنفیدور در 5 هزار و 625 هکتار مزارع گندم استان انجام شد.مبارزه در 5 هزار و 232 هکتار علیه حلزون، 53 هکتار با کرم مفتولی و در 340 هکتار با سوسک سیاه زابروس بود. 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ هم در 20 هزار و 859 هکتار انجام شده بطوریکه کشیده برگ‌ها در 23 هزار و 809 هکتار انجام شد.مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از سموم توفوردی، آکسیال،تیفیس، آتلانتیس گرانستار، پوماسوپر، لنتو، آپیروس، آتللو و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی بیان کرد: مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف 66 هزار و 403 لیتر/کیلو سموم رکس، تیلت، فولیکو، آلتو، اینور در 66 هزار و 713 هکتار مزارع گندم استان انجام شد. مبارزه با بیماری زنگ زرد در 20 هزار و 719 هکتار انجام شد و با سپتوریوز برگی هم در هزار و 477 هکتار مبارزه انجام شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران میزان مبارزه با سفیدک سطحی را در 15 هزار و 158 هکتار بیان کرد و با تاکید بر اینکه در فوزاریوم خوشه  18 هزار و 806 هکتار مبارزه شده، مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 640 هکتار عنوان کرد و به ترتیب مبارزه با بیماری لکه خرمایی را در 744 هکتار و توام را در در 9 هزار و 169 هکتار از مزارع گندم استان عنوان کرد.

وی گفت: از ابتدای سال زراعی 1403-1402 تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در 15 هزار و 649 هکتار مزارع جو استان انجام شد.مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و 272 هکتار مزارع جو استان انجام شده است. تاکنون با علف‌های هرز کشیده برگ در 2 هزار و 389 هکتار مبارزه شده و مبارزه با علف پهن برگ در 2 هزار و 379 هکتار انجام شد.

وی گفت: مبارزه با لکه خرمایی در 622 هکتار، زنگ زرد در 731 هکتار، بیماری‌ سفیدک سطحی هم در هزار و 42 هکتار، سپتوریوز برگی در 392 هکتار و فوزاریوم در 865 هکتار انجام شد.

سرپرست حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 12 هکتار و مبارزه توام را در 859 هکتار از مزارع جو استان عنوان کرد که مبارزه شیمیایی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران